Aysonu Kizlari 2008

o zaman ararlarsa dışardayım yanınaza gelem de
konuşurkende de ahmet işten çıktı diye offffff çok zor bi durum yaa
ben düşünemiyorum bu halimle misafir ağırlqmqyı evim mok giibi hamilelere neden misafir gelür yaaaaaa

:roflol:heee laf olursa deme ya cnm sen haklısın benim bide kafam götürmüyor muhabbeti artık ............evet dediğin gibi yapp nereden çıktı yaaaaaa

Kızlarr sinir stres yorgunluk derken sütüm kesiliyor galiba ay kafayı yiicem nerdeyse dün bütün gün zaten emmek istemedi pek bide sağdım 60 cc yi geçmedi sütüm

Son düzenleme:

bence dışarı çıkamıyorum de ararsa kalkamıyorum yataktan kocam bakıyor bana izin aldı işten de erken doğum tehlikesi var diye sen öle de belki rahatsız etmezler gelirlersede eşin bi çay verir e anlayışsız değildirler herhalde seni rahat bırakırlar

pompa ne marka sterilizatör ne marka aldın bende sterilizatör alcam pompalayınca göğsünden artık bişeyler gelebilir doğuma bişey kalmadı bidaha yapma erken doğuma neden olurmuş sütü sağmak göğüsü sıkıp sıvıyı çıkarmak haberin ola aldıklarını iyi günlerde kullan inşallah ateş ölçer kulaktan olandan almışsın bebek ilk dönemlerde kullanımı iyi olmuyor onların canım kulakları minik olduğundan eksik ölçebiliyor o cihazlar kulak derinliğine inemediği için ben emziklisinden aldım o daha iyi emdirebilirsen tabii şu civalılardan da al bence nolur nolmaz benim kızın kulaktan ölçüyom ölçüyom 36.4 ü geçmiyordu ama emzikle ve civalıyla koltuk altından ölçünce 36.8 37 leri leri gösteriyor

hıcros normalde kac cc cıkıodu kusum
tek memeden mi 60cıktı toplam ikisinden mi
hic bilgim yok bu konuda

bir de ilac filan alıomusun herhangi bişe o da sutu kesebiliomussss

her ikisinden 60 cc çıktı ancak canım bi göğsümden 35 çıktı diğerinden 25 cc
ilaç sadece minoset alıyorum şu ara migren ilacını kullanamadığım için hergün bi minoset alıyorum sabah kahvaltı sonrası bazen 2 ye çıkıyor akşama doğru başım hafiften ağrımaya başlayınca hemen alıyorum ama ondan olmaz sanmıyorum ben doğum zamanı parol alıyordum günde 2 defa ve 2 şer adet ağrılar için voltaren iğneler yedim hergün 1 tane ilk hafta böyleydi ama sütüm vardı bilemiyorum ki pek yemeklerimede dikkat etmiyorum ama aç kalmamaya gayret ediyordum valla sütüm kesilirse mahvolurum kızımı mamayla büyütmek istemiyorum hem madden de zor olur hemde anne sütü alsın istiyorum ben çoğalsın diye uğraşırken böyle oldu moralim sıfırın altındasenağlama

EŞİMİN İŞLERİNE ÇOK ÜZÜLDÜM TAKTIM KAFAYA BAZI ÖDEMELERİ ALAMAYINCA BİZİM ÖDEMELER CEZAYA GİRDİ KREDİ KARTI VE EV KREDİSİ ONLARA ÜZÜLDÜM BELKİDE ONDANDIR BİLEMİYORUM STRESİN BÜYÜK ETKEN OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA E KENDİME DE MANİ OLAMIYORUM

Son düzenleme:
Kızlarr sinir stres yorgunluk derken sütüm kesiliyor galiba ay kafayı yiicem nerdeyse dün bütün gün zaten emmek istemedi pek bide sağdım 60 cc yi geçmedi sütüm

ayyyy deme yaaaaaaaaaaa offf yapma stresss yaaaa

yaaa buhar makinası güsel demek tmm bu ayda geçsin alacam buayda hem market alışverişi zorunlu hemde 250 ytl üçlü test parası verecez
artık yılbaşından sonra ilk iş buhar makinası ile ateş ölçeri alırız...
kimi diyor ne yapacan göğüs pompasını belki stün gelir öle sağma işine gerek kalmaz kimi strleze alma diyor...offf diyemiyorumki ben alengirliyim sizin gibi değilim...müsriflik olarak görüyolar ....kimseye demeden alacam işte biberonla uğraşamam 10 tane biberonumu kaynatacam yaaa

kulağa tam oturmuyor sorun o zaten bide bebekler hoşlanmıyor ağlıyor ölçerken kafasını sallıyor sbit tutman gerek kulağı hafif çekmen gerek kepçesinden tabii çünki böyle kulşak deliğinin derinliğinden ateş ölçebiliyor dijitallerde iyi tabii al yedekte kalsın ilk 6 ay biraz zor kulaktan ölçeni kullanmak benimki braun marka büyük kızıma da onu almıştım sonra 2 yeğenim büyüdü onlşa ve başka birine verildi sonradan kullansın diye baya kullanışlı ve sağlam çıkmıştı bende yine aynı markayı daha iyi bir modelini aldım 96 ytl verdim ama değer yanii
http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=53345

