Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar ben geldim bu gün çok güzeldi valla zaman azdı yetmedi bile biz 2 gün otursak yine doyamayız birbirimize yedik içtik güzel geçti bu arada birsen yada neşe hangisi bilemiyorum ama kızım onların yanına gelince baygın gidiyorrrr birinde ağırlık var kesin onlar gitti kızım yarım saat sonra uyandı ve huysuzluk ediyor gene yaww babası geldi kucağında salonda turluyor resmen şimdii:roflol: hani derler ya bazı kişiler bebeklere uyku verimiş miydi neydi o kişinin üzerinden bir parça alıp bebeğin yanına üzerine koyarlarmış bende hem neşeden hem birsenden alıp kızımın yatağına koydum bakalım nolcek bundan sonra:roflol::roflol::roflol:

büyükçekmece de oturuyorum canım okulumda burda evime çok yakın internetten gürpınar 75.yıl cumhuriyet ilköğretim okulu yazınca çıkıyorrr

anaaaaaaaaaa kız valla bize yakın olduğunu blseydim çağırırdım senide kızzzzzzzzzzz aaaaaaaaaaa tüh bak görüyormusun bende beykentte oturuyorum canım yaaaaaaaaaaaaa

bacım çocuk benim varlığımdan tırsıyor bakıyor ondan daha cırlak biri varr susuyor garibimmsırnaşık şeysırnaşık şey

şimdi koyacam fotoları hazırlıyom bacımmm ben resmen 3 kişi gibi çıkmışımm yawwwwwwwww

ülennnnnnnnnnnn kardeşin paparazi gibi tıkınırken çekmüşşş hep beniiii

hiçroşum inş. bu kasık ağrım geçerr

inş. bir gün buluşuruz hicrancım çok isterimmm ne güzel olur siz bizim yerimizede baya kaynatmışsınız anlaşılan sabahtan akşama kadar ne güzell yaaaaaaaa

kızlar resimleriniz gayet güzel birsen canım arkadaşım pek bi güzel olmuşsun çok yakışmış annelik sana

neşe sana hala inanamıyorum hayal gibi

hicran herzamanki gibi güler yüzlü kızın çok şeker çıkmıç fotojenik senin kızz

kızlar ben çok yorgunum zor yazıyorum kolum ağrıyo camları sildim evi sildim bi tek yatak odası kaldı onuda yarın yapıcam yazamazsam kusura bakmayın kolum bitmiş durumdaa

ayyyy cnm benim çok sağol ama gerçekler ortada ben duba olması yolundayız
bende çok yorulmusum ama uykusuzlukdan nasıl uyudum saat yedi değildi uyumuşum sekizbucukda kalktım kocam geldi bişeyler hazırlıyor yiyecezz

ülennnnnnnnnnnn kardeşin paparazi gibi tıkınırken çekmüşşş hep beniiii

hiçroşum inş. bu kasık ağrım geçerr

hala ağrın varm yaaaa kız bence adet dönemindesin o dönemlerde ağrı oluyordu bende de bide sabah gerinmişsin bende öle olmuştum birkaç defa ama baktın geçmiyor dr ara mutlaka sen

inş. bir gün buluşuruz hicrancım çok isterimmm ne güzel olur siz bizim yerimizede baya kaynatmışsınız anlaşılan sabahtan akşama kadar ne güzell yaaaaaaaa

inşallah allah nasip ederse buluşuruz bacım neden olmasın dünya küçük ben tatillerde geziyom 2 yıldır gidemiyom biyere antalyaya 2 defa gelmiştim belki gene gelirim görüşürük neden olmasınsırnaşık şey

hala ağrın varm yaaaa kız bence adet dönemindesin o dönemlerde ağrı oluyordu bende de bide sabah gerinmişsin bende öle olmuştum birkaç defa ama baktın geçmiyor dr ara mutlaka sen

cnm uyudum kasık ağrım geçtiii ama o gerildiğim yer karnım acıyorr yarına bakimmm geçmezse ararım........zaten cuma gidecem bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…