Aysonu Kizlari 2008

ne oldu kızanım aradım ulaşılmıyorsun herkes fena olmuş bayramda

hiçroşum hoşgeldin minnoşunu öpöpöppppp benim ,için iyiki gelmişim yanınıza cnm yoksa birdaha göremeyecektim
canım şarj bitti şimdi dolum halindedir
tek sıkıntın bu olsun cnm ya bak arkdaşın artık hep yatacak az kalsın kuzularım beni bırakıyordu ...

sana ne oldu canım ya allah korusun çok üzüldüm sen yat dinlen ben geçmişi daha yeni okuyorum şimdi anlatabilirsen anlatırmısın ne olduki:çok üzgünüm:

hicran şimdi gördüm geçmişti kızın rahatsızmış nasıl oldu inşallah iyileşmiştir ve çok geçmiş olsun canım ya

bebek bunlar bacım bir gün iyi bir gün kötü işte kakasını yapamıyor yavruşum şurup verdi dr onla rahatladı maşallah birkaç gündür yapıyor hergün 1 kez yapamadığında ağrı sızı oluyor hep ağlıyor kuşum bide emmiyor şimdi biberona alıştı sütüm kesilmek üzere çok çok az geliyor emmeyince sağmak zorunda kalıyorum ama sağdığımla ancak 2 öğün beslenebiliyor yemediğim içmediğim şey kalmadı ama hayırlısı bakalım belki yorgunluk ve strestendir inşallah düzelir yoksa mamayla beslemek zorunda kalcaz her öğün oda hem madden zorlar hemde kızımı anne sütü ile besleyememek beni üzüyor hatta acıtıyor resmen

ahhh cnm yaaa biz ilk kanamada hastaneye gittik ya suyum geldi sandımya hemen bebeklere bakıldı ekranda bebeklerim eltim eşimin abisi aytunç nasıl bekıyolar hop hop zıpılıyo böcekelrim ....aytunç diyoki dışarı çıktık abime sarıldım ağladım
onları görmem yetti diyo.......daha karnımda ama öle seviyorumki her dertlerine rağzıyım ben yeterki benle olsunlar

kızımın bayramda çekilen resmi takvimimde ay bir tatlı oldu kızlar sormayın valla nasıl çıkmış iyi yakaladım tam dudakları büzmüş bana bakıyordu çektim arabada giderken

doğacaklar rabbim onları size bağışlayacak inşallah üzme kendini iyi düşün hep sakın kendini yoracak şeylerde yapma aman canımŞeniz

saol bir tanem ya örgü biliyorum ama kitap okuyorum ama içim halen daralıyor
evet bana süpriz oldu hemde çok güzel bir süpriz ama anneme gidince düzelirim inşallah

tekrardan geçmiş olsun evet bebekler işte allah onlara sağlık saat versin bu sıkıntılarıda tuzu biberi olsun:1hug:

canım şarj bitti şimdi dolum halindedir

sana ne oldu canım ya allah korusun çok üzüldüm sen yat dinlen ben geçmişi daha yeni okuyorum şimdi anlatabilirsen anlatırmısın ne olduki:çok üzgünüm:

cnm c.tesi uyurken benden su gibi bişey geldi ben altıma yaptım sandım tuvalete gittim tam tuvaletimi yapacaktım şar diye kan boşaldı ...3 gün yattım hastanede kanamam durmuyor doktorlar bişey yapmayız rhimde bebeklerlerde bişey yok dedi..ama kanama durmuyordu ....latifde yok ...latif oradaki jane hanıma muayne olmamı söyledi allah binkere razı olsun kadın olayı çözdü bebeklerin eşleri rahime yaklaşmış ondan kanam oluyormuş sancımda vardı seruma heo diazem kattılar ağlamaktan dudaklarım patladı...çok kötü günler yaşadım ...şimdi kayınvalidemde yatıyorum 5 aya kadar geçti geçti geçmedi 9 ay sürecek dedi....şimdi p.tesi latife muayne olacağım bakalım

canım benim ya çok geçmiş olsun
sen yat dinlen gerekirse hiç kalkma sadece gerekli zamanlarda kalk
inan çok üzüldüm ama sakın korkma onlar sana sağlıcakla gelecekler inan sen buna:1hug:
kızımın bayramda çekilen resmi takvimimde ay bir tatlı oldu kızlar sormayın valla nasıl çıkmış iyi yakaladım tam dudakları büzmüş bana bakıyordu çektim arabada giderken

çok tatlı çok şeker çıkmış ecrin imiz allah ım onu nazarlardan korusun canım

doğacaklar rabbim onları size bağışlayacak inşallah üzme kendini iyi düşün hep sakın kendini yoracak şeylerde yapma aman canımŞeniz

kız ben sadece tuvalete gidiyorum onun harici jane hiç kalmayacaksın dedi ...yataktan kalkarken bile biri geliyor kaldırıyor cnm....yok öel kalkmak ...yemek yatağa geliyor jane öle dedi....

bir tanem canım benim çok çok çok geçmiş olsun inan o kadar çok üzüldümki
bayramda seni arayacaktım ama knt yoktu
demek içime doğmuş anneme demiştim birsen acab nasıldır diye
annemde kızım iyidir tabiki ne olsun dedi
bende bişey olacağından değil işte merak ettim sadece dedim ama içim buruktu biraz
neyse atlatmışın sen yat dinlen ve yine diyorum gerekmedikçe kalkma sakın tamammı
keşke sana yardımcı olabilseydim ama kendime yararım hiç yok of ya offffffffff:çok üzgünüm:

hoşbulduk nurayım sende hoşgeldin aşırı keyifsizim kolum zor kalkıyor vallah
bide hep karnım açıkıyor kilo almamak için meyve yemekten öğğğğğğğğğğğ geldi tabi bide yeşillik

sen nasıl oldun şaka maka 37 haftanda bitti maşallahhhhhhhhhhhh

ahhh nurişim kendimi o haftalarda düşünemiyorum allah sabır versin kuşum haftaya doğuma alabilirler yaa 39 hafta olacak diye anlaşmamı imzaldın sen yawww

neşe kilo işine bakma kızım ye yaaa yiyebiliyorsan
banada yeme dedi yatacam ya kilo almayım diye birde ilaç dayadı bağırsak düzenleyici
ye bacımmm......

vallah ben şimdiden sabırsızlanıyorum sana hak vermemek elde değil
insan bir an önce zaman geçsinde hayırlısıyla bebişimi yada bebişlerimi:)) kucağıma alayım diyor
ben şimdiden böyleysem
inşallah ilerleyen zamanlarlarda dediğin gibi düzelir nuray ım
aslında devamlı meyve yemiyorum arada yemekte yiyiyorum çorba falan ama ara öğünlerde acayip karnım gurulduyor doymuyorum sanki sonra midem bulanıyor
kusmuyorum ama çok kötü ya
neşe kilo işine bakma kızım ye yaaa yiyebiliyorsan
banada yeme dedi yatacam ya kilo almayım diye birde ilaç dayadı bağırsak düzenleyici
ye bacımmm......

yok canım yiyiyorum ama ara öğünler işte böyle geçirmeye çalışıyorum
ya rüyamda göbek salata yiyiyordum o kadar güzeldiki ama uyandım midem bir tuhaf oldu neden acaba

abooooooooooo:1shok:ahmete bak ne diyecekmişşş kolaydı sankim
valla dediğin doğru ben şimdi oturuyorumda kuyruk sokumum acıyor aytunçda bana diyo 4 ay inş.sıkıldım demezsin sen yatarken yuh dedim sıkılırım tabi dedim dile getirmeyimmi dedim....valla kuşum alsınlar yaaaa seni çok iyi anlıyorum ben offf ben 7 ayı görsem benim böcekler aceleci gibi baksana...

bu ara çok mutluyum soldaki yaramazı hissediyorum kuşum ama çok nadir yaa
sağdaki çok keyifci yaa öle kıpır kıpır değilllllllll soracam doktora zaten sağdaki hangisi soldaki hangisi

yani kocanda bir alem he :roflol:
sanki istemediğimizden ahhh keşke onlar taşısaydılarda görselerdi günlerini
onlara çok kolay geliyor
allah ın izniyle az zamanın kalmış canım tez zamanda hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın
murat ın kuzeninin kızı 44. hafta doğmuş amanınnnnnnnnnnnnkafamçokkarıştı

olabilir kuşum ya çünkü yedikten sonra ağırlaşıyorum ve uzanıyorum hemen neyse daha dikkat etmeye çalışacam ben artık o zaman
allah ım sanada sabır versin inşallahbebiş doğduktan sonra rahatlarsın
hani bazı bebişler uslu olur ya ondan:))
ya kilo konusunda eşim ve dk morolemi bozdu ama yiyecem vallah
bebeğim sağlıklı saatli uzun ömürlü olsundacokacimcoook :CüvCüv:

cnm ne istiyorsa biri yapsın kuşun yaa kendin yapınca olmyor aksam patates köfte istedim kayınvalidem yaptı kıvırcık salatasıda koydu aman ne yedim ekmeksiz ama aytunç şok oldu ve midem hiç ekşimedi yaa canımın istediğini yediğimde hiçbişey olmuyorum aytunçda diyo kuzularım istedi ye diyor...
gaz sancısı çekiyorum aytunç diyoki napıyolar len senin bağırsağimı sıkıyo bunlarr oyun oynuyolr diyor allahım iyiki iki evlat nasip etti herşeyimiz olacak onlar bizim
kocam da cok sıkıldı oturmaktan
karsılıklı oflayıp pofluyoz:roflol:

ahmet kızına hakkında söyleyecekleriini not alsın kuşummm :mymeka:çok tesüf ettimm kızı doğsun görecem onu işe gitmek zor gelecek:dance:

evet kuşum erken sordum doktora o kadar patrtı içinde ben hissedecekmiiyim diye evet hemde öel olacakki dedi dayanamıyorum diyeceksin dedi....
soldaki çok hareketli bunu biraz erken hissedersin sağdakide hareketli ama öteki gibi çok oynamıyor dedi..allahım yaaaaaa çok tatlılar çok nurayımm içmdeler ama heycandan aylar geçmeyecek gibi büyüsünler biranönce ayutnç bile severken geçsin zaman gelin kollarımıza diyor .....içimde öle büyük sevgi varki korkuyorum bu kadar sevmekten bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…