cnm bu maddi sıkıntı herkesde var bizim bayrama hiç paramız yok eşim bayramdan sonra seyhate gidecekmiş ....o haftada onun alacağı harçlığıda çıkarsak ay sonu gelse diye bakar olduk daha fatura ödmeleri var.......şu hastne masrafıda bitmiyor valla bu ay 250 öle gidecek sonraki ay şeker yüklemesi allah bilir onu nekadara yapacak bilmem ...aman yaa bide korkuyorum ya kusarsam aç karnına sabah erkenden alacam randevuyu valla

ben kaçtım kızlar makinaya çamaşır atmıştım bitti balkonu yıkıcam çamaşır asıp mkinayı açıp ev süpürücem daha sonra dışarı alışverişe gidicem akşama annemlere baklava açmaya gidicezzzz kız durursa tabii yardım etcem bakalım kardeşler gelin falan her bayram çncesi şen şakrak baklava olayına giriyoruz bu yıl annemi de yormamak adına biz açıcaz pekte beceremem açmayı öle ince ince bizim gelin halleder herhalde biz kesme biçme yuvarlama işlerini hallederiz herhalde 8 tepsi baklava yapılacakmış 4 kardeş 4 te anneme e anneme çok tabii onun geleni gideni çok fazla 4 tepsi bile bayramın son gününe ancak yetişiyor

sorma valla şimdi rizeden 500 ytl gönderdiler alacaklardan bize kalan onunla mama alcam bez alcam ceyline eve alışveriş yapcaz tubaya bir pantolon bir kazak alıcaz mecburen almasak olmaz çocuklara hissettirmemeye çalışıyorsun mecburen durumu onların psikolojisi bozulmasın diye dün inanırmısın sabah son 50 ytl vardı kızım anne çok güzel hareketlere gidicez okul götürüyor 30 ytl vericekmişiz dedi yok diyemedim çok istiyordu 500 ytl göndereceklerini biliyordum ama kesin değildi dün yetiştiremediler zaten atm den göndermişler parayı hesaba çıkıp onu da alıcaz bayramı geçiricez işte buna da şükürr

evet şlaçlar sütü acı yapabilir ama benimki zaten emmek istemiyor biberona alışıyor sanırım artıkk onu geçtim bide süt gitti allah yardımcım olsun valla dayandıcam kıvırcık havuş boza vitamalt içeceğine başka çare yok inşallah işe yarar bulgur pilavı yapıcam bide öğle yemeği için onuda yicem

evet insan çocuğuna yok diyemiyor offf zor yaaa ama şükür bugünü aramayalımm

kimseler yok bende bi bakem dedim yemek yiyecektik hamsü almış kocam ama yiyemedik çünki çok tuzlamışşş........ben yedim biraz ama tansiyonum çıkar diye yemedim .....

yarın arefe ilkkez bi bayrama böle giriyorum önceden olsa harıl harıl temizlik yapardık
kayınvalideme tatlı yapardım....bayramlık alırdım....bayram sabahı kocam namaza gidince kalkar kahvaltı hazırlar o gelince yapardık evim mis gibi kokardı...şimdi ise ben yatıyorum ....yarın kocam evi temizleyecek.....bunada şükür inş.birdahaki bayramlara miniklerimle onlacam onlara alacağım bayramlıkları giydirecem onları arefe yıkayacam çocukken annem bizi öle yıkardı bir buday tanesi kadar uzarmış ben büyüyünce oruç tutardım çok büyük sevapmış....
içim buruldu biraz boynu bükük çocuk gibi giriyorum sanki bayrama

ben burdayım afiyet olsun aman üzldüğü şeye bak seneye inşallah daha heycanla girersin bayrama kuzucuklarınlakaydirigubbakcemile5

iyi aksamlar arkadaslar,Birsen benim icin cok önemli bisey sormak istiyorum sana, ben daha önce de yazdigim gibi 5 gebelik yasadim, sanki hic yasamamisim gibi geliyor suan, ya da unutuyo muyum nedir anlamadim, bugün benim adetimin 25.günü ve sag tarafimda birkac gündür bir sicaklik ve batma gibi biseyler hissediyorum, zaten doktor azda olsa sag yumurtalikda yumurta folikülleri var diyordu, son fsh degerimde 17, bak simdi bu degeri yazinca bile, hamilelik olamaz diyorum ama, sen hatirliyabiliyor musun bu günlerde ki hissettiklerini, gene benim hüsnü kuruntum biliyorum ama, öyle olmasini istedigimden de olabilir, bisey söyleyebir misin nolur? bugün test alayim da bitsin bekleyisim dedim, ümit etmesi bile güzel oldugundan, gerceklerden kactim sanki,

arkadaslar nolur 17 fsh ile hamile mi kalinirmis deyip gülmeyin bana emi, ümit iste bitmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…