Aysonu Kizlari 2008

hareketle ilgili sorun var cnm eşin ürolağa gitsin

ben biraz anlatayım canım ben bütün hormon testlerimi yaptırdım hatta rahim filmimi bile çektirdim herşey temiz çıktı allah a şükür eşimde test yaptırdı ama iyi değilmiş amabütün kadın doğumcular bana bunu demedi bana ilaç depolayacaklardı tabi ben bunu istemediğim için her seferinde yarım bıraktım tedaviyi
sonra çocuk için son gittiğim dk a bildiklerimi anlattım oda beni onayladı ve eşimi ürolağa gönderdi
ilk gittiği ürolog uldrasona sokmadan elde muayenede varikosel var dedi ve 1buçuk ay eşime klomen kullanmasını söyledi ve bitince gel dedi
bende dayanamadım ve eşimin hapı bitince tüp bebek merkezinde aşılamaya start verdim
ama malesef fazla yumurta oluşumunda aşılamam iptal oldu
2 ay sonra falanda eşimin bu son gittiği ürolog allah razı olsun
eşimi hemen uldrosana girmesini söylemiş ve sorun ortaya çıkınca 3 aylık klomen ve trentilin tedavisinden sonra hamile kaldım
ve onların yanında ben ve eşim macun yedik,fındık madem gibi şeyler çok tükettik ve eşime vitamin olarakda e vitamini ve cinko verdima.s

ve şimdi bebeiğim allah ım izniyle benimle:dance:

ben çıkıyorum karnım fena bir şekilde açıktı murat ta geldi hadi ya diyor
birsenim yarın görüşürük ben çıkınca seni ararım tamammı canım
öpüldünüz
herkese iyiakşamlar

kızlar ben de yatıyorum sabah erken kalkıcam ev temizlicem yarın giremeyebilirim öpüyorum hepinizi

Ay bugün ben yine arazi oldum kusura bakmayın emi.kız yine huysuzdu az önce banyo yptırdık yattı bakalım inşallah uyanmaz sabaha kadar da dinleniriz biraz kocişle benim kollarım koptu resmen alışamadık bu durumlarına ama mecbur gülü seven dikenine katlanıyorr bazen rahat oluyor uslu duruyor bazen acayip huysuz hergün değişik hallerde bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…