Birsencim ben yurtdisindayimbugüne kadar cok doktor degistirdim gercekten cok soru sorup cok ugrastim, gücümde sabrimda bitmek üzere, kendime son bi sans verdim yeni bir merkezdeyim ve doktorum bir Türk ona cok güveniyorum kendimi emanet ettim, artik ne olursa olacak, dedisim gibi bir asilama belki bir tüp bebek denemesi, olmazsa bu konu benim icin kapanacak, cünkü hakkaten yoruldum
cnm ya iyi diyelim sen nasılsın asıl şimdiden iyi bayramlar cnm
sağol bitanem çok şükür iyiyim. ayağa kalktım yavaş yavaş. sürekli yatmıyorum ama çok da dolanmıyorum. bebiş de çok iyi. bayramdan sonra kontrolümüz var. kaç kilo oldu çok merak ediyorum. bayramda 30 haftamız dolacak. sonraki 6 haftayı da bi doldursam hayırlısıyla.
geçen gün tetanoz aşımı da oldum. o akşam biraz kasılma oldu ama sanırım aşıdan olabiliyomuş. bide artık zaman yaklaştı her kasılmayı da takmamaya çalışıyorum.
artık koca göbüşlü oldum görmeniz lazım. aynı penguenler gibi gidiyorum. kaydirigubbakcemile3
alınacak eksikler var ama inan birsencim hiç elim gitmiyor almaya. bişey olursa yine diye. bayram da geçsin ocak başı gibi bakıcam.
kimseler yok bende bi bakem dedim yemek yiyecektik hamsü almış kocam ama yiyemedik çünki çok tuzlamışşş........ben yedim biraz ama tansiyonum çıkar diye yemedim .....
yarın arefe ilkkez bi bayrama böle giriyorum önceden olsa harıl harıl temizlik yapardık
kayınvalideme tatlı yapardım....bayramlık alırdım....bayram sabahı kocam namaza gidince kalkar kahvaltı hazırlar o gelince yapardık evim mis gibi kokardı...şimdi ise ben yatıyorum ....yarın kocam evi temizleyecek.....bunada şükür inş.birdahaki bayramlara miniklerimle onlacam onlara alacağım bayramlıkları giydirecem onları arefe yıkayacam çocukken annem bizi öle yıkardı bir buday tanesi kadar uzarmış ben büyüyünce oruç tutardım çok büyük sevapmış....
içim buruldu biraz boynu bükük çocuk gibi giriyorum sanki bayrama
merhaba kızlar şimdiye kadar ellikere gelirdim beni bilirsiniz
ama ben daha yeni geldim hastaneden ....dün gece içim sıkldı ve saat 9,30 da yatacam dedim eşime ...eşim bu saatte yatılmaz dedi yatacam dedim...ve geldi beni yatağa uyutmaya ...o arada o benden önce uyudu bende uyumuştum....
gece rüya görüyor gibiydim bişey geliyordu heralde sıkıştım rüya diye gerçekte altıma yapıyorum sandım elimi attım çamaşırıma ıslaktı gözüm kapalı gittim banyoya tam oturacaktımki gözlerime inanamadım şakır şakır kan geliyor şaşkınım önce su gibi bişey geldi sonra kan....içeri odaya geçtim aytunçu kaldırdım o kan çanağı olmuş gözlerle bana bakıyor..bense ağlıyorum ellerimden gidiyor yavrularım dedim....aytun. sakin ol dedi..ben hemen telafonu aldım saat 12 olmuştu latif beyi aradım hemen tanıdı ağlamamı söyledi
bieşy olmayacağını söyleyip duırdu hemen acile git hastaneye varır varmaz serkan beyi arattırın latif bey söyledi diyin dedi.kendisi şehir dışındaymış....aytunç abisini aradı ben hem ağlıyorum hem bacaklarımı sıkıyorum..aytunç bir havlu getirdi çamaşır çıkarıp ped aradı ama ped yoktu bi bez bulduk ..abisi geldi hemen hastaneye gittik eltim hep yanımdaydı acil doğumhaneye aldı beni doktor hemen ultrasona koydu su geldi diyince ben...herkes yanımda dört gözle bakıyoruz ama şu ince ekrandan olduğundan bn hariç herkes bebeklerimi meleklerimi gördü...bana hemen kalp atışı dinletti suları normal o akıntıdır dedi...sonra kanamayı görünce serkan bey arandı o ona gerkli şeyleri söyledi elle rahim içine bakıldı....daha sonra bir çubuk geldi içime soktu test yaptı....ultrasonuda sokup rahim ağzına bakıldı .....hemen yatış yapıldı saat ikide odaya çıktım serum takıldı içine iilaç ilave ettiler...ve hemen fitilatıldı sancı dursun diye....bütün gece tansiyon ateş ölçüldü iki şişe serum takıldı.....sabah doktorum geldi bu durumun olacağını tekrarlarsa tekrar hastaneye geleceğimi ama yapılan herşey temiz olduğuınu rahimde keslerde ve bebeklerde bişey olmadığını söyledi...plesentanın arkasınde bişey varmış çokda anlamadım ondan olabilir ...ama bu dönemedeki kanamalara çokda müdahale olmadığı söledi olacaklara çok mani olamıyoruz dedi.burda sadece dinlenmek gerekir dedi...düşük önleyici iğne olduk ....sonra odamıza ultrason getirdi yatıığımız yerden bebeklerimi gördüm içim rahat etsin diye o kadar yakınlaştırdıki dans ediyordu kuzum içerde eller kollar ayaklar havada .....ve şimdi evdeyim herhangi bişey olursa tekrar gidecez dilerim olmaz....bbundan sonra evimde çok olamayacam sanırım....
