Aysonu Kizlari 2008

neşem kız kocan ne diyor kilonla ilgili onda bi şaplak:mymeka::mymeka:
serbest bırak yaaa o çok konuşmasın kendüne baksın önceeeeeeeeee
benim koca ye diye bakıyor adam ben yedikce mutlulukdan dört köşe karışmasın sana

canım şuan bana bişey yapacak kimse yok murat hayatta uğraşmaz bu sabah neden kahvaltı hazırlaadım diye tirip yaptı bende daha beterini yaptım tabi
ondan gelecek hayır başkasından gelsin
herşeyden soğuttu beni ya neyse ben yapıp yerim
sana ve bebişlerinede afiyet bal şeker olsun canım
hee kusum onlara kolay yaa
bakma sen benimki sıkıya gelince çapsız çapsız konusur oyle hehehekaydirigubbakcemile3

yok artık 41den sonra beklenmez yaa cok tehlikeli
niye almamıslar sezeryanla cok tehlikeli yaaaCADIARZU

ya bide epidural normal doğum yaptı ve buna rağmen kız 3 kilo bile doğmadı:1shok:
neden beklettiklerini bilmiyorum zaten benim gittiğim ilk hastenede bu kadar ilgisizler
zaten dk um beni korkutmasaydı kontroller kuzeninin gittiği hastanede yapılacaktı ama doğum şuanki gittiğim yerde olacaktı ama şimdi hepsi orda olacak
neyse biraz karışık oldukaydirigubbakcemile3
anlayacağın hastane mok gibi

sağol kuşum bende kızartmadan tiksindimya şimdi pe bi isterik oldum ahaha

ahmetide biliyoz kuşum şaka şey ettim istemezmi kız sevmezmi bu sevmeyen anne babalrı anlamıyorum ben heleki evladına zarar vereni .....öldüresim geliyor valla
bana bak çok gülmeyin sizzzz yaaa doğuru verirsin evde ahmette doktor kaydirigubbakcemile3

cnm yaa niden öle yapıyor kaynana söle o yapsın çok düşünüyor ya seni işe yarasın benimki sürgü bile almış kalkamyacam ya sürerim ben sen çekinmezsen dedi...

kaynaşmaya az kaldı kuşummmmmm demek öle yapıyor heeeeeee kızın çok zilli ayy bende merak ettim şimdi kuzunu yawwww

DIRIM nasıl oldun canım iyileştin mi ?
cnm benim çok şükür bugüne çok iyiyiz kanamamız durdu lekeleerimiz var
sen nasılsın tatlımm ?kuzun nasıl

manyak şey dk un doğru demiş tabi hissedeceksin hatta sende iki tane var savaş alanı gibi olur karnınkaydirigubbakcemile3
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neyse ben yavrum için yiyiyorum
allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canım benimmmmmmmmmmm

kızlar ben kaçıyorum ya içim bir tuhaf offffffffffff ya düzelirim inşallah
hepinizi öptüm allah a emanet olun:1hug: a.s.

canım ben okuduğumda plesantadan kaynaklandığını tahmin etmiştim zaten .sonuçta kötü bi duum olsaydi rahmin falan kasılırdı şükür bebeklerin seninle .lekelerde geçer onlar içeride kalanlardır .
benimkide napsın iyi dün dr a gittim kontrole cağırmıştı herşey yolunda şimdilik inş böyle gider.

cnm yaa niden öle yapıyor kaynana söle o yapsın çok düşünüyor ya seni işe yarasın benimki sürgü bile almış kalkamyacam ya sürerim ben sen çekinmezsen dedi...

aman birsenim allaha yakın benden uzakta kalsınlar
ben hiç böyle hayal etmiyordum
neyse sizide sıkmayayım ben
kendinize çok iyi bakın

işte bunu sayın doktorlar anlamadı ya ben ona yanıyorum neysekş geçti dediğin gibi senin kuzunda iyi olsun cnm allah bütün anne adaylarını doğan bebekleri korusun
aman birsenim allaha yakın benden uzakta kalsınlar
ben hiç böyle hayal etmiyordum
neyse sizide sıkmayayım ben
kendinize çok iyi bakın

ya sen bizi neden sıkacan abzuruk abzuruk konuşma bakimmmm
keyfin yok kaçtın tabiii takma sendede böle yaptı kuşum bend eçok duygusalım ağlıyorum işteee

aman cnm sen çok iyi hamişlik geçirdin sonunada geldin iyiki öle bişeyler olmadı maşşallah size
benim kocada işde ama dk.başı rapor alıyor dedim kamera bağla eve haftayada seyhate gidecek .....çok sıkılıyorum yawww o yokken
dimke hamalda yaptı seniii desin bakalım desin yolun sonu selmattt

yimek yedim midem ekşimişti tost istedim onu yedim ilaç alacam inş.uyumam yaww

:roflol::roflol:allah iyiliğini versin ECRİN kim kız ecrin benim yeğenimin adı ordan mı kaldı aklında benim kızın adı CEYLİN AZRA :roflol:

huuuuuuuuuuuu nereye kaçtınız leynnnnn bkın kızıma ne tatlı değilmi maşallah bakın hmen silicem sonra nazar değmesin minik kuşuma

Son düzenleme:

vayyy vayyy annen demek azdırıyor hee kaynanan gelmesin cnm zaten
evet çok zor cnm yaa benimki işe gitti yine yanlız hissediyom kendimi
bizde seni seviyorum:1hug:a.s.

huuuuuuuuuuuu nereye kaçtınız leynnnnn bkın kızıma ne tatlı değilmi maşallah bakın hmen silicem sonra nazar değmesin minik kuşuma

çok tatlııııııııııı çokkkkkkkkkkkk

dırım kacmıssssssssss

yaa kaynanamın komşuları geldi hemen çıktım kusura bakmayın

selam kzlar ben gelim
herkesler nasıl bakalım iyisinizdir umarım okuduğum kadarıyla şu anlık bir sorun yok
ablam bu akşam gitti ev aldı başını gidiyor nasıl yerleşecek bu ev hiç bir fikrim yok
1 hafta 7 kişi yoğrulduk evde daracık ev zaten bu gece hiç bişey yapamam artık yarın başlarım temizliğe başım felaket ağrıyor ablam giderayak gülmakten öldürdü beni çok eğlendim ama son 2gün ablam rahatsızlandı acillerde aldık soluğu neyseki iyileştide gitti sizleri çok özledim yarından sonra eskisi gibi sizlerleyim yarından sonra diyorum çünkü evde temizlik yapacam yarın gelemem galiba ama belki uğrarım yine merak ederim sizleri
yoksa bana darıldınızmı gelemedim diye

birsencim canım kusura bakma tatlım yaaa misafir geldi aniden kapamam gerekti
haber bile veremedim zaten hastayım benim akıllı eşim kahvaltıya misafir çağırmış neyse şimdi uyuycam yarın görüşürüz

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın datlum
nasılsın bugün senin hamileliğin zor bir hamilelik olduğu kesin artık
sadece hamiş kalmakla bitmiyor sağ slim doğsa derdine düşüyor insan
rabbim senin bebişlerinide sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
çok meşakkatli bir şekilde hamiş kaldın ve yine çok meşakkatli bir şekilde hamilelik süreci geçiriyorsun allah sana kolaylık versin çok yaramaz olacaklar çok şimdiden kendilerini belli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…