Aysonu Kizlari 2008

cnm fsh düşmesse oluşan gebelik sağlıklı olmaz cnm üzülme sonra
sen biran önce soğan kürü yap

cnm ya iyi diyelim sen nasılsın asıl şimdiden iyi bayramlar cnm

sağol bitanem çok şükür iyiyim. ayağa kalktım yavaş yavaş. sürekli yatmıyorum ama çok da dolanmıyorum. bebiş de çok iyi. bayramdan sonra kontrolümüz var. kaç kilo oldu çok merak ediyorum. bayramda 30 haftamız dolacak. sonraki 6 haftayı da bi doldursam hayırlısıyla.

geçen gün tetanoz aşımı da oldum. o akşam biraz kasılma oldu ama sanırım aşıdan olabiliyomuş. bide artık zaman yaklaştı her kasılmayı da takmamaya çalışıyorum.

artık koca göbüşlü oldum görmeniz lazım. aynı penguenler gibi gidiyorum. kaydirigubbakcemile3

alınacak eksikler var ama inan birsencim hiç elim gitmiyor almaya. bişey olursa yine diye. bayram da geçsin ocak başı gibi bakıcam.

cnm yaaa inş. zamanında doğacak....keşke erkenden alsaydın cnm eşyaları yawww bu zamanda uğraşmazdın....bu tetenoz aşıları yan etkimi yapıyor yaww ben gidince doktora soram ne zaman başlanıyor diye bid alerji doktoruna soram bişey yapmasın ben alengirli hatunum....

benimde kusma işim sapıttı yine cnm çok kötüydüm dün bide şiddetli başdönmem vardı dua ediyorum basım dönmesin diyee

Güzelim hiç boynu bükük çocuk gibi olur mu, sen en güzeliyle giriyorsun bayrama : iki tane miniğinle,seni seven eşinle ama en önemlisi yarınlara dair umudunla ,giriyorusun
bende annem yanımda olduğundan mıdır nedir kocamannn bir umutla giriyorum bayrama:CüvCüv:

merhaba kızlar şimdiye kadar ellikere gelirdim beni bilirsiniz
ama ben daha yeni geldim hastaneden ....dün gece içim sıkldı ve saat 9,30 da yatacam dedim eşime ...eşim bu saatte yatılmaz dedi yatacam dedim...ve geldi beni yatağa uyutmaya ...o arada o benden önce uyudu bende uyumuştum....
gece rüya görüyor gibiydim bişey geliyordu heralde sıkıştım rüya diye gerçekte altıma yapıyorum sandım elimi attım çamaşırıma ıslaktı gözüm kapalı gittim banyoya tam oturacaktımki gözlerime inanamadım şakır şakır kan geliyor şaşkınım önce su gibi bişey geldi sonra kan....içeri odaya geçtim aytunçu kaldırdım o kan çanağı olmuş gözlerle bana bakıyor..bense ağlıyorum ellerimden gidiyor yavrularım dedim....aytun. sakin ol dedi..ben hemen telafonu aldım saat 12 olmuştu latif beyi aradım hemen tanıdı ağlamamı söyledi
bieşy olmayacağını söyleyip duırdu hemen acile git hastaneye varır varmaz serkan beyi arattırın latif bey söyledi diyin dedi.kendisi şehir dışındaymış....aytunç abisini aradı ben hem ağlıyorum hem bacaklarımı sıkıyorum..aytunç bir havlu getirdi çamaşır çıkarıp ped aradı ama ped yoktu bi bez bulduk ..abisi geldi hemen hastaneye gittik eltim hep yanımdaydı acil doğumhaneye aldı beni doktor hemen ultrasona koydu su geldi diyince ben...herkes yanımda dört gözle bakıyoruz ama şu ince ekrandan olduğundan bn hariç herkes bebeklerimi meleklerimi gördü...bana hemen kalp atışı dinletti suları normal o akıntıdır dedi...sonra kanamayı görünce serkan bey arandı o ona gerkli şeyleri söyledi elle rahim içine bakıldı....daha sonra bir çubuk geldi içime soktu test yaptı....ultrasonuda sokup rahim ağzına bakıldı .....hemen yatış yapıldı saat ikide odaya çıktım serum takıldı içine iilaç ilave ettiler...ve hemen fitilatıldı sancı dursun diye....bütün gece tansiyon ateş ölçüldü iki şişe serum takıldı.....sabah doktorum geldi bu durumun olacağını tekrarlarsa tekrar hastaneye geleceğimi ama yapılan herşey temiz olduğuınu rahimde keslerde ve bebeklerde bişey olmadığını söyledi...plesentanın arkasınde bişey varmış çokda anlamadım ondan olabilir ...ama bu dönemedeki kanamalara çokda müdahale olmadığı söledi olacaklara çok mani olamıyoruz dedi.burda sadece dinlenmek gerekir dedi...düşük önleyici iğne olduk ....sonra odamıza ultrason getirdi yatıığımız yerden bebeklerimi gördüm içim rahat etsin diye o kadar yakınlaştırdıki dans ediyordu kuzum içerde eller kollar ayaklar havada .....ve şimdi evdeyim herhangi bişey olursa tekrar gidecez dilerim olmaz....bbundan sonra evimde çok olamayacam sanırım....
aksam çok ağladım içimdeki o duyguyu anlatamıyrum kızlar....ama onları görmek herşyi unutturdu....inş.bundan sonra sorunsuz birşekilde günümüzü doldururuz....​