aksam çok ağladım içimdeki o duyguyu anlatamıyrum kızlar....ama onları görmek herşyi unutturdu....inş.bundan sonra sorunsuz birşekilde günümüzü doldururuz....
ayyyn inanmıyorum birsencim çok büyük geçmiş olsun bitanem ne olursun çok dikkatet canım hiç kalkma evden dışarı çıkma yada git annende yada halanda kal canım yazıyı nasıl okudum bilemezsin hay allah ne dicemi şaşırdım yaaa öpüyorum canım seni tekrar geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmerhaba kızlar şimdiye kadar ellikere gelirdim beni bilirsiniz
ama ben daha yeni geldim hastaneden ....dün gece içim sıkldı ve saat 9,30 da yatacam dedim eşime ...eşim bu saatte yatılmaz dedi yatacam dedim...ve geldi beni yatağa uyutmaya ...o arada o benden önce uyudu bende uyumuştum....
gece rüya görüyor gibiydim bişey geliyordu heralde sıkıştım rüya diye gerçekte altıma yapıyorum sandım elimi attım çamaşırıma ıslaktı gözüm kapalı gittim banyoya tam oturacaktımki gözlerime inanamadım şakır şakır kan geliyor şaşkınım önce su gibi bişey geldi sonra kan....içeri odaya geçtim aytunçu kaldırdım o kan çanağı olmuş gözlerle bana bakıyor..bense ağlıyorum ellerimden gidiyor yavrularım dedim....aytun. sakin ol dedi..ben hemen telafonu aldım saat 12 olmuştu latif beyi aradım hemen tanıdı ağlamamı söyledi
bieşy olmayacağını söyleyip duırdu hemen acile git hastaneye varır varmaz serkan beyi arattırın latif bey söyledi diyin dedi.kendisi şehir dışındaymış....aytunç abisini aradı ben hem ağlıyorum hem bacaklarımı sıkıyorum..aytunç bir havlu getirdi çamaşır çıkarıp ped aradı ama ped yoktu bi bez bulduk ..abisi geldi hemen hastaneye gittik eltim hep yanımdaydı acil doğumhaneye aldı beni doktor hemen ultrasona koydu su geldi diyince ben...herkes yanımda dört gözle bakıyoruz ama şu ince ekrandan olduğundan bn hariç herkes bebeklerimi meleklerimi gördü...bana hemen kalp atışı dinletti suları normal o akıntıdır dedi...sonra kanamayı görünce serkan bey arandı o ona gerkli şeyleri söyledi elle rahim içine bakıldı....daha sonra bir çubuk geldi içime soktu test yaptı....ultrasonuda sokup rahim ağzına bakıldı .....hemen yatış yapıldı saat ikide odaya çıktım serum takıldı içine iilaç ilave ettiler...ve hemen fitilatıldı sancı dursun diye....bütün gece tansiyon ateş ölçüldü iki şişe serum takıldı.....sabah doktorum geldi bu durumun olacağını tekrarlarsa tekrar hastaneye geleceğimi ama yapılan herşey temiz olduğuınu rahimde keslerde ve bebeklerde bişey olmadığını söyledi...plesentanın arkasınde bişey varmış çokda anlamadım ondan olabilir ...ama bu dönemedeki kanamalara çokda müdahale olmadığı söledi olacaklara çok mani olamıyoruz dedi.burda sadece dinlenmek gerekir dedi...düşük önleyici iğne olduk ....sonra odamıza ultrason getirdi yatıığımız yerden bebeklerimi gördüm içim rahat etsin diye o kadar yakınlaştırdıki dans ediyordu kuzum içerde eller kollar ayaklar havada .....ve şimdi evdeyim herhangi bişey olursa tekrar gidecez dilerim olmaz....bbundan sonra evimde çok olamayacam sanırım....
aksam çok ağladım içimdeki o duyguyu anlatamıyrum kızlar....ama onları görmek herşyi unutturdu....inş.bundan sonra sorunsuz birşekilde günümüzü doldururuz....
oy oyyyy midem ekşiyor bi yudum gazoz içsem hemen iyşleşir
merhaba kızlar şimdiye kadar ellikere gelirdim beni bilirsiniz
sağol hicrancim sanada iyi bayramlar
birsenin yazısın okudum şok oldum acaba arasam mı mnsnide kapalı uyuyodur diye rahatsız etmek istemiyorum çok zor bi gece geçirmiş daha sonra arıyım artık
valla dayanamadım ben konuştum ben yatıyor kendi evinde annesi var yanında birsende bebekler de iyi
tamam canım sağol bende eşim gelsinde arıyım kontör almayı unutmuşum birsenin sesini duymadan rahat edemicem birazdan ararım bende
ay bende konuşunca rahatladım valla yazısını bile tam okumadım kanama hastane kelimelerini görmek bile yetti bana elim ayağım titredi valla telefona koştıum hemen eşim noldu noldu diyoo bi görsen kızımla ikisi peşimde dolanıyor ben telefon elimde birsenin numarasını nasıl çevirsiğimi bilmiyorum kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?