Aysonu Kizlari 2008

ben geldimmm bennnnnnnnnnnn yemek yiyorummmmmm çok kısa yazacammmm
bebekler çok iyi dedi soldaki bebek 1 hafta önde 18 haftalık takip edecem dedi
ve soldaki beni yanıltmıyorsaaaaa erkek dediiiiii ve haftaya rahim boyu ölçülcek

hicrancım baskılayıcıyı saymıyorum o 21. gün başlıyo
ama diğeri 5 ampulle başladım 3-4 gün öyle kullandım sabah 2 toz akşam 3 toz
sonra çok fazla yumurta oldu
sonra azalttılar günde 3 toza
sonra da kestiler
kandan da bakıyolar ya östojen yüksek diye düşmedi çünkü istedikleri değere
sonra da işte çatladı çünkü çok ağrım oldu
hatta dedi ki bizim prof ( CADIARZU ) ilacı erken kestik bu kez de endometrium gelişmedi..

yani fazla geldi doz
zaten bu kez daha az dozla başlıycaz heralde..
saol canımm:1hug:

ahanda birinin cinsiyeti belli oldu dimekkk ay ne güzel diğeride kızdır belkii ay ne güzel lur bir kız bir erkek tam 12 den kızzz bu arada gözün aydın bak bebekler iyiymiş annesiiii

hade bakem oğlun olacakç öbürüde kızdır belkim. bi kız bi oğlan ohhhh. değme keyfine

ahanda birinin cinsiyeti belli oldu dimekkk ay ne güzel diğeride kızdır belkii ay ne güzel lur bir kız bir erkek tam 12 den kızzz bu arada gözün aydın bak bebekler iyiymiş annesiiii

evet cnm bebişlerim iyi oynuyor teyzeleri,ama biri neden öle 18 haftalık duruyor anlamadım ben yoksa bende şekermi varda o böle iri halamda diyorki o erkekse erkekler iri olur ondandır hem anasıda babasıda dalyan gibi ne olacak kız diyor korkma diyor
artık yönleri değişmiş ama göremedimki latif baya kurcaladı karnın kocaman diyor
evet dedim....kusmamak içn bulantı hapını iç sen dedi günde 3 kere ve yatacaksın ben diyene kadar kalkma didiii
hade bakem oğlun olacakç öbürüde kızdır belkim. bi kız bi oğlan ohhhh. değme keyfine

hayırlısı sultancığım cinsiyet beklemiyorduk zaten tam kesin erkek diyemedi ama erkek didi

birsennnnn demek biri oğlan heeeeeee ay ne güzel bence yanılma payı çok düşük çünkü erkek bebekler çabuk belli oluyo

çok şaşkınım fakemmmhem beklemiyorduk bugün cinsiyet hemde erkek fikrine alışık değildim...ama hyırlısı buymuşş bencede zor yanılır beşinci aydayız daha ne olsunnnnn

benim sabah içime doğmuştu cinsiyetini öğrenicen ama yazmak istemedim umutlandırmayım diye bence diğeride kesin kız zaten erkek olaydı onun içinde yorum yapardı kızlar daha zor belli oluyo

bende baştan beri bir kız bir erke diyordum ama sağlıklı olsunlarda eli yüzü düzgün hayırlısıyla doğsunlarda bakalım inşallah
biri erkek diğeri göstermemişse kızdır bence de bakalım nasıl olcek bende merak ediyorum şu böcükleriii

.................................................................................................
nerdesiniz leynnnnnn beni yalnız bıraktınız ahanda kız uyandı ben de kaçtım daha akşama yemek yapılacak

Son düzenleme:
NEŞEEEEEEEEE kız nerdesin sen bakiiim arazi oldun geneee

DİLEEEKKKK sende araziye uydun

MİRAAAAAAAA kız sen zaten hep arazidesin anam hallet şu işlerinide dön aramıza yaa
noluyor yaw size gelin hemen yoklama yapacamm:roflol:

evet yaaaaa neşe nerdesin bacım tabi canını sıktılar demi
takma kafana kız şunları bak ben sana bi r fıkra anlatayımda neşen yerine gelsin

evet yaaaaa neşe nerdesin bacım tabi canını sıktılar demi
takma kafana kız şunları bak ben sana bi r fıkra anlatayımda neşen yerine gelsin

kaynanalar ve gelinler toplanıp otobüse bindiler pikniğe gidiyorlarmış giderken otobüs kaza geçirmiş tepe taklak olmuşlar şans eseri gelinlerin hiç birine bişey olmamış ama kaynanaların tümü ölmüş gelinler sevinmiş kaynanalardan kurtulduk diye içlerinden biri ağlamaya başlamış neden ağlıyorsun diye sordular onlardan kurtulduk ağlayan gelin cevap verir ben kaynanamı evde bırakmıştım keşke bende getirseymişim onu:roflol:

Son düzenleme:
şaka bi yana ölmesinide istemeyiz ama rahat bıraksınlar seni yaaaaaaaaaa
görümcenede gelince
görümce çay kaşığına benzer habire ortalığı karıştırı
ama çayı şekersiz içersen çay kaşığınada gerek kalmaz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…