- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
kaynanalar ve gelinler toplanıp otobüse bindiler pikniğe gidiyorlarmış giderken otobüs kaza geçirmiş tepe taklak olmuşlar şans eseri gelinlerin hiç birine bişey olmamış ama kaynanaların tümü ölmüş gelinler sevinmiş kaynanalardan kurtulduk diye içlerinden biri ağlamaya başlamış neden ağlıyorsun diye sordular onlardan kurtulduk ağlayan gelin cevap verir ben kaynanamı evde bırakmıştım keşke bende getirseymişim onu:roflol:
şaka bi yana ölmesinide istemeyiz ama rahat bıraksınlar seni yaaaaaaaaaa
görümcenede gelince
görümce çay kaşığına benzer habire ortalığı karıştırı
ama çayı şekersiz içersen çay kaşığınada gerek kalmaz
:roflol::roflol::roflol:
ay sondan başladım okumaya tam olarak anlamadım birsencim canım cinsiyetlerini mi öğrendin yoksam ay çok heyecanlandımmm
evet nuniş 30 değilim ama 2 ay sonra 27 olucam
evet ya doğru dürüst bi tedavi olamadım
cnm sadece soldaki bebeğinkini tam net olmamakla öğrendik
erkekmişş cnm
canım ablamla çıkmıştım zaten ablam pantolon aldı
bende yün aldım yelek örücem kendime kışın sıcak sıcak giyicem
işte gezdim geldim ama üşüdüm soğukkkkk
birsen kız gelirken az kalsın gebelik testi alıcaktım
ama sonra kendimi zor ikna ettim başardım almadan geldim
kendimi tebrik ediyorum aferin bana umut etmek istemiyorum
krispi kııııı iyisin bugün herhalde maşallah fıkralar falan. ama neşeme çok üzüldüm yaaa.inşallah iyidir
kızzzzzzzzz sen harikasınnnnna.s.Şeniz:roflol::roflol: ben çayımışekerli içebilirim :roflol:görümcem yok çünki[/QUOT
benimde görümcem yok ama ben yinede çayımı şekersiz içerim
haaa bu arada gözün aydın canım bi sorun yokmuş bebişler iyiymiş
biride erkekmiş galiba küçük olanı kızdır mutlaka baksana şimdiden erkek üstünlüğünü koymuş önce ben çıkacam diyor izin vermiyor kız kardeşine:dance:
of ulen of deli oldum geldim kuslar
oglenden beri süründük kapı kapı
kendi doktoruma gittim bebegin suyu azalmıs dedi.nst cektir duruma gore ya hemen ya da cumartesi alalım dedi.o da kendine dogum yaptıracam sanıo garibimsırnaşık şey..ee tabi ben sevine sevine kosaraktan hastaneye gittim nst girdim sonra efendim 46.sıra bize verilmiş sonlara kaldık bayram donusu mıllet hucum etmiş:mymeka:
bekle bekle kafayı yicektim
dr saolsun yine 5 dk da bizi dısarı attı:mymeka:
suyu normal sorun olmaz haftaya bugun gel nst gir gün kazanalım dedi:1shok:
38+4 te gun vermekten bahsedio adam
sanırım beni normal dogurtmayı kafaya koymuşbunun neresi planlı sezeryan ben anlamadım
eşimin abisi askeri hastanede memur..orda iyi bir dr var ona da baktıracaz suyu gercekten azalmıs mı yoksa benim dr kendine uygun tarih oldugu icin mi 20sini verdi onu anlayacaz.eşimin abisi hastanedeki dr u tanıo bugun soyledik dr da kaynımı tanıo.ordan emekli olmus..kaynım onun icin yılların dr u cok iyi dedi.sizin dr uyanıklık etmiş olabilir oyle yapanlar yok deil dedi.
ama icimize kurt dustu bir kere.diger doktora da baktıracaz carsamba persembe gibi..
of ulen of deli oldum geldim kuslar
oglenden beri süründük kapı kapı
kendi doktoruma gittim bebegin suyu azalmıs dedi.nst cektir duruma gore ya hemen ya da cumartesi alalım dedi.o da kendine dogum yaptıracam sanıo garibimsırnaşık şey..ee tabi ben sevine sevine kosaraktan hastaneye gittim nst girdim sonra efendim 46.sıra bize verilmiş sonlara kaldık bayram donusu mıllet hucum etmiş:mymeka:
bekle bekle kafayı yicektim
dr saolsun yine 5 dk da bizi dısarı attı:mymeka:
suyu normal sorun olmaz haftaya bugun gel nst gir gün kazanalım dedi:1shok:
38+4 te gun vermekten bahsedio adam
sanırım beni normal dogurtmayı kafaya koymuşbunun neresi planlı sezeryan ben anlamadım
eşimin abisi askeri hastanede memur..orda iyi bir dr var ona da baktıracaz suyu gercekten azalmıs mı yoksa benim dr kendine uygun tarih oldugu icin mi 20sini verdi onu anlayacaz.eşimin abisi hastanedeki dr u tanıo bugun soyledik dr da kaynımı tanıo.ordan emekli olmus..kaynım onun icin yılların dr u cok iyi dedi.sizin dr uyanıklık etmiş olabilir oyle yapanlar yok deil dedi.
ama icimize kurt dustu bir kere.diger doktora da baktıracaz carsamba persembe gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?