Aysonu Kizlari 2008

hele şükür gelebildiniz haaaaaaaaaa
aaaaaaaaa çatlayacakyım beeee
nerde kaldunuz bacım bu kader oturmak olurmu
insan ordanda bi bağlanır yahuuuuu

ay bunlar yine mi buluşuyor insan bizi de çağırırr di mi krispicimmmm
valla bacum sen yakınmışsın aslında çağrabilirdikk yaa beykentte oda
yaaaa evet hiç sorma hiç teklif bilem etmeyooolar küselimmi bunlara
ülen sen daha bakırköye mızıkçılık yapıyonnn oraya 2 günde gelirdin

tamam bacum anlaştuk
küstüüüüüük
küstüüüüüükpadişahın kızı olsanız
küstüüüüük
küstüüüüük

alın sizee:mymeka::mymeka::mymeka:klava:

büyükçekmece de oturuyorum canım okulumda burda evime çok yakın internetten gürpınar 75.yıl cumhuriyet ilköğretim okulu yazınca çıkıyorrr
yakınmışız sana yawww

geldikkk leynnnn ancakkkkk ben şimdi uzandımmm

hiçroş bacıma gittikkk kendüü evimiz gibi yayıldık ben oradada dana gibi yattım
bi kardişi vardııı çok sevdimmmm onuuuuuuu :smiley-cool:çok datluydu aplasınada bişey yaptırmadıı.......
nazlu kızımızz hep uyudu hiçroş gitmeyin dedi vallaa :roflol:

sabahh kahvaltu yaptukkkk öüleden sonra poğçalarımızı salatamuzuuu işte herbüşeyciğimiziii yedikk..........

çok komik kızlarrr biz taksiden indik içeri girdik asansör bekliyoruz
ben bi kuss neşe garibim bi fena olduuu :roflol:seni görünce halime şükrettim dedi:roflol:

resimler hiçroşla neşede atarlarsa göreceksiniz ve hiçroş bana bebeğin kalp atışı hareketlerini duymam için dinleme aleti verdi

evet canım düştü ısım malesefffffffff
benden pek bişe olmaz zatennnnnnnnnnnnn
aman aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyosenağlama

haklısın bacım insanın sinirleri bozuluyo
ahhh bacım ahhhh
elimden bişey gelsede yapsam senin için
kendi halimede üzülüyom
senin sorunun biraz daha zor
ama dur bakalım ben bi doktora gideyim belki ben senden daha zor durumda olabilirim

ondan zor bi halin olmaz:mymeka:kızcağızın yumurtası çatlamıyorki adet bile göremiyorrr
dsen adet görüyorsun en azından

ondan zor bi halin olmaz:mymeka:kızcağızın yumurtası çatlamıyorki adet bile göremiyorrr
dsen adet görüyorsun en azından

işte bende ondan dedim yaaa adet olduğuma sevinsemmi üzülsemmi diye adet olmakda bebişin olası için çok önemli bir husus
ne vuruyon yaaa bende adet oldum zaten moralim bozuk bide sen gelme üstüme haaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

herkesin moreli bozukkkkkkkkkkkkk yaaa benimde sabahki hareketimden sonra hala karnım acıyor kasıklarım ağrıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…