bu doğruuuuuuuu tmm alurummmm
Merhaba arkaaşlar yazılarınızı ilk defa okudum hepiniz hamile klmak umuduyla bu başlığı açtınız galiba. Ve birkaç sayfa okudum.bi baktım hepiniz ya şuan hamilesiniz ya da bebişlerinizi dünyaya getirmişsiniz.allah nazarlardan saklasın.benim de biraz umuda okadar ihtiyacım varki çok mutsuzum ve derdimi kimseye açamıyorum annem ve eşim dışında.
Merhaba arkaaşlar yazılarınızı ilk defa okudum hepiniz hamile klmak umuduyla bu başlığı açtınız galiba. Ve birkaç sayfa okudum.bi baktım hepiniz ya şuan hamilesiniz ya da bebişlerinizi dünyaya getirmişsiniz.allah nazarlardan saklasın.benim de biraz umuda okadar ihtiyacım varki çok mutsuzum ve derdimi kimseye açamıyorum annem ve eşim dışında.
fatoş tahlil erken yaptırmışın geç döllenmeden çıkmayabilir yada eski adetine geri dönüyorsun çünkü bana çok olmuştu
şuan galiba 28.günün sen 5 gün daha bekle adetin gelmezse hamilesindir o zaman ama tabi test yapmadan bişey öğrenemeyiz ama inşallah hamilesindir
kötü bişey olacağını hiç zannetmiyorum ben
hepinize çok teşekkür ederim.bugün kendimi çok kötü hisettim .neden? çünkü bugün malum adet günümdü. sizler de benim gibi beklediyseniz bu duyguyu iyi bilirsiniz. nerdeyse 1,5 yıl oldu korunmayalı.geçen ocak ayında doktora gittik eşime spermiyogram yapıldı herşey normal dendi.bana ormon tahlilleri yapıldı,ultrason da bakıldı hiçbi sorun çıkmadı.zatn mayısta hamile kaldım ama çok kısa sürdü bhcg 140 çıkmıştı bi hafta geçti keseyi göremedik 2 gün sonrada düşük oldu.va hala beklemedeyim.ben öğretmenim.okulda şu an 5 hamile var. isteyen herkes hamile kaldı her ay bi hamile haberi alıyoruz ama ben yerimde ayıyorum.tabi onlar adına çok seviniyorum ama kendi adıma da okadar üzülüyorumki.bugün ağlamaktan bi hal oldum.artık yine bi doktora gideyim diyorum.ya eşimde ya ben de bi sorun var yoksa olurdu. ya pek eşime belli etmiyorum belki öyle de değildir ama ben başka bi doktora test sonuçlarını gösterdiğimde harket yavaşlığı var biraz ve şekil bozukluğuda vardemişti sayı gayet güzel aama bu hamile kalma süremi uzatıyor olabilirmi belki de bende bilmediğimiz bi sorun vardır tüplerde falan. ama adetim çok düzenli ya kafam çok karışık adet günlerimde hayattan okadar çok soğuyorumki hiçbişey apmak istemiyorum.üff çok moralim bozuk
ay inşallah be sanmıyorum hamiş olacağımı inşallah hamişimdir
doktor dedi çok küçük bişey bile olsa hemen kanda çıkar bende tamamen umudu kestim
evet 28.gündeyim göğüsler tamamen indi tahlilden sonra herhalde psikolojik olarak şişmişti
ama varya 1 haftadır adet sancıları çekiyom gelmedi ha geldi he geldi diye diye çıktık 28.günhadi bakalım inşallah kötü bişey yoktur
hepinize çok teşekkür ederim.bugün kendimi çok kötü hisettim .neden? çünkü bugün malum adet günümdü. sizler de benim gibi beklediyseniz bu duyguyu iyi bilirsiniz. nerdeyse 1,5 yıl oldu korunmayalı.geçen ocak ayında doktora gittik eşime spermiyogram yapıldı herşey normal dendi.bana ormon tahlilleri yapıldı,ultrason da bakıldı hiçbi sorun çıkmadı.zatn mayısta hamile kaldım ama çok kısa sürdü bhcg 140 çıkmıştı bi hafta geçti keseyi göremedik 2 gün sonrada düşük oldu.va hala beklemedeyim.ben öğretmenim.okulda şu an 5 hamile var. isteyen herkes hamile kaldı her ay bi hamile haberi alıyoruz ama ben yerimde ayıyorum.tabi onlar adına çok seviniyorum ama kendi adıma da okadar üzülüyorumki.bugün ağlamaktan bi hal oldum.artık yine bi doktora gideyim diyorum.ya eşimde ya ben de bi sorun var yoksa olurdu. ya pek eşime belli etmiyorum belki öyle de değildir ama ben başka bi doktora test sonuçlarını gösterdiğimde harket yavaşlığı var biraz ve şekil bozukluğuda vardemişti sayı gayet güzel aama bu hamile kalma süremi uzatıyor olabilirmi belki de bende bilmediğimiz bi sorun vardır tüplerde falan. ama adetim çok düzenli ya kafam çok karışık adet günlerimde hayattan okadar çok soğuyorumki hiçbişey apmak istemiyorum.üff çok moralim bozuk
korkma yoktur bence bazen mevsimlerden kaynaklanan geçikmeler oluyor ama inşallah seninki bebişin habercisidir
vallah burda çok gördüm bebek daha yeni olduğundan kanda çıkmamış olanları inşallah seninki geç döllenmedir:))
ve sakın kafayada takma ne kadar takarsan geleceği varsada gelmez kanaman:1rolleyes:
caım benim ya bak ben de uzun zaman bekledim benimde eşimde sorun varmış ve hiç bir dk bana eşinde sorun var demediler ben internetde bir dk a yazmıştım sonuçları ve orda öğrendim hareket azlığı olduğu neyse ben yine başka dk a gittim böyle böyle eşimde sorun gözüküyor ne yapmalıyız ürolojiye gitsin tedavi olsun dedi sor ikna ettik ama sonuçta 3 aylık tedavi ve ben normal yoldan hamileyim he bide eşimin yumurtalarında kristalleşme varmış nedir o bilmem ama eşimin dk u eşiniz bu durumda çok zor hamile kalır demişa.s
eşine söyle bir üroloğa gitsin ters birisine benzemiyormuş bence fazla bekletmeyin varsa tedavisi olsun derim ben:1hug:
kızlar ben çıkıyorum kociş geldi yemek isteyoooo
hadi görüşürüz
cnm seni çok iyi anlıyorum buradaki arkadaşlarım neler neler yaşamışş 5 aylık bebeğini kaybeden bile var ....
bende zorlu yokdan geçtim ...öncelikle tüplerde bi sounmu var diyorsun
rahim filmi istenmedimi cnm onunla bunu öğrenebilirsin.eşinin spremlerinde yavaşlık varsa bu bir sorun olabilir birbuçuk yıl olmuş bir gebelik oluşmuş ve düşmüş
doktorun bunun sebebine bakmalı senden rahim filimi istemeli eşindende yıkamalı test istemeli....yumurta takibi yapmalı.......aşılama yapabilir.. artık bu başlangıçlara girebilirsin cnm
ya evet bize de doktor sorun var demedi ama başka bi doktor annemlerin orda hareket yavaşlığı var dedi.interntte bi doktorda öyle dedi.bakıcaz artık gidelim diyorum bidahaki ay bu ay bayram filan gircek araya. sizce normal bir ladın doğumcuyamı gideyim yoksa sadece bebek oluşması ile ilgilendikleri için bir tüp bebek merkezinemi gideyim
evet gidicem kızlar.birdahaki aya şu bayrmı bi atlatalım.ben bursa ilçesindeyim.okulda bisürü hamile var ve burda herkes aynı doktora gidiyo onamı gitsem ama gitsem her ayrıntı herkesin dilinde olcakmış gibi geliyo,yoksa sadece bu tarz konularla ilgilendiği için tüp bebek merkezine mi gideyim. ama bursada onlarda arada 1 saat var çok sıkmı çağırırlar. gidiş-geliş çok sorunmu yaratır,maddi açıdan da zorlarmı bizi bu söylediğin aşamalar. sen kendiliğindenmi hamile kaldın.sırf biraz umutlanayım diye soruyorum kızlar.biraz anlatsanıza meleklerinize kavuştuğunuz o anlara kadar yaşadığınız tecrübelerinizi.
bence şimdilik normal kadın doğumcuya git bide eşinin hareketliği kaç aklındaysa yazabilirmisin:1rolleyes:
ve dk a gidince eşindeki hareket azlığını belirt yoksa onlara kalsa para sömürmek için seslerini çıkarmıyorlar yada hep benim karşıma öyleleri çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?