yuhh kızzzzzz ne ettin bacım 37 derece olurmu ortam ancak 26 en fazla normalde 24 derecede falan olmalı ne sıcak ne soğukk bebek için ideali bu ben odasını 24 lerde tutuyorum banyo suyu o 37 olan bacımm:roflol:
üleynnn şaşuduk herhalde ne gülüyon çatlak:mymeka:
denek misafirlerin gelecek heeeeeeeeeee
hemide ağır vasıtalar:roflol:
akşama kadar gelebilseler bari:roflol:
bu görüşmenizde neşe hamiş olarak geliyo ne güzel yaaaaa:teytey:
ay bunlar yine mi buluşuyor insan bizi de çağırırr di mi krispicimmmm
yaaaa evet hiç sorma hiç teklif bilem etmeyooolar küselimmi bunlara:dilcikar::dilcikar:
:dilcikar:
küselim bacummm
esencin sen istanbulun neresinde oturuyorsun
hangi kulda öğretmenlik yapıyon bacım
büyükçekmece de oturuyorum canım okulumda burda evime çok yakın internetten gürpınar 75.yıl cumhuriyet ilköğretim okulu yazınca çıkıyorrr
pazar günü bindim otobüse şekerim pazartesi sabahı burdaydım canımcım. ben ordan oraya uçuyorum dün akşam eniştem diyorki sen bebegi burda büyütmeye karar verdin galiba dedi bende yok tatillerimi degerlendiriyorum dedim bir daha böyle fırsat elime geçmeye bilir tatilim varken degerlendiriyorum canım.feko kiz catlamis olabilir sana hem nesenin hem benim tablolarimi yazdim ya okumadin mi
ikimizin de 36 2 363 olmus sonra artmis
yarin yuksek cikarsa kesin catlamistir
asli ne ara uctun nazilliye kus gibisin kusum
kaydirigubbakcemile3
yok güzelim sen yiyeceksinki minnoşlar büyüyecek annesi. hadi senin öylede bu gidişle ben öyle olacagım kendimi durduramıyorum habire homini gırtlagım.ben ayu oldun kesinnnnnnn üleynn çok uyuyorummmmmmmmmm yaa
biz iyiyiz güzelim gezmege geldik memlekete. sorma güzelim o yüzden hemen başlamak istemiyorum açıkçası. niye kafan karışık güzelim.aslıcım merhaba görüşemedik bu nara gene inşallah bebişte sende iyisindirrr işe başlayınca bebişi çok özlicen canım yaaa allah yardımcın olsun bie gelince durumlarkafamçokkarıştılaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-senağlama
esencimm bende izciyimm şekercim ama artık bıraktım sayılır okula gitmiyorumki yapayımizciyim ben bu arada izcilerin arasında görebilirsin:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?