canım yaaaa okurken ben bile heyecanlandım önce yazının sonunu okudum rahatladım
neyse çok şükür bişe yokmuş
kalkmamaya çalış canım yat ayağının altına da bişe koy yüksek tut bişe olmayacak nşallah
sağ salim doğuracağız bebeklerimizi üzme sakın kendini bol bol dua et sağ elini karnının üstüne koyup sürekli 'ya mübdi' oku Allahın isimlerinden bebeğin rahimde durması için okunuyormuşşş

Son düzenleme:

ya inanmıyorum,birsencim çok çok geçmiş olsun.yazını okurken evde küçük çaplı bi çığlık koparmışım.umarım şimdi iyisinizdir.ay ne diyeceğimi bilemiyorum canım valla başıma birden ağrı girdi. Canım biz yine dularımızı senin ( ve tüm hamişlerin) üzerinden eksik etmeyeceğiz ve güzel Allahım inşallah seni ve yavrularını koruyacak,buna canı gönülden inanıyorum.Tekrar çok çok geçmiş olsun birsencim.

ayyyn inanmıyorum birsencim çok büyük geçmiş olsun bitanem ne olursun çok dikkatet canım hiç kalkma evden dışarı çıkma yada git annende yada halanda kal canım yazıyı nasıl okudum bilemezsin hay allah ne dicemi şaşırdım yaaa öpüyorum canım seni tekrar geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar bugün giremedim siteye fırsatım olmadı yarın anneme gidecğim 2 gün orda kalcam size şimdiden iyi bayramlarrr
[/URL][/IMG]

oy oyyyy midem ekşiyor bi yudum gazoz içsem hemen iyşleşir

kız amannnnnn içme asitli şeyleri bak tecrübeyle sabittir bende büyük kızımda çok midem yanıyor diye içiyordum frukoyu ben zengin ettim hergün içerdim bazen 2 tane kız gelişmei bak 2.600 doğdu aman içme bacım sen sodayıda fazla içme

sağol hicrancim sanada iyi bayramlar

birsenin yazısın okudum şok oldum acaba arasam mı mnsnide kapalı uyuyodur diye rahatsız etmek istemiyorum çok zor bi gece geçirmiş daha sonra arıyım artık

CANIM YAAAAAAAAAAAAA :1shok::1shok::1shok:KORKUTTUN BENİ ÇOK ŞÜKÜR BEBEKER DE SEN DE İYİSİN ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH RABBİM YARDIMCIN OLUR BEBEKLERİNİ SANA BAĞIŞLAR CANIM ARKADAŞIM KONUŞTUKTA İÇİM RAHATLADI ÇOK GEÇMİŞ OLSUN a.s.

sağol hicrancim sanada iyi bayramlar

birsenin yazısın okudum şok oldum acaba arasam mı mnsnide kapalı uyuyodur diye rahatsız etmek istemiyorum çok zor bi gece geçirmiş daha sonra arıyım artık

valla dayanamadım ben konuştum ben yatıyor kendi evinde annesi var yanında birsende bebekler de iyi

tamam canım sağol bende eşim gelsinde arıyım kontör almayı unutmuşum birsenin sesini duymadan rahat edemicem birazdan ararım bende

ay bende konuşunca rahatladım valla yazısını bile tam okumadım kanama hastane kelimelerini görmek bile yetti bana elim ayağım titredi valla telefona koştıum hemen eşim noldu noldu diyoo bi görsen kızımla ikisi peşimde dolanıyor ben telefon elimde birsenin numarasını nasıl çevirsiğimi bilmiyorum kafamçokkarıştı

aynen ya bende yazısın nasıl okuduğumu bilemedim allah korumuşş birseni şiimdii dua ediyodum allahım birsenin kuzularını koru annesine babasına bağışla diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…