Aysonu Kizlari 2008

saol canim Allah razi olsun
epidural yapilcak kusum narkoz pek fena geldi bana kurtaj sonrasi uyanirken
ayni seyi bidaha yasamak istemiorum zaten her 2 dr um da epidural oneriyor
hayirlisi ile atlatirim insallah:CüvCüv:

evet epidurali anestezi uzmanı ve doktorum da bana en sağlıklısı dedi ama ehil kişiler yapar ise tabii bide cesaret istiyor biraz umarım kolaylıkla atlatırsın canım

ben geldimmmmmmmmm günaydınnn:sm_cool::teytey:siz uyuyormusunuz ben çok güsel uyudum ama progestan uyku yapıyor felakettt hemdee ama olsun iyiyimsositososito

cnm bende nezle oldum biliyorsun cnm bol portokal yedim suyunu içtim
bide boğazım acıyordu adaçayından gargara yaptım bide minoset sonra hep tatiş yaptım

portakal suyu bende içiyorum bi de ballı ıhlamur öksürüğüm biraz geçti ama balgam söküyorum o yüzden dr antibiyotık verdi yeni doğan bebeklerin kullandığı bir antibiyotikmiş
ve minoset o olmasa gece hiç uyuyamazdım herhalde ,

tatlım avatarımı değişemiyorum nasıl giriliyor avatara biliyormusun

cnm yaa geç oldu cvb ama kullanıcı panaline gir cnm oradan

selam kızlar siteye girdim tam selam verecektim kız uyandı yedirdim altını tmizledim şimdi uyudu evde birsürü iş beni bekliyorr sizler nasılsınız

selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm ayağa zor kalkıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum
canım felaket sıkılıyor,evde durmaktan nefret ediyorum
pazartesi allah nasip ederse annemde kalacam galiba
abimlerde gelecek 19ralıkta zaten
hiç değilse biraz rahatlarım((

noldu bacım neyin var bulantılarmı fena yapıyor seniii allah kolaylık versin kalabilirsen kal annende bu sıkıntılı dönemlerde iyi olura.s.

noldu bacım neyin var bulantılarmı fena yapıyor seniii allah kolaylık versin kalabilirsen kal annende bu sıkıntılı dönemlerde iyi olura.s.

biraz bulantılar sayılır ama ben kendimi çok yalnız hissediyorum
herşey herkes sanki üstüme üstüme geliyor
kocam bile ilgisiz gibi geliyor
adamı haslamaktan helak oldu ama elimde olan bişey değil
hiç bişeyle mutlu olmuyorum
öylesine yaşıyor gibiyim hicranım ya:çok üzgünüm:

ne oldu kızanım aradım ulaşılmıyorsun herkes fena olmuş bayramda

hiçroşum hoşgeldin minnoşunu öpöpöppppp benim ,için iyiki gelmişim yanınıza cnm yoksa birdaha göremeyecektim

tek sıkıntın bu olsun cnm ya bak arkdaşın artık hep yatacak az kalsın kuzularım beni bırakıyordu ...

canım hamilelikte hormonlar insanı değiştiriyor o kadar uğraşmışken şimdi hamile kaldın hem süpriz oldu şimdi mutlaka tedirginsindir biraz bilinçaltı devamlı dürtüyordur seni geçer inşallah bol bol dua et uğraşacak bişeyler bul kendine kitap oku örgü örr ip al bebişine patik atkı ör rahatlatıyor emin ol denedim ben

tek sıkıntın bu olsun cnm ya bak arkdaşın artık hep yatacak az kalsın kuzularım beni bırakıyordu ...

allah korusun bacım onlar seni bırakmazlar başının etini yiyecekler seni ve eşini uyutmayacaklar bol bol gülücük atıp sıkıntılarını hafifletecekler bak benim eşim işler kötü ya kızımın bir gülüşü trilyon borcum olsa düşünmemi engelliyor rahatlatıyor beni kızım olmasa kafayı yerdim diyor gerçekten öle uyutmuyor sinir ediyor yoruyorlar ama bir bakış bir gülüş eliyle sana bir dokunuşu insana acayip bir huzur rahatlık mutluluk veriyor bunları yaşayacaksın allah ın izni ile bizde yeğenlerimizi seveceğiz :ecrin_bebek:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…