arkadaslar nolur 17 fsh ile hamile mi kalinirmis deyip gülmeyin bana emi, ümit iste bitmek bilmiyor
niye gülelim ki ümit etmekte güzel bişey değil mi a.s.arkadaslar nolur 17 fsh ile hamile mi kalinirmis deyip gülmeyin bana emi, ümit iste bitmek bilmiyor
kusura bakma Birsencim nasilsin falan da demedim, hayir kür falan yapmadim, olmaz dimi 17 fsh ck yüksek, tamamen benim kuruntum
niye gülelim ki ümit etmekte güzel bişey değil mi a.s.
cnm hiç önemli değil olmaz diye bişey diyemeyiz bilime göre olmaz ama rabbim ne olmazları oldurttu...banada eski doktorum senin değil çocuğun yumurtan bile olmaz 20 kilo vermezsen dedi..amA şükürrrrrrr iki kuzum benlee
cnm saraç oğlu yırtınıyor bacım yaaa soğanı soy dörde böl hasşa suyunu iç senede 2 kere 15 gün bu allahın mucizesi diyor fsh düşürüyor kisti önlüyor miyomu yok ediyor polikisti bile derman cnm ...sarçoğlunun sitesine gir oku ..
saol ilknurcum, ne biliyim ya, 17 fsh cok yüksek farkindayim yani, ondan öle dedim,
yapmadim iste,artik ben adetimi bekliyorum, gelsin asilama icin randevu alicam, sogan kürünü degilde, incir kürü var bi de onu yapicaktim sözde, biraz üsengecmiyim neyim, kaynatmadan falan yedim, amaaan ayni sey dedim,
oy oyyyy midem ekşiyor bi yudum gazoz içsem hemen iyşleşir
oy oyyyy midem ekşiyor bi yudum gazoz içsem hemen iyşleşir
oda gaz yapmazmı ya:uhm:
cnm soğan kürü yap incir değillllllllllll üşenme cnm yawww evde oturoyın aşılama yaparız dedimi doktorun
tamam kesinlikle söz yapicam, evet canim asilama yapilacak
fsh yüksekken nasıl aşılama yapılcak yawwww
bana daha önce hicbirisi yapilmadi, doktorum önce asilamayi olmazsa hemen arkasindan da tüp bebek deniycek canim,
dırımımmm tek sen mi varsın canım. napıyosun. ikizlerimiz nasıl
fsh düşmeden olmaz diye biliyorum cnm araştır benceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?