Aysonu Kizlari 2008

doktorlara çok kızıyorumkafalarına göreler benim kanamam varken acildeki doktor kanamayı durdursak nobel alırdık dedi.ama kadın şıp diye durdurdu latife dedim jane hanıma nobel yaptıracağız.diye.....gülüyor ....bugün karımda ağrı varyaa zırt pırt çişe gidiyom ne zaman bu çocuklar yukarı çıkacak

yok canım neden kotu olsun gelişimi onde işte cok iyi masallahhhhh
zaten erkek bebekler biraz daha iri oluyor kıza gore ondan olabülüüüüüü

evet cnm iri halamda aynı şeyi dedi erkekse iri dedi hatta siz küçükmüsümüz leyn çocukların küçük olsun dedi...ne bilem nurişim sevindikmi bizim tek derdimiz kanamamız olmasın sağ sağlim gelsinler ....

nurişim bebekler büyünce yükarı çıkıyormuşlar ya onu diyom yawww bu çiş furyası ne böle yawwwww korkuyorum ...bide bu progestan hapı ağızdan aldığımı artık vajinadan kullanacağım ama ben öle ileri ittiremiyorum yaaa hayatta parmığımı sokamam içeri yaa ufacık haplarda ağızda kalıyor iş.oluyordur

mumkun oldugunca ittirmeye calıs kusum derine gitmesi lazım sanırım
bir de karnından egilmen zor olur yaaa eşin yapsın bence

kuşum yatarak atıyorum eşim seyhate gidiyor çok morelim bozuk yanlız kalıyorum gibi hissediyorum kendimisenağlamasenağlama

nurişim erkeğimin hareketini hissediyormuşumm ben bir hafta büyükya debbüklüyorr
ötekı kızsa milaim olacak dimek

evettttttttttt kocam gibisi yok annem sürgü sürdüğünde utanıyomda kocamdan utanmıyom annem kızdı azmı yıkadım mokunu çişini dedi ama aytunç beni koymaz sanırım bilmiyomki yaaaaaaaaaaa bende isterim kocamıııııııı maaaaneeeeeee

yee valla ayağını benimkiler bakalım kavga edecekmiiii garipler alan dar erkeğimiz babayiğit ayyy erkeğim demek bile tuafff sizin kızlardan kıza alıştım yaaaaaaaa

öteki belli değil kuşummm o kızdır belkim buna baya baktııııı aytunç hiç oğlum olacakmış yupii felan demedii adamda şaşkın yawww

ne olursa olsunnnnnnnnnnnnnnnn kabülüm benim o böceklerr

GÜNAYDIN kızlar dün migrenim tuttu gene o yüzden giremedim siteye bide kızla uğraşmaktan yemek yaptım o halde ilaçlar işe yaramıyor sanki dr randevu da alamadım çok yoğunmuşş bayram sonrası hep alınmış randevularr haftaya salıya ancak alabildim randevuyu beklicez mecburen
büyük kızda sinirlerimi bozdu dün baya haşladım onu valla çok salakça işler yapıyor benim bu kız allah akıl fikir versin ne diyeyim rabbim herkesin çocuklarını ıslah etsin bir sürü sıkıntının yanında bide tuba sıkıntı veriyor oooooofff offff

bende yaptırdığım zaman 11,5 çıkmıştı mcanım sorun yok bence de

baktır canım baktır belkide dr anlamamış olabilir benim doğumdan 2 hafta öce suyu az gibi mesanaye bakalım dedi ve çişini yapmamış ondan az gibi geldi dedi dr 38-6 da yaptım ben sorun olmaz bacım inşallah zaten normal doğum sancında tutsa hemen sezeryana alabilirler sorun olmaz yanii hayırlısıyla kurtulacaksın inşallah tüm sıkıntılarından kızını alacaksın kucağına rabbimin izni ile

yukarı çıkacaklar diye sevinme boşuna bacım yukarı tükürsen nefes darlığı aşağı tükürsen kasık ağrısı kanama vs her türlü sıkıntı çekiliyor:roflol: inşallah senin bundan sonrası rahat geçer bariia.s.Şeniz

bence de ittir ama yatağa uzanarak yap bu işi oturma bebişleride sıkıştırma zaten alan dar orda birbirlerinin yüzüne kıçına basıyorlardır tekmeyiii:mymeka::roflol:

cnm beee geçmiş olsun çok kötü baş ağrısı yaaaa
kuşum kızında küçük ve ergen belki biz onların zamanında yükümüz fazlaydı öle olmadık ama kardeşimden biliyorum 19 yaşına geldi annemlerle kedi köpek gibi
biliyorum çok zor ama azcukkk daha sakin ol zaten stres başı bu ağrıların biliyorsun

hastanede hemşireler yardımcı oluyor zaten sen devlette yapacaksın gerçi ama ver bir hemşireye biraz bahşis bak saat başı sana nasıl gelip yardım edicek benim de eşim kaldı yanımda bizim özelde olduğu için bebeğe hep hemşireler baktı genelde ama yanımda baktılar daha çok çünki zilli durmadı eşimde korkuyordu ama valla öle bir tutuyorduki kızını sorma gitsin sanki şimdiye kadar sen taşıdın bundan sonra sıra bende der gibi tutuyordu kızını:roflol:

ya nefes darlığına da zor katlanılır ama en azından kanamam olacak demeyecem bu gece her saat başı çişe kalktım yaaa olmazki ufacık gelse yok tutamıyorum

bence de ittir ama yatağa uzanarak yap bu işi oturma bebişleride sıkıştırma zaten alan dar orda birbirlerinin yüzüne kıçına basıyorlardır tekmeyiii:mymeka::roflol:

sölemesi ayup amaparmağımı sokamıyorum misketten küçük nohot tanesi kadar aksam aytunçla kavga ettik neden ittiremiyorsun bebeklerin için yapacaksın bak birtanesi ağızda kaldı erdi işe yaramaz off bi ton laf saydı ..bende latifi arayım dedi ağızdan alsam olmazmı diyecem ya

genelde ikizlerden biri mülayim biri zıpır olur zaten allah kolaylık versin sana oğluşun seni yoracak gibi

evet oğlansa bu kesin afacan olacak ama bişey diyeyimmi kardeşim yani dayı adayı çok yaramazdı annem sinirinden bayılmıştı ...aytunçda yaramazmış ve ismini vereceğimiz amcada çok afacanmış ama en fedakarlısı oymuş babalık yapmış eşime kardeşine neyse hayırlı evlat olsun bacım sağ sağlim gelsinler
bu arada zarifle konuştuk doğum işini bütün küvez masrafı içinde 2550 dedi kıymetli gebelikmiş paketi buymuş eşim dedi bize sonra masraf çıkarmayın dedi...yok dedi ....ama böle özel cihazlara bağlanacak durum olursa ekstra ilça olursa 100 -150 ytl fak alınıyor dedi...ama sadece erken doğup gün tamamlamaya girerse para alınmayacığını söyledi ...yılbaşından sonra birdaha konuşