Aysonu Kizlari 2008

yuhh kızzzzzz ne ettin bacım 37 derece olurmu ortam ancak 26 en fazla normalde 24 derecede falan olmalı ne sıcak ne soğukk bebek için ideali bu ben odasını 24 lerde tutuyorum banyo suyu o 37 olan bacımm:roflol:

üleynnn şaşuduk herhalde ne gülüyon çatlak:mymeka:
denek misafirlerin gelecek heeeeeeeeeee
hemide ağır vasıtalar:roflol:
akşama kadar gelebilseler bari:roflol:
bu görüşmenizde neşe hamiş olarak geliyo ne güzel yaaaaa:teytey:

ay bunlar yine mi buluşuyor insan bizi de çağırırr di mi krispicimmmm

kızlar bugün kaldık başbaşa
onlar ilk tanştıklarında bebişleri yoktu
rabbim nelere kadir
şimdi üçününde bebişi var
allah bizede nasip eder inşallah

heç bişey görmedim sadece idari kadroyu göstereyorlar bide öğretmenlerin toplu resimlerini
onlardan hangisi olduğunu ne bilem ben
sen işine bak bacım ghgörüşürük

feko kiz catlamis olabilir sana hem nesenin hem benim tablolarimi yazdim ya okumadin mi
ikimizin de 36 2 363 olmus sonra artmis
yarin yuksek cikarsa kesin catlamistir

asli ne ara uctun nazilliye kus gibisin kusum
kaydirigubbakcemile3
pazar günü bindim otobüse şekerim pazartesi sabahı burdaydım canımcım. ben ordan oraya uçuyorum dün akşam eniştem diyorki sen bebegi burda büyütmeye karar verdin galiba dedi bende yok tatillerimi degerlendiriyorum dedim bir daha böyle fırsat elime geçmeye bilir tatilim varken degerlendiriyorum canım.
ben ayu oldun kesinnnnnnn üleynn çok uyuyorummmmmmmmmm yaa
yok güzelim sen yiyeceksinki minnoşlar büyüyecek annesi. hadi senin öylede bu gidişle ben öyle olacagım kendimi durduramıyorum habire homini gırtlagım.
biz iyiyiz güzelim gezmege geldik memlekete. sorma güzelim o yüzden hemen başlamak istemiyorum açıkçası. niye kafan karışık güzelim.
izciyim ben bu arada izcilerin arasında görebilirsin:))))
esencimm bende izciyimm şekercim ama artık bıraktım sayılır okula gitmiyorumki yapayım
neşem amannn boşver kaynanayı sen kendin çık çık gez kaç ondan kaydirigubbakcemile5

kızlar ben adet oldum yani tahlil sonucu doğruydu da işte belki diyodum neyse valla üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim hamiş kalamadığım için üzüldüm ama adetlerim eski periyoduna geldiği içinde sevindim
yani adet olmakta çok iyi bir şey sağlık açısından
neyse zaten bu ay doktora gidecem bi kontrol altına girelim bakalıom ne olacak cuma günü ablam geliyo çorludan bayramım öksüz geçmeyecek yani 10 gün kalacak bende o 10 gün de fazla gelemiycem öyle pc başında kalamam vallaha boğar beni ablam benimle ilgilenmiyosun diye anca o uyuyunca gelirim sadece geçmişleri okumaya bide hatrınızı sorarım kendimi hatırlatırım unutmasınız beni demi daha var ama cuma gelecek

üleynnn kimse gelmemiş beeee
şimdi bizim ağır vasıtalar başlarlar kalkmaya gelirler evlerine
eeeee akşam oldu evli evine hadi bakem tek tek gelin de neler yaptınız anlatın bakem ne yediniz ne içtiniz foto çektinizmi çektiyseniz hemen koyunda görek

fakeeeeeeeeeeeee
moralin bozuk galiba ısın çıkmamış düşmüş
bende sendenim bacım bak bende adet oldum
vallaha ne yapacaz bilmeyom
inşallah önümüzdeki ay
seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…