Aysonu Kizlari 2008

krispi kııııı iyisin bugün herhalde maşallah fıkralar falan. ama neşeme çok üzüldüm yaaa.inşallah iyidir

kızzzzzzzzz sen harikasınnnnna.s.Şeniz:roflol::roflol: ben çayımışekerli içebilirim :roflol:görümcem yok çünki

herkes ben uyku molasındayken kaçmışşşşşşşşşşş

neşenin kızı olursa ben oğluma alacam kaynanalık yapacam hahaaa

ay sondan başladım okumaya tam olarak anlamadım birsencim canım cinsiyetlerini mi öğrendin yoksam ay çok heyecanlandımmm

bu arada bende bugün doktordaydım.progesteron için kan verdim sonrada sevkliydim ya eve geldim.sonucun 10.5 çıkmış.doktor çok iyi didi ama ben anlamadım bana biraz düşük geldi.siz daha iyi bilirsiniz zannımca:)şimdi napcazzz???? regl olmamayı bekleyeceğizzzzz(inşallaahhhhh):))))))

canım ablamla çıkmıştım zaten ablam pantolon aldı
bende yün aldım yelek örücem kendime kışın sıcak sıcak giyicem
işte gezdim geldim ama üşüdüm soğukkkkk

evet hava soğumaya basladı cnm valla kıskanıyorum seni bişeyler örüyorsun ben beceremiyorum

birsen kız gelirken az kalsın gebelik testi alıcaktım
ama sonra kendimi zor ikna ettim başardım almadan geldim
kendimi tebrik ediyorum aferin bana umut etmek istemiyorum

alemsin sen yaaaaaaaaa alsaydın bak bebeklik sürekli alırdı yapardı normalde ben penglly olduğumda 14.gün adet olurdum sen 17 gündesin düşünsekmiii

uyyyiiiiii üleynnn nerdeyse doğuracan daha belli değilmi doktor
leynnn gazıda verdik sana hadi hayırlısı kuşum bizim gibi pimpirikli deliler böyle kapı kapı dolanır işte bende dolanmıştım:dance:

nurişim sen bu gidişle evde doğracaksın yawwwww :CüvCüv:
bide kızlar erken gelir diyolar senin kız sevdi içeriyikaydirigubbakcemile2

nurişim hayırlısını versin öncelikle sağlıklı gelsinde kız başka bende ama rabbim hayırlı versin sağlıklı versin........erkek dediği 1 hafta büyükmüş kötümü ya nurişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…