canım şuan bana bişey yapacak kimse yok murat hayatta uğraşmaz bu sabah neden kahvaltı hazırlaadım diye tirip yaptı bende daha beterini yaptım tabicnm ne istiyorsa biri yapsın kuşun yaa kendin yapınca olmyor aksam patates köfte istedim kayınvalidem yaptı kıvırcık salatasıda koydu aman ne yedim ekmeksiz ama aytunç şok oldu ve midem hiç ekşimedi yaa canımın istediğini yediğimde hiçbişey olmuyorum aytunçda diyo kuzularım istedi ye diyor...
gaz sancısı çekiyorum aytunç diyoki napıyolar len senin bağırsağimı sıkıyo bunlarr oyun oynuyolr diyor allahım iyiki iki evlat nasip etti herşeyimiz olacak onlar bizim
ahmet kızına hakkında söyleyecekleriini not alsın kuşummm :mymeka:çok tesüf ettimm kızı doğsun görecem onu işe gitmek zor gelecek:dance:
hee kusum onlara kolay yaa
bakma sen benimki sıkıya gelince çapsız çapsız konusur oyle hehehekaydirigubbakcemile3
yok artık 41den sonra beklenmez yaa cok tehlikeli
niye almamıslar sezeryanla cok tehlikeli yaaaCADIARZU
oh yarasın kusum afiyet olsunn ben patatese hasret kaldım yaa cok nadir yiyorum seker yuzunden
yok kızz takılıo ole fena adam deil benim kocişim heheh
simdiden cok duskun zaten kızına onu benden koruyo aklınca:dilcikar:karnına elini koyma sıkıstırıosun yan yattın cocuk sıkıstı ezildi yemedin cocuk ac kaldı hic susmuo..hele şikayet edince işte boyle kızıo zor geliomus tasımak..benden mi koruyon be diorum bazen..
aksam geldi karnıma sarıldı konusuo kucagıma alcam inanamıorm sanki hep orda kalcak gibi gelio dedi
ben de inanamıorum dedim..
kızım deyince de kızıo onun kızıymıs ben tasıyıcıymısımkaydirigubbakcemile3
ben de dedım bebek benim sen sperm bankasısınsırnaşık şey
isim konusunda da anlasamıoruz o defne diye sevio ben meyra diyehihoyyyt
boyle işte kusum ikimiz de az delü deiliz paylasamıorz simdidenkaydirigubbakcemile2
anaa sımdı yazarken sırıtmısım beni mi anlatıon gene
ne yazıon oyle mutlu mutlu dio:roflol:yakalandık yaw:roflol:
giyindi simdi kacıo kudurmak uzere kendisi
demin oflarken krize girdik gulmekten
asabımız bozuldu yaa karı koca
Allah kimseyi eve veya yataga mahkum etmesin yaa cok zor gercekten
canım şuan bana bişey yapacak kimse yok murat hayatta uğraşmaz bu sabah neden kahvaltı hazırlaadım diye tirip yaptı bende daha beterini yaptım tabi
ondan gelecek hayır başkasından gelsin
herşeyden soğuttu beni ya neyse ben yapıp yerim
sana ve bebişlerinede afiyet bal şeker olsun canım
ya bide epidural normal doğum yaptı ve buna rağmen kız 3 kilo bile doğmadı:1shok:
neden beklettiklerini bilmiyorum zaten benim gittiğim ilk hastenede bu kadar ilgisizler
zaten dk um beni korkutmasaydı kontroller kuzeninin gittiği hastanede yapılacaktı ama doğum şuanki gittiğim yerde olacaktı ama şimdi hepsi orda olacak
neyse biraz karışık oldukaydirigubbakcemile3
anlayacağın hastane mok gibi
seveceksin tabi kusum bundan dogal ne var
senin canın cigerin onlarhihoyyyt
evet bazen insanı rahatsız edecek dereceye geliyo
benimki acıtıo artık yaaa
mesela yan tarafımı delip cıkacak gibi ittiriyo ayagıyla
ya da elimi kolumu gayrıihtiyarı karnıma degdiremiorum hemen ittirio cek elini kolunu der gibi:roflol:
sıkışıo sanırım artık
bir an once cıksın o benden rahatsız oluo ben ondan :roflol:
ikimiz de rahata erek de kaynaşak artıkŞeniz
cnm benim çok şükür bugüne çok iyiyiz kanamamız durdu lekeleerimiz varDIRIM nasıl oldun canım iyileştin mi ?
manyak şey dk un doğru demiş tabi hissedeceksin hatta sende iki tane var savaş alanı gibi olur karnınkaydirigubbakcemile3evet kuşum erken sordum doktora o kadar patrtı içinde ben hissedecekmiiyim diye evet hemde öel olacakki dedi dayanamıyorum diyeceksin dedi....
soldaki çok hareketli bunu biraz erken hissedersin sağdakide hareketli ama öteki gibi çok oynamıyor dedi..allahım yaaaaaa çok tatlılar çok nurayımm içmdeler ama heycandan aylar geçmeyecek gibi büyüsünler biranönce ayutnç bile severken geçsin zaman gelin kollarımıza diyor .....içimde öle büyük sevgi varki korkuyorum bu kadar sevmekten bazen
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeneşem kız kocan ne diyor kilonla ilgili onda bi şaplak:mymeka::mymeka:
serbest bırak yaaa o çok konuşmasın kendüne baksın önceeeeeeeeee
benim koca ye diye bakıyor adam ben yedikce mutlulukdan dört köşe karışmasın sana
allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canım benimmmmmmmmmmmoh yarasın kusum afiyet olsunn ben patatese hasret kaldım yaa cok nadir yiyorum seker yuzunden
yok kızz takılıo ole fena adam deil benim kocişim heheh
simdiden cok duskun zaten kızına onu benden koruyo aklınca:dilcikar:karnına elini koyma sıkıstırıosun yan yattın cocuk sıkıstı ezildi yemedin cocuk ac kaldı hic susmuo..hele şikayet edince işte boyle kızıo zor geliomus tasımak..benden mi koruyon be diorum bazen..
aksam geldi karnıma sarıldı konusuo kucagıma alcam inanamıorm sanki hep orda kalcak gibi gelio dedi
ben de inanamıorum dedim..
kızım deyince de kızıo onun kızıymıs ben tasıyıcıymısımkaydirigubbakcemile3
ben de dedım bebek benim sen sperm bankasısınsırnaşık şey
isim konusunda da anlasamıoruz o defne diye sevio ben meyra diye
boyle işte kusum ikimiz de az delü deiliz paylasamıorz simdiden
anaa sımdı yazarken sırıtmısım beni mi anlatıon gene
ne yazıon oyle mutlu mutlu dio:roflol:yakalandık yaw:roflol:
giyindi simdi kacıo kudurmak uzere kendisi
demin oflarken krize girdik gulmekten
asabımız bozuldu yaa karı koca
Allah kimseyi eve veya yataga mahkum etmesin yaa cok zor gercekten
cnm yaa niden öle yapıyor kaynana söle o yapsın çok düşünüyor ya seni işe yarasın benimki sürgü bile almış kalkamyacam ya sürerim ben sen çekinmezsen dedi...
işte bunu sayın doktorlar anlamadı ya ben ona yanıyorum neysekş geçti dediğin gibi senin kuzunda iyi olsun cnm allah bütün anne adaylarını doğan bebekleri korusuncanım ben okuduğumda plesantadan kaynaklandığını tahmin etmiştim zaten .sonuçta kötü bi duum olsaydi rahmin falan kasılırdı şükür bebeklerin seninle .lekelerde geçer onlar içeride kalanlardır .
benimkide napsın iyi dün dr a gittim kontrole cağırmıştı herşey yolunda şimdilik inş böyle gider.
aman birsenim allaha yakın benden uzakta kalsınlar
ben hiç böyle hayal etmiyordum
neyse sizide sıkmayayım ben
kendinize çok iyi bakın
:roflol::roflol:
katıldım valla kusum altıma ediodum az dahavalla sinirlerimiz bozuldu bizim
ben hicbiseyden tiksinmedim ne bicim hamilelik benimki anlamadım zatenkaydirigubbakcemile3
baslarda balıktan tiksinmiştim ama sonra o da gecti hapur hupur yiorum masallahcokacimcoook
5e kadr izin verdim kendisine arkadaslarını gorsun konussun rahatlasın azcık:teselli:
heee bi de bana akşam hamal didi:mymeka:
tasıyıcıdan da gecti artık hamallık yapıomusum onun cocuguna:roflol:
cok deli bu yaa cok
ama cok seviorum bu deliyi:asigim:
ayyy cenem amma da düşük yaaa utandım birden
bundan sonra daha agır olacam agırdan satacam mesajlarımınaniknanik
:roflol:
canım benim ya çok geçmiş olsun
sen yat dinlen gerekirse hiç kalkma sadece gerekli zamanlarda kalk
inan çok üzüldüm ama sakın korkma onlar sana sağlıcakla gelecekler inan sen buna
çok tatlı çok şeker çıkmış ecrin imiz allah ım onu nazarlardan korusun canım
foto acılmıo hıcrossss
heh sımcık acıldı o ne yanaklar kısss masallah
kac kilo oldu kuzucukkk
dogurunca da gelirim kusum sizi cok seviyorum ben kopamam
bak hicrosa canı isteyen nasıl da geliyo
istemeyen de bebegi bahane eder o kadder basit
ilk bikac gun agrım filan olur toparlanamam hemen belki
ama yattıgım yerden de olsa yazarım habersiz bırakmam sizikaydirigubbakcemile5
yine iyisiniz kusum kaynanan var yanıbasında..benimki pazartesi işe baslayınca ben napicim onu dusunuyorum kaynanamı da istemem onun yanında rahat edemem hem o zaten torununa bakıyo işinden alıkoymayalım onu laelaelaelaelae
annemi de simdiden cagırmak istemiyorum cunku dogumu ne gune verecgı belli deil bu adamın.1hafta 10gun gereksiz yere kalmasın kadın.dogumdan sonra baya kalacak zaten
ayy kusum bir de anam beni çok pis gaza getiriyor yawk
zaten sabırsızm bir de o hergun arayıp soruyo ne gun doguracaksın belli olsun artık merak ediyorum,bebek nasıl kime benzio merak ediyorum dio..iyice azdırıo beni kadın yaaa
huuuuuuuuuuuu nereye kaçtınız leynnnnn bkın kızıma ne tatlı değilmi maşallah bakın hmen silicem sonra nazar değmesin minik kuşuma
dırım kacmıssssssssss
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?