Aysonu Kizlari 2008

kusura bakma Birsencim nasilsin falan da demedim, hayir kür falan yapmadim, olmaz dimi 17 fsh ck yüksek, tamamen benim kuruntum

kusura bakma Birsencim nasilsin falan da demedim, hayir kür falan yapmadim, olmaz dimi 17 fsh ck yüksek, tamamen benim kuruntum

cnm hiç önemli değil olmaz diye bişey diyemeyiz bilime göre olmaz ama rabbim ne olmazları oldurttu...banada eski doktorum senin değil çocuğun yumurtan bile olmaz 20 kilo vermezsen dedi..amA şükürrrrrrr iki kuzum benlee

cnm saraç oğlu yırtınıyor bacım yaaa soğanı soy dörde böl hasşa suyunu iç senede 2 kere 15 gün bu allahın mucizesi diyor fsh düşürüyor kisti önlüyor miyomu yok ediyor polikisti bile derman cnm ...sarçoğlunun sitesine gir oku ..

yapmadim iste,artik ben adetimi bekliyorum, gelsin asilama icin randevu alicam, sogan kürünü degilde, incir kürü var bi de onu yapicaktim sözde, biraz üsengecmiyim neyim, kaynatmadan falan yedim, amaaan ayni sey dedim,

yapmadim iste,artik ben adetimi bekliyorum, gelsin asilama icin randevu alicam, sogan kürünü degilde, incir kürü var bi de onu yapicaktim sözde, biraz üsengecmiyim neyim, kaynatmadan falan yedim, amaaan ayni sey dedim,

cnm soğan kürü yap incir değillllllllllll üşenme cnm yawww evde oturoyın aşılama yaparız dedimi doktorun

oy oyyyy midem ekşiyor bi yudum gazoz içsem hemen iyşleşir

Birsen dur hemen gazoz icme, daha yararli bisey duymustum bende, denemedim ne derece dogru, sadece 1 yudum süt icilmeliymis bu durumda, yine önemli bir prof söylemisti tv de, gecmezse 2 yudum dedi, gecmis olsun canim

fsh düşmeden olmaz diye biliyorum cnm araştır benceee

Birsencim ben yurtdisindayimbugüne kadar cok doktor degistirdim gercekten cok soru sorup cok ugrastim, gücümde sabrimda bitmek üzere, kendime son bi sans verdim yeni bir merkezdeyim ve doktorum bir Türk ona cok güveniyorum kendimi emanet ettim, artik ne olursa olacak, dedisim gibi bir asilama belki bir tüp bebek denemesi, olmazsa bu konu benim icin kapanacak, cünkü hakkaten yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…