Aysonu Kizlari 2008

yok len nayısda okundu benim eylülde hamişdim .....aşılama olurken okuyalım dedik ama olamadı nasip ....ağustosdaki tedavime kısmet oldu ...fekanin dediği doğru kimin duası kabul olur bilinmezki ...

tekrar merhaba kızlar ben pc aldım artık sık sık görüşürüz inşallah

geçmişi okuyayım dedim amma konuşmuşsunuz he :))))

üleynn bırakk hesabı kitbıııı battaniye seveti var nunişin kızının

tekrar merhaba kızlar ben pc aldım artık sık sık görüşürüz inşallah

geçmişi okuyayım dedim amma konuşmuşsunuz he :))))

hayırlı olsun kuşum bizee yetişemezsin cnmmmmkaydirigubbakcemile3

uleynnn baharları ara mevsim saydık ya leynnnnaniknanik

hg canım iyi cabuk aldın pc yi
giden geri gelmiyo sen cabuk döndünhihoyyyt

başta bana demiştiniz inşallah sende erken kaçanlardan olmazsın ddiye bende hayır devam edicem demiştim bak devam ediyorum bırakırmıyım sizleri hiçççç

Son düzenleme:

kızım örrrr sen hatta ör ör sat bacımmm millet yapıyor valllaaa

günaydın kızlar
oooooohhhh kaynamış burası ne böyle çeneniz düşmüş beee
hamiş değilim ama hala adet olmadım sanırım eski adet periyoduma geri dönüyorum
nunişin dediği gibi belkde düzelecek adetlerim şimdi hamiş olmadığımı biliyorum yaaa bir an önce adet olsam diyorum
kızlar köt bişey yoktur umarım adetim uzuyor yaa bişey mi var acaba
off ülen offff daha eski adetime 3 gün daha var ama

ne kötü bişey olacak yaaaa ben 35 günü geçince şüphe ediyordum ama bebek için değilll bişeymi var diyee

kız esen senin daha bebeğinin fotosunu görücez bi yere kaçamam beni bir sürü teyze yaptınız yapmaya devan ederler inş
ama bende sizi teyze yapmak istiyorum :1rolleyes:

inş....o da olacakk

yok tatos neden kotu olsunki yaaaa
su ısılarını bir yazmadın bacım :mymeka:
ne gun yumurtladın anlasaydık da ona gore su gun adet olacak deseydik sana
öle geç yatarsa nasıl ölçecek önce erken yatacak yoksam olmayacak bu kızı kovacaz saat 11 de yatağa

benim için saatin önemi yok artık canım istediğin an arayabülürsün sabah 4-5-6 ya kadar da olabülü biz dengesiz uyuyoz zatiii :roflol: kız akşam 2 de yattı maşallahhh e sabah ta ablasını okula göndermek için uyandı uyanış o uyanış şuan ablasının yatağında yatıyorrrr ve mık mık lıyor ağlamaya başlayınca kucaklıcam çünki kollarım ağrıyor biraz ağlasında sesi açılsınnn popçu yapcaz onuuu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…