hadi hayırlısı inşallah canım ya bu sefer sorun çıkmaz inşallah bide şu iğneleri sen kaç tane yapmıştın kaç gün günde kaç tane merak ettim birsene biliyorsun çok yaptılar aşılamada yumoşlar çok oldu diye iptal olmuştu sana da öle yapmasınlar sakın dikkat et
ben geldimmm bennnnnnnnnnnn yemek yiyorummmmmm çok kısa yazacammmm
bebekler çok iyi dedi soldaki bebek 1 hafta önde 18 haftalık takip edecem dedi
ve soldaki beni yanıltmıyorsaaaaa erkek dediiiiii ve haftaya rahim boyu ölçülcek
ben geldimmm bennnnnnnnnnnn yemek yiyorummmmmm çok kısa yazacammmm
bebekler çok iyi dedi soldaki bebek 1 hafta önde 18 haftalık takip edecem dedi
ve soldaki beni yanıltmıyorsaaaaa erkek dediiiiii ve haftaya rahim boyu ölçülcek
ahanda birinin cinsiyeti belli oldu dimekkk ay ne güzel diğeride kızdır belkii ay ne güzel lur bir kız bir erkek tam 12 den kızzz bu arada gözün aydın bak bebekler iyiymiş annesiiii
hade bakem oğlun olacakç öbürüde kızdır belkim. bi kız bi oğlan ohhhh. değme keyfine
yatacam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
birsennnnn demek biri oğlan heeeeeee ay ne güzel bence yanılma payı çok düşük çünkü erkek bebekler çabuk belli oluyo
benim sabah içime doğmuştu cinsiyetini öğrenicen ama yazmak istemedim umutlandırmayım diye bence diğeride kesin kız zaten erkek olaydı onun içinde yorum yapardı kızlar daha zor belli oluyo
evet yaaaaa neşe nerdesin bacım tabi canını sıktılar demi
takma kafana kız şunları bak ben sana bi r fıkra anlatayımda neşen yerine gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?