26 bitti 27 girdim işte 30 uma 3 yıl kaldııııı offffffffff ülen offffffffffffffff amma çabuk geçiyo zaman
ne gusell hayal kuruyosun kızz Allah o gunleri de gostersin insallah hepimize
Bizim apartman iyi kusum gecen de boya yapıldı biliosun bu hafta ilaclama yapılcak.evle ilgililer de iş asansore gelince kavga cıkıyo alttakiler istemio ee tabi onlar da para vermek zorunda kalcaklar.
simdi 1.kattaki kadın da istiomus yaşlı ya torba pazar arabası filan cıkaramıo.yanlıs anlamadıysam onun 2 dairesi varmıs.o kabul edince yanındaki de ediomus falan filan 10kişi oluomusuz 16daire var yarıyı gectıgın zaman digerleri de eşek gibi kabul etmek zorundaymıs
aslında 6kat oldugundan dava acılsa kazanılırmıs ama kim ugrascak bir de kanlı bıcaklı olmayalım.bu sekilde cogunluk saglanırsa olcak ancak.ama su an para yok diyolar.bizim asansor yeri hazır oldugundan sadece kabin parası var 20bin ytl civarıymıs daire basına 1500kadar duscekmiş ama valla şimdi bizde de yok yaza filan olsa tam super olurgamyoncuiremsu
umutsuz olduğunda geliyor bu veletler cnm sen böle ol cnmamin birsencim inşallahhh dediğin gibi olur ama benim içimde hiç ufacık bile umut yok neyse hayırlısı
yok canım artıkburdayım bu hafta evi temizlicem çarşamba perşembe her yeri silip süpürcem bayramdan sonraki hafta yani 15 aralıkta bende gün var yava şyavaş yapıyımda temizlik işi aradan çıksın en azındannnn
ohhhhhhhhhhhh valla benim aygaz yağ içinde bulaşık yıkanmış içinden alınması laızm pisler koyulması laızm çamaşır yıkamış asılması lazım ....ama çamaşırı asmamküçük balkonu yıkadım büyüğü yıkarkene sizi merak ettim yarım bıraktım balkonu ıslak ıslak duruyo süpürüp geliyim beyazlar asılcak evi süpürce ohhhhhhhhhhhhooooooooooo işçok hadi gelirim ben yine
mevsimine gore kusum mevsimine
bu arada eşim ogleden sonra sonucumu alcak doktora gostercek
doktor benü beensin sezeryan yaparım desin lutfeeeeeeeeennnnnnnn:Saruboceq:
yoksa ben ayvayı yidim dimektir:bbo:
cok mantıklı almıs kusum bravo 10puan:lepi:
aynısından 1er de sen alırsın
sonra hastane cıkıslarından da penyeler cıkıyor tamamdır işte yeterlia.s
oh valla iyisin benim de annem dogumdan birkac gun once gelcek gecen geldıgınde tum carsaf nevresım ne varsa utulemıstı.aradan cıktı ıyı oldu.yazın devamlı degısıo ter yuzunden bır de sıcak dıye utuleyememıstım bırıkmıstı.dun perde yıkadık.o da aradan cıktı salon koltugunun minderleri yuzu cıkıo onları yıkıcas tamamdır
annem gelince bir tek temizlik yaparız:CüvCüv:
benim de yengem kuzenler atıp tuttu hep karnın nbuyuyunce geliriz yaparız ederiz
onu bırak doguracam artık ama aramıyolar bilemirmirmirmir
aslında benim derdim yaşımla değil ama anne olmak için zamanım çabuk geçiyo
zaten genç anne olamıcam
sefamız olsun kuşummmm kocalar çok yoruluyor ama ne yapacak canlarının canını taşıyoruzzulen ne bicim matematigin varkaydirigubbakcemile3
toplam 12
ama 4 u penye yazlık yanı
2yorgan 2 battanıye kışlıkkkk
gerisi ara mevsimler icin orta kalınlıktagamyoncuiremsu
bak 12şutarafagitti
ooohhh sefan olsunnnkaydirigubbakcemile3
annemede halam kızmış kuşum bu kız sizden isteyecekmi demiş
neden hiç bişey almıyorsun demiş
kardeşimde eve nevresim çaydanlık alacağına git torunlarına al demiş ben verecem para demiş almış oda...........kardeşim kimseden borç almamızı istemiyor yarısını verecek bugün söledii...kısmet kapımız açıldı
kusum valla ben yüzsüzüm hep istedim hep istedim hala da istiyorum:roflol:
napim anamdan baska kimden isteyecem:sm_confused:
hesapladım simdiye kadar aldırdıklarım 750yi gecmiş.. 255 de cumartesi gunu annemin kredi kartından gecirip netten son eksikleri alldımkaydirigubbakcemile3 aralıkta alırız demişti hemen hatırlattım hehe..sut pompası sterilizator filan aldım işte onunla..
dogumda da 500ytl alacam..sonra marta kadar bebek odası taksitini odeyecem kalan yarısını da anam odeyecek
bide tabi altın filan da takacak
ayyy anam olmasa ben napacakmısım bilmem
bir de cok canım sıkkın eşimin patronu kuculecez diomus bisuru adam cıkarcakmıs.benimkini de cıkarabilir eşimi ise aldıran arkadası adamın sag kolu.o dediki ben senin icin konusacam patronla ahmeti de cıkarmayı dusunuomusun eger oyle bişe varsa magdur etme su an ozel durumu var ona biryer bulalım tazminatını icerdeki parasını da hemen öde diyecem demiş
pazartesi konuscak sanırım
tam dogum üstü işsiz kalma korkusu var.cok canım sıkıldı cokkkk
günaydın cnm hoşgeldin sana zaman geçiyor bana geçmiyor hahahaaselam kızlarrr nasılsınız yeni bir haftaya başladık yine günler su gibi geçiyor valla nasıl akşama oluyor nasıl sabah oluyor anlamıyorumm inanın hayat hem yorucu hemde hızlı geçiyorrr
ana söleseydin kuşum bende okurudum sana yine okurum kuşum ama ben arapça bilem türkçe okurum doğrusu yanlısıı ile rabbim kabul ederseakrabaların yaptıkları hep sözde sözden ilerisine gitmiyolar
ben bebeğim olsun diye 500 yasin okutmaya başladım inş bitiririm
söyledim herkeze yani akrabalarıma annemin tarafı daha yakındır bana görüşürüz
ama iki tane okundu birinide 13 yaşında dayımız kızı var kuran kursuna gitmişti yazın kuran kursu hocasına okutmuş çok duygulandım başka okuyan olmadı benimde sinirim çok bozuldu halbuki beni çok severler ama başkalrının derdini anlamaya gelince vınnnnnnnnkötükedihüso
hep komşum dağıtttı bir yabancı
evet kusum orda yapmak ıstıyorum hem fıyat uygun hem epidural yapacak
orası kabul etmzse baska yerler onun 3katını istiyor tam şu işsiz kalma korkusunun oldugu zamanda cok kotu olur
hadi parasını da gectim hallederiz bir sekilde ama onun sezeryana almadıgını baska yer niye alsın.
mecbur devlete gitmek zorunda kalırım gibime geliyorbenneyaptımki
yok artık daha neler uleynnnnn:mymeka:
keske ben de orguden anlasam.anam dikiştir orgudur dokturur ama bende tık yok
evet canım cabuk gectı 4 aylık oluosun az kaldı
ne guzel valla yaparlarsa Allah razı olsun..
anana bak nispet yapmıs heeekaydirigubbakcemile3
bebek odası icin acele etmeyin 7ay dolsun hele..ama son zamana da kalmasın iyi ayarlayın
hg kusum hızlı yasıosun valla biz hep aynıyız
evet malesef laf var ıcraat yok biliodum zaten boyle olacagını şaşırmadım o yuzden.aman zaten kimseden bişe istemem yapabildigim kadar yaptım hep işlerimi yapamadıgımı eşim yaptı saolsun
ama artık hic yapamıorum mecbur anamla kociş yapcaklar:CüvCüv:
odayı da dedim eşime sen silersin ben gosteririm yerlestirirsin kıyafetleri didim
kusum okumazlar yaa keske soylemeseydin.oyle yapacagına 41yasin adak yap olursa okuyacam de.olunca yavas yavas okursun kendin canım baskalarına minnet etmekten iyidir
kız nuniş dört tane fazladan saydım diye başıma kakıyon
sanki 12 azda bide manası hazır mevsimlerine göremişlülülülülülü çok aldım demiyoda:roflol:
he bide matematik dersi verseydin daha açıklayıcı olurdu yanış saymışuk işte ne var yaneeee:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
canım 41 yasin okudum kendim
500 yasinide komşum dedi şidide ona başladım işte istiyorum herkezden
bazende utanıyorum ama komşum sağolsun baya bi okuttu inş bitiririm
canım bacım başkalarına minnet etmek değil bunun amacı okuyanların arasında duası makbul olan birisine denk gelip duasının kabul olaması anlatabildimmi yoksa 500 yasini yavaş yavaş ben okrum ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?