Aysonu Kizlari 2008

canım benim kurban olurum seni verene. Allahım inşallah kabul eder dualarını. Allah razı olsun. az kalmış haaa. hadi bakem.
fekom kıııı sen nasıl dayanıyon test falan yapmadan. ya neyi bekliyon kuşummm. İnşallah Rabbim boş çıkarmasın.

canım eğer çatladıysa dün bugün veya yarın adet olman lazım..
17 gün olmuş ya iğne vurulalı iğneden bikaç gün sonra çatlasa 15. günün bugün..
ateş ölçmeyi bıraktın heralde değil mi
hayırlısı bakalım fekocum yaa..
her halükarda çatladıktan 14 gün sonra adet oluyosun..
çatlamadıysa bilemiyorum da..
canım inşallah bu ay olmuştur :Saruboceq:

soğana gelince cnm adetimle başlıycam 15 gün içecem ..
çünkü şimdi başlarsam üzerine bi adet görmüş olacam bi işe yaramayacak
ama sen yine de ye tabi başımın etini :)

bu arada tadı çok kötüymüş yaa
bi arkadaş içemedim dedi çıkarmış ..
ben napacam bilmiyorum ama deniycem

insallah sultanım insallah
Allah herkese gonlundekini versin:Saruboceq:

birisi bombomu sormustu terketti kk yı artık hic gelmiyo
bebek fikrinden uzaklasmak icin herhalde:uhm:

canım ben ısı takibine başlayacam dijital termometre aldım. dün ölçtüm 36,5 çıktı.meraktan işte. şimdi ısı kaç olması lazım. adetimle başlayacam ya. kaç olunca çatlıyor yumurta. bide adet olmadan kaç gün önce düşüyor ısı. ammada soru sordum haaa

canım benim adetim yarın. yani bugün yada en geç yarın olması lazım. onun için merak ettim ısımı ölçtüm. bu ay daha aşılama yok canım gelecek ay yaptıracam. şimdi işim çok ona zaman ayıramam bide çok stresli geçer bu ay bizde. onun için sordum. hani belkim olursa diye

canım inanki içimde hiç umut yok. hayatımda hiç bu kadar umutsuz olmadım. sanırım olmayacak ben hiç anne olamayacam. zaten adet olacakmışım gibi geliyor. geçen ayda bi sürü stres yaptım bi sürü test yaptım. adetim bir gün gecikti bu yüzden. onun için hiç umudum yok. bugün bir rüya gördüm hayırdır inşallah. rüyamda yanımda bir şişe su var 1,5 litre nasıl susamışım ama suyu içiyorum ama susuzluğum gitmiyor. aaa diyorum herhalde içmedim bakıyorum içmişim dibinde çok az su kalmış. bi daha içiyorum sanki hiç su içmemişim. gece gördüm ama bu rüyayı. bugün ölçemedim canım. ölçeyim dedim dedim bi türlü olmadı. bide dün hastaydım ondan ısım yüksek çıkmıştır diye düşündüm

canım yaaaa. bende aynı şeyleri yaşadım. çok zor yaaa. zaten bayramları hiç sevmiyoum bu yüzden. benden sonra evlenenlerinde hep ikinci oldu. ama kısmet bakalım Allah büyük

kız nuniş sana beste yaptım baaaaaaaaak

haydi bastır haydi bastır haydiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt
şimdi doğur şimdi doğur şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt
haydi nuniş haydi nuniş haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt
şimdi doğur şimdi doğur şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt
nasıl bestem güzelmi
şaka biyana inşallah zamanında doğr:Saruboceq:

neden umudun yok aaaaaaaa hıc sorununuz yok her an olabılır lutfen kendını doldurmaaaaa
yarın ölç ısı hala yuksekse olabilir neden olmasın
ben de birazdan cıkacagım giyineyim aksamustune dogru geliriz artık

canım benim keşke. dikkat et kendine. hade bakem doğurupta gelme haaa. hava soğuk kuşum dikkat et kendine

hadi hayırlısı inşallah canım ya bu sefer sorun çıkmaz inşallah bide şu iğneleri sen kaç tane yapmıştın kaç gün günde kaç tane merak ettim birsene biliyorsun çok yaptılar aşılamada yumoşlar çok oldu diye iptal olmuştu sana da öle yapmasınlar sakın dikkat et

tamam tezahurata gerek yok 1 haftaya doguruyorum zaten:dance::hooray:
hihoyyyt

uleynnnn gaza getirmeyin didikce inadına mı yapıonuz leynnnn:sm_cool:

sırnaşık şey:roflol::roflol:
bas gaza nuray bas gazaa
kim tutar seni git doğumaaaaa
al kızı getir yanımızaaaaaaaaaa
biz ona bakarız hep burdaaaaaaa
sen yeterki doğur gel aramızaaaaa
:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:

doğum anı yaklaştı ya sancılarda tutuyor ara sıra napsın garibim kız da tekmeleyip duruyor helhalde bi dakka yaww hamiş olan sen değilmiydinnn:roflol::roflol::roflol:

şimdi benim çıkmam lazım kızlar evimi yerleştirem kızımı yedirip uyuturum gelirim bi kalıyor yemek işi
bugün barbunya yapacam yanınada bişeyler düşünecez artık

kız bugün yarın doğurur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla doğursun valla son dönemler hakikaten sıkıntı veriyor insana biran önce kurtulmak istiyorsunnn ama ben ameliyat masasına yattığımda korkumdan ben vazgeçtim şimdi doğurmicam sonra dedimmm dr yakalamışken bırakmam valla daha karpuz kesecez demiştiii:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…