Aysonu Kizlari 2008

evet ya canım inşallah öyle olur zaten sabah senle konuştukan sonra banyo yaparken birden kusmaya başladım çok kötü oldum
zaten kumayı hiç sevmem ama katlanacam inşallah yarın bişeyolmaz yaŞeniz
ya size gelişmlerden bahsetmeyi unuttum yaaaa.

ben ilaca başladım.galiba sanırsam Allah da izin verirse ve şanslı olursam işler yolunda giderse haftaya çarşamba veya perşembe aşılama olucammm

klomeneme başladın canım bugün hapı kullanalı kaçıncı gün
inşallah aşılamam başırılı olurda bize müjdeyi verirsin bir tanem:Saruboceq: :dance:
inan başlamana sevindimŞeniz

ben hesaplamadım valla o kadarcık yaktıysan ne güsel kömür daha çok tutrdaı kesin
o sabalar çok para yaktırıyor cnm yaaaa eşimde dedi ama yok dedim çocuğu salonda yıkarım valla kanlık klimayı açarız işteezaten kışa kadar ele avuca gelecekler daha dirayetli olurlar

vallah ya dövün bence
yakında bana fene afakanlar basacak ve yapacaklarımdan çok korkuyorum
sabır falan bırakmadılar bende vallah inan dokunsalar ağlayacam ya çok kötüyüm inanınsenağlama
tamam canım yarın konuşuruz morale falan çok ihtiyacım var
bulaşık makinası alınacak canım 2 yada 3 programlı
netten araştırıyorum cuma günüde murat la hastane çıkışı bakacaz inşallah:lepi:

anam ben hiç hesaplamadım ama tavan yapmasın diye doğalgaz yakmamaya özen gösterecem.allah nasip ederse bebek yaza gelecek
havalar biraz soğuduğundada elektirikli soba alırız aslında çok iyi fikir saol canımŞeniz

evet kömürden daha ucuz bu kış 1000 ytl bile yaksam yinede kömürden ucuz olur hem eziyetine hiiiç değmez
kız klimayla olacak iş değil bacım bebişin hemen yanında yanması lazım sobanın
üleynnn kocişin senden daha iyi biliyor haaaaa
hem küçük bişey alacaksın büyüklerin den değil ben 2 sene önce 50 ytl ye almıştım amaöyle bilindik bi marka değil geçekten çok lazım bence ihmal etme bacıma.s

fatoş birsen yakacak elektriği diyor
aslında haklıda ama gerçekten faydasıda var aslında
hasta olup hastaneye kaşınacaklarından yanlarında yakılır daha iyi aslında

fatoş birsen yakacak elektriği diyor
aslında haklıda ama gerçekten faydasıda var aslında
hasta olup hastaneye kaşınacaklarından yanlarında yakılır daha iyi aslında

evet yanı başında yanması lazım
valla benim kızım 27 aylık ama hala elektirikli sobayla yıkıyorm
o ortamın 37 derce olması lazım bebişin vücut ısısıyla bir olması gerek bide suya girecek üşütmesinler diye söylüyorum klima hemen ortamı ısıtmaz kka yapıncada ortamın ısınmasını bekleyemiyon bence çok lazım bişey ben hala kullanıyorum

ama kuşum tek bi yerde ısıncazz benim evim aksam yakayımda ısınsın denen bir ev değilki....yani evi ısıtayım derken gene aynıya gelecez...
of yaaa ev tlf kapattırcam...
dıgıturkü iptal ettirelim diyecem cp tlf 1 saatlik konuşma paketinden alacam ayda 15 ytl ev tlf arayabiliyon..turkcelliyide

üleynn ben beiş için deim ne o öyle ammada düşkünmüş keyfine
ama ben banyo yaparken öönce kocişimi sokuyom banyoya o yıkandıktan sonra ben giriyom he he he ısıttırıyom ona banyoyu
napim ben çok üşürüm giremem öyle soğuk banyoya:roflol:

birsencim küçük bişey al bence bebişlerini yıkayacağın zaman odada yada banyoda açarsın sobayı 10 dakikada fırın gibi olur bitince kapat çok kullanışlı
evi ısıtmak için değil bebişler için

Son düzenleme:

bende öle yapıyommmm zaten ılık su ile banyo varrr offf yaa üşüyom ben tohtor yasak dedi sıcak su

bir saattir konuşuyozz bize slm bilem vermedin lennnnnnnnn

of ya hayat gerçekten zor ama ne yaparsak ne kadar kısarsak kısalım olmuyor
başdakiler nasıl olsa bu millet alışkın bir yerden kısarlar biz dayayalım zammı sesleri çıkmaz diyorlar.
kaçak elektrik kullananlarda çoğaldı bide onların paralarını biz ödüyoruz.
bence çocuklar için değer ya allah ım bir yerden yüzümüze bakar biz müsriflik yapmıyoruzki
birsen senin bebişlerde yaz bebişi olacak neredeyse aslında mayısda olması senin için daha iyi ele avuca gelene kadar soğuklar gelecek ama kışa doğru ev ısınmazsa artık kullanacan elektrikli sobayı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…