kusum dedim zaten o demeden once yatıyorum sancım cıktı erken dogum olmasın dıye yatıyorum dedim..ama onun ustune dedi..sanırım dusunemedi..
ablalarını desen yıllardır gormedım ilk defa evime gelecekler halim de yok tadım da
istedigim gibi agırlayamam offf kaynanamdayız diyem bari ararlarsa..
olmadı taksiye atlar gideriz nerdelerse..zaten gunubirlik gelip doner onlar
bir de ahmeti sordu işler nasıl diye..soyleyemedim işten cıktıgını:çok üzgünüm:
:roflol:heee laf olursa deme ya cnm sen haklısın benim bide kafam götürmüyor muhabbeti artık ............evet dediğin gibi yapp nereden çıktı yaaaaaaevet en iyisi o canım dısarda 1-2saat gorusur geliriz
ya da kaynanamdayım derim napim:sm_confused:
işten cıktıgını söyleyemem canım laf olur şimdi hic gerek yok
kız sen bu halinle dusunemion ben nasıl dusuneyim
evi benimki azcık topladı ama yine de olmaz beni kim toplucak sen ev mok gibi diosun ben kendim mok gibiyim:roflol:
ya kizlar benim bir cocukluk arkadasim var ankarada o su an..annesine manisaya geliomus.bayramda ablalariyla izmire gelme durumlari varmis haberlesiriz dedi bise diyemedim
arayıp sana gelelim derlerse ben onlari nasil agirlarim bu halimdesenağlama
zaten agzımızın tadı yok biliosunuz o da ayrı bir mevzu yani..
dısarda goruselim desem ayıp olur hem zaten bu halde nasıl gezecem yatmam gerekiyor
bir akıl verin aradıgında bahane uydurursam cok ayıp olacak cok takıldım simdi bunaa
aynen kusum nerden cıktı canım sıkıldı inanki
hic sevmiyorum insanları reddetmeyi ayrıca kendisini de cok severim gorusmek isterim ama sımdı hiiiic sırası deil mok gibiyim mokk
Ama aklıma gelmişti heee kızın tatilleri cok kısıtlı cunku
hadi kendi tek gelse neyse de ablaları olunca hic olmuyo işte
umarım gelmezlermirmirmirmir
kuşum bu arada benim aletler geldi can sıkıntısından ona sıra gelmedi anlatamadım
buhar makinesi boyut olarak kucucuk kibar begendim yanii.azcık suyla kac saat calıstı memnun kaldım
kulaktan atesolcer baya alengirli bişemiş pek beceremedik
Sonradan çözdüm ama bebege uygulayabilir misin dersen emin deilim
kullandıkca alısırım belki..
Sonracıgıma pompayı filan sterilize ettim sterilizator cok iyi bişe kusum 5dk suruyor el degmio valla icindekilere..mikrop filan kalmaz onda..
Son olarak da pompayı soyleyım.sımdı bu yeni cıkmıs ve fiyatı uygun ya ondan pek umutlu deildim işimizi gorsun yeter diodum ama onu da denedim baya iyi cekiokaydirigubbakcemile3
birkac kere cektirdim gogus ucuma su gibi bişe gelmiş:1shok:
Tırstım tabi sut olmayan memeden süt cıkıodu az dahakaydirigubbakcemile3
hıcros normalde kac cc cıkıodu kusum
tek memeden mi 60cıktı toplam ikisinden mi
hic bilgim yok bu konuda
bir de ilac filan alıomusun herhangi bişe o da sutu kesebiliomussss
Kızlarr sinir stres yorgunluk derken sütüm kesiliyor galiba ay kafayı yiicem nerdeyse dün bütün gün zaten emmek istemedi pek bide sağdım 60 cc yi geçmedi sütüm
aynen kusum nerden cıktı canım sıkıldı inanki
hic sevmiyorum insanları reddetmeyi ayrıca kendisini de cok severim gorusmek isterim ama sımdı hiiiic sırası deil mok gibiyim mokk
ama aklıma gelmişti heee kızın tatilleri cok kısıtlı cunku
hadi kendi tek gelse neyse de ablaları olunca hic olmuyo işte
umarım gelmezlermirmirmirmir
kuşum bu arada benim aletler geldi can sıkıntısından ona sıra gelmedi anlatamadım
buhar makinesi boyut olarak kucucuk kibar begendim yanii.azcık suyla kac saat calıstı memnun kaldım
kulaktan atesolcer baya alengirli bişemiş pek beceremedik
sonradan çözdüm ama bebege uygulayabilir misin dersen emin deilim
kullandıkca alısırım belki..
sonracıgıma pompayı filan sterilize ettim sterilizator cok iyi bişe kusum 5dk suruyor el degmio valla icindekilere..mikrop filan kalmaz onda..
son olarak da pompayı soyleyım.sımdı bu yeni cıkmıs ve fiyatı uygun ya ondan pek umutlu deildim işimizi gorsun yeter diodum ama onu da denedim baya iyi cekiokaydirigubbakcemile3
birkac kere cektirdim gogus ucuma su gibi bişe gelmiş:1shok:
tırstım tabi sut olmayan memeden süt cıkıodu az dahakaydirigubbakcemile3
biliom kusum ondan hemen bıraktım zaten.merak işte benimkisi iyi emio mu ona baktımkaydirigubbakcemile3
kraft ın pompası canım elektrikli yeni cıkmıs bu.80den de 66ya indirimliydi onu alayım dedim bakarsın gerek bile kalmaz cok vermeyim dedim ama guzel yani gordugum kadarıyla
sterilizator arzumun..biberon ısıtma ve buharda sebze haslama aparatları da var hepsi birarada uygun geldi fiyatı..
bence de mutlaka al ben hastane cantasına koymak ıcın bir biberon ve emzik kaynattım zor geldi valla mıncık mıncık parcalarla.pompayı devamlı sterilize etmek lazım zaten cok lazım olur
kulaga iyi oturtamazsan evet eksik olcuyor ama sonunda anladım nereye tutmak gerektigini..sonra koltukaltımdan dijitalle olctum 36.4tu kulaktan 36.6 cıktıa.s
yalnız işte bebegin kulagına oturur mu o var...
civalıdan ben anlamıorum kusum alısana kadar dijitalle olcerim olmazsaCADIARZU
her ikisinden 60 cc çıktı ancak canım bi göğsümden 35 çıktı diğerinden 25 cc
ilaç sadece minoset alıyorum şu ara migren ilacını kullanamadığım için hergün bi minoset alıyorum sabah kahvaltı sonrası bazen 2 ye çıkıyor akşama doğru başım hafiften ağrımaya başlayınca hemen alıyorum ama ondan olmaz sanmıyorum ben doğum zamanı parol alıyordum günde 2 defa ve 2 şer adet ağrılar için voltaren iğneler yedim hergün 1 tane ilk hafta böyleydi ama sütüm vardı bilemiyorum ki pek yemeklerimede dikkat etmiyorum ama aç kalmamaya gayret ediyordum valla sütüm kesilirse mahvolurum kızımı mamayla büyütmek istemiyorum hem madden de zor olur hemde anne sütü alsın istiyorum ben çoğalsın diye uğraşırken böyle oldu moralim sıfırın altındasenağlama
EŞİMİN İŞLERİNE ÇOK ÜZÜLDÜM TAKTIM KAFAYA BAZI ÖDEMELERİ ALAMAYINCA BİZİM ÖDEMELER CEZAYA GİRDİ KREDİ KARTI VE EV KREDİSİ ONLARA ÜZÜLDÜM BELKİDE ONDANDIR BİLEMİYORUM STRESİN BÜYÜK ETKEN OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA E KENDİME DE MANİ OLAMIYORUM
cnm bu maddi sıkıntı herkesde var bizim bayrama hiç paramız yok eşim bayramdan sonra seyhate gidecekmiş ....o haftada onun alacağı harçlığıda çıkarsak ay sonu gelse diye bakar olduk daha fatura ödmeleri var.......şu hastne masrafıda bitmiyor valla bu ay 250 öle gidecek sonraki ay şeker yüklemesi allah bilir onu nekadara yapacak bilmem ...aman yaa bide korkuyorum ya kusarsam aç karnına sabah erkenden alacam randevuyu valla
canım yaaa uzulmemek elde mi seni cok iyi anlııyorum ben de aynı durumdayım cunku
Allah herkese hayırlı işler bol kazanclar versin insanın evinde huzur tat tuz kalmıo valla:1no2:
stres cok etkili ondan olabilir bence de
ama yine de sen o ilacı bir sor yaa doktora belli olmazki
uvey kardesim o alttaki dikişler yuzunden berbat durumda ya ilac vermişler sütü kesmiş mama veriyo azcık sut gelio onu da cocuk tukuruomus acı yaptı sanırım sutunu
sorma valla şimdi rizeden 500 ytl gönderdiler alacaklardan bize kalan onunla mama alcam bez alcam ceyline eve alışveriş yapcaz tubaya bir pantolon bir kazak alıcaz mecburen almasak olmaz çocuklara hissettirmemeye çalışıyorsun mecburen durumu onların psikolojisi bozulmasın diye dün inanırmısın sabah son 50 ytl vardı kızım anne çok güzel hareketlere gidicez okul götürüyor 30 ytl vericekmişiz dedi yok diyemedim çok istiyordu 500 ytl göndereceklerini biliyordum ama kesin değildi dün yetiştiremediler zaten atm den göndermişler parayı hesaba çıkıp onu da alıcaz bayramı geçiricez işte buna da şükürr
kimseler yok bende bi bakem dedim yemek yiyecektik hamsü almış kocam ama yiyemedik çünki çok tuzlamışşş........ben yedim biraz ama tansiyonum çıkar diye yemedim .....
yarın arefe ilkkez bi bayrama böle giriyorum önceden olsa harıl harıl temizlik yapardık
kayınvalideme tatlı yapardım....bayramlık alırdım....bayram sabahı kocam namaza gidince kalkar kahvaltı hazırlar o gelince yapardık evim mis gibi kokardı...şimdi ise ben yatıyorum ....yarın kocam evi temizleyecek.....bunada şükür inş.birdahaki bayramlara miniklerimle onlacam onlara alacağım bayramlıkları giydirecem onları arefe yıkayacam çocukken annem bizi öle yıkardı bir buday tanesi kadar uzarmış ben büyüyünce oruç tutardım çok büyük sevapmış....
içim buruldu biraz boynu bükük çocuk gibi giriyorum sanki bayrama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?