Aysonu Kizlari 2008

26 bitti 27 girdim işte 30 uma 3 yıl kaldııııı offffffffff ülen offffffffffffffff amma çabuk geçiyo zaman

vahhh vahhh vahhhhhh gördünmüü yaşlandııı hatun kızzz delüüü bir yaş var aramızda ben hala 18 gibi görüyom kendimi tipim öle demesede ruhum öleee

hayalll işte kuşum yaa bizim öle asansör yeri vs.yok kuşum olsun yawww ne yapalım bizde asla o parayı vermezlerrrrr

umutsuz olduğunda geliyor bu veletler cnm sen böle ol cnm
ohhhhhhhhhhhh valla benim aygaz yağ içinde bulaşık yıkanmış içinden alınması laızm pisler koyulması laızm çamaşır yıkamış asılması lazım ....ama çamaşırı asmam
bulaşığıda koyarım canım isterse aygaz sileirm istemezse aytunca yıkarım cnm

mevsimine gore kusum mevsimine

bu arada eşim ogleden sonra sonucumu alcak doktora gostercek
doktor benü beensin sezeryan yaparım desin lutfeeeeeeeeennnnnnnn:Saruboceq:

yoksa ben ayvayı yidim dimektir:bbo:

niden ayvayı yedin kızzz sen o hastanedemi yapacaktıkkk

annem bu işlerin kompedanıdır cnm yengemlere gitmiş nispet yapmış bunları aldım diye
diyoki annem bayıldılar bayıldılar diyo ......saputtum derken doğru diyo kadında alma hastalığı var yakında alalım bebek odsı derse şaşırmam ben yaaaa
şimdilerde beni gören aaaa 4 ay olmuş kız ne çabuk geçti diyor baktım herifi panik sarmış senin gönderidklerini gösterdim ne zaman alacaz dur bayram vs.geçsin dedim
benim halam gelir cnm beni yanlız koymaz oda yanlız benim gibi iyi anlıyor beni
kızlarınıda alır karınca gibi saldırırlar eve

fakeeee kızzzzzzzzzzzzzzz sen hamiş kalınca öreceksin dimi şakır şakırrrr ohhh şanslı bebe ................

selam kızlarrr nasılsınız yeni bir haftaya başladık yine günler su gibi geçiyor valla nasıl akşama oluyor nasıl sabah oluyor anlamıyorumm inanın hayat hem yorucu hemde hızlı geçiyorrr

aslında benim derdim yaşımla değil ama anne olmak için zamanım çabuk geçiyo
zaten genç anne olamıcam

rabbimin sana verdiği vakit var kuşum insana hiç gelmeyecek gibi geliyor ama gelincede sanki hala olayın farkında değil gibi oluyor ben öleyim karnımda şişdi ama ben hala rüyamı bu diyorum hala inanıpda alışveriş yapamıyorum düşün gerçi erken ama olsun

sefamız olsun kuşummmm kocalar çok yoruluyor ama ne yapacak canlarının canını taşıyoruzz

hadi gözün aydın bak akmasada damlar derler ya ordan burdan kısmetli olacak senin böcükler inşallah merak etmeŞeniz

canım inşallah meleğinin şansına kocişinin işi bozulmaz rabbim rızkınızı bol verir inşallah

selam kızlarrr nasılsınız yeni bir haftaya başladık yine günler su gibi geçiyor valla nasıl akşama oluyor nasıl sabah oluyor anlamıyorumm inanın hayat hem yorucu hemde hızlı geçiyorrr
günaydın cnm hoşgeldin sana zaman geçiyor bana geçmiyor hahahaa
aksam senü arayacaktım baktım saat 10 dedim sapukluk yapmayımmm kızın nasul kuşumm
ana söleseydin kuşum bende okurudum sana yine okurum kuşum ama ben arapça bilem türkçe okurum doğrusu yanlısıı ile rabbim kabul ederse

heee inş. olur cnm yaaa neden kabul etmesin istemiyorum normal deee zamanında doğrursan yani bebek küveze girmeyecekse neden orada doğurtmasınn

kuşum artık mobilya işini biz doğum sürecine göre doktorum riskli bir durum görüse zaten der birsen hanum siiz böle böle doğuma alırız diye yani gidişatıma bağlı kuşum ama ben diyomki ben isteidğim yerden gidem diyem ben bunları beğeniyorum 6 ayımda tabi biz size haber verceez eşim gelir alır diyecem ...sonra aytunç gider siparişi verir kuşum ama öle boya kokusu vs.olacaksa erkende olabülür o vakitt hahaaaa düşünemiyorum kendimi o telaşta bana hala lay lom geliyor yawwwwwwwwww

fake kuşum bende sana okuurum okuduğum kadar bayodan sonra abdes alıırım herzaman okurum ben kendime ama ölesine bebeklerime sana okurum kuşum çok olmasada damlar hee

cnm benim çok yakın arkadaşım 5 vakit namaz kılıyor hani bana ahkam kesiyorya o kadar bana dini fetva veriyo ama ben dua okuduğumuda salavatı tefriciyede bir tane okumadı bana düşün ...hiç ummadığım kişi okudu çok saf bi arkdaşım düşün işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…