Aysonu Kizlari 2008

birsen gördüm burdasın nasılsın canım iyimisin

cnm buradayım evet herkese çok teşekkür ederim dualrınızı kuzularıma yaparmısınız
fake cnm sana duacı olacaktım ama artık dua edemem duşda kalamayacakmısım hemen duş çıkacakmsım.....
cnm ben anlattığım giibi oldu ömrümden ömür gitti aytunç şimdi yatar oturur vaziyette beni koydu düşünmeyim diye laptopu verdi en ufak ağrımda korkuyorum
ama doktor korkma dedi bana herşey normal ve yaptık herşeyi dedi....
daha ne diyeyim cnm yaa

yok cnm çok şükür yatıyorum cnmmmm buraya bakıyom kafam dağılsın

Birsencim canim, neler yasamissin sen ya, cok gecmis olsun diliyorum, Allah bir daha göstermesin insallah, kendine cok dikkat et, öpüyorum, iyi geceler...

Arkadaslar, herkesin bayramini candan kutlar, saglikla, mutlulukla dolu, daha coooooook bayramlar diliyorum, hep bayram sevinciyle kalalim insallah...

malesef bu gecede kanamam oldu hastaneden geldim çıldırmak üzereyim
rahimde bebeklerde bişey yok kanamam var ne olur dua edin sakin olmalyımışım

neolur biraz sakin ol ve bolca dua et bugün arefe duaların vedualarımız kabul olur inşallah

mesajlara bakıyodum oğlan yatıyo diye ışık kapalıydı mesajı görünce ışığa giderken ben akıllı halıya takıl ve düş bil masasının kenarına elimi ve kafamı çarptım sapıttım anlayacağın

neyse ben çıkıyom oğlan beni çağrıyo tekrar çok çok çooook geçmiş olsun akadaşım

sesizliğin çılığındayım
gözlerime uyku girmiyor
ayrılık acısı sardı ruhumu
derin sızılarım var
gözyaşlarım taş olurken boğazımda
çağresizce bekliyorum gecelerde
meleklerim kuzularım yolumuz uzun
brakmayın ellerimi.bırakmayn annenizi

kızlar konuşacağım kimse yok gizli gizli ağlıyorum şuana kadar 3 ped kirlendi elimiz kolumuz bağlı
yatak odasında bile uyuyamıyorum kocamla ayrı kanapelerde yatıyorum........her kanamam geldiğinde
aytuç kafasına vuruyor....çağresizliğin koynundayız dualar tek dermanımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…