evet ya canım inşallah öyle olur zaten sabah senle konuştukan sonra banyo yaparken birden kusmaya başladım çok kötü oldumdöferimmmmtabiiiiii üleyn sen harbiden kusma polimiğine girecen allah böle böle başlamıştı ...anam yarını atlatalımmmm sonra gir bu sendroma hiçron doğru dedin gelinde
sen doğurmadan o kusmadan aboooooooooooo
ayyyyyyyyy çok duygulandım kuşum nasıl unutmamışşşşsenağlamasenağlama
seviyorum işte siiziiiiiiiiiia.s.
ya size gelişmlerden bahsetmeyi unuttum yaaaa.
ben ilaca başladım.galiba sanırsam Allah da izin verirse ve şanslı olursam işler yolunda giderse haftaya çarşamba veya perşembe aşılama olucammm
kızlar bugün hava sıcaktı ama şimdi soğudu akşam oldu yaa
açam bari kombiyi geçen sene hesapladım toplamda 650 ytl doğalgaza vermişik
şimdi zam geldi okadar herhalde bu kış 1000 ytl yakaruk
şiiiit hamiş karular elektirikli sobanız varmidur yoksa haman temin ediniz zira bebişi yıkarken lazım oluyor kombiyi ne kadar açarsan aç bebişi yıkarken sıcak olmeyo elektirikli soba rahat oluyor fırın gibi oluyor oda hem bebişin altını değiştirirkende çok lazım bazen kakaları sırtlarıbna kadar çıkmış oluyo ozamanda tamamen soymak zorunda kalınıyo hemen sobanı karşısına geeçip rahat oluyo
iğneyemi bqaşladın cnm yoksa hapamı detaylı anlat yaaa ne ağır vasitasınnn hadiii ben 3 kişiyim sizden hızlıyım
canım eşim geldi yemek yiycez yazarım sonra
iğneyemi bqaşladın cnm yoksa hapamı detaylı anlat yaaa ne ağır vasitasınnn hadiii ben 3 kişiyim sizden hızlıyım
canım eşim geldi yemek yiycez yazarım sonra
öle olsunnn kuşumm........................
neşe senin kaynanı bana verecen bende onu dövecemmmklava: klava:
hiçroşa dedim bugün güldü ya ne biçim kadın dedi .....
annenin sana verdiğini dedim oda benim sana dediğim gibi yapsın makinalar elim ayağım dedi....başka şeylerde dedi yarın o sana anlatır
kızlar bugün hava sıcaktı ama şimdi soğudu akşam oldu yaa
açam bari kombiyi geçen sene hesapladım toplamda 650 ytl doğalgaza vermişik
şimdi zam geldi okadar herhalde bu kış 1000 ytl yakaruk
şiiiit hamiş karular elektirikli sobanız varmidur yoksa haman temin ediniz zira bebişi yıkarken lazım oluyor kombiyi ne kadar açarsan aç bebişi yıkarken sıcak olmeyo elektirikli soba rahat oluyor fırın gibi oluyor oda hem bebişin altını değiştirirkende çok lazım bazen kakaları sırtlarıbna kadar çıkmış oluyo ozamanda tamamen soymak zorunda kalınıyo hemen sobanı karşısına geeçip rahat oluyo
ben hesaplamadım valla o kadarcık yaktıysan ne güsel kömür daha çok tutrdaı kesin
o sabalar çok para yaktırıyor cnm yaaaa eşimde dedi ama yok dedim çocuğu salonda yıkarım valla kanlık klimayı açarız işteezaten kışa kadar ele avuca gelecekler daha dirayetli olurlar
fatoş birsen yakacak elektriği diyor
aslında haklıda ama gerçekten faydasıda var aslında
hasta olup hastaneye kaşınacaklarından yanlarında yakılır daha iyi aslında
fatoş birsen yakacak elektriği diyor
aslında haklıda ama gerçekten faydasıda var aslında
hasta olup hastaneye kaşınacaklarından yanlarında yakılır daha iyi aslında
evet klima guzel isitmiyor soba gıbı degıl
bende ufacık bır soba var nasıl gusel ısıtıo 5 dk da anlatamam
hatta kısın ben onu bebek odasında yakıp gunduz orda oturmayı bıle dusunuyoruma.s
ama salon icin ufo lazım o da baya cekiomus
gecen sene elektirik sobasını yakıodum devamlı yanıodu 75ytl geliodu simdi 100u gecer artık dunyanın zammı geldi
ama yine de hesaplı yani elektrik sobasıyla ısınmak
benim kocam da banyoda yakıokaydirigubbakcemile3
cok cabuk ısıtıo bir de karsısında giyinince hic usumuosun
ama bebiş icin onu kullanmayı dusunmemiştim bak
bebişi yıkarken de yakarız artıkkaydirigubbakcemile5
kucucuk bişe zaten nereye gitsem orda yakıorum iyi oluyor
üleynn ben beiş için deim ne o öyle ammada düşkünmüş keyfine
ama ben banyo yaparken öönce kocişimi sokuyom banyoya o yıkandıktan sonra ben giriyom he he he ısıttırıyom ona banyoyu
napim ben çok üşürüm giremem öyle soğuk banyoya:roflol:
kız nuniş ısıdan anlamıyorumki neşeninde seninde ısınıza baksam
ay ne biliyim işte korkuyorum çatlamzsa diye datlum inş yarın yüksek çıkar
senin değerlemdirmen benim için çok önemli
bu arada iyiki geldinnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
birsencim küçük bişey al bence bebişlerini yıkayacağın zaman odada yada banyoda açarsın sobayı 10 dakikada fırın gibi olur bitince kapat çok kullanışlı
evi ısıtmak için değil bebişler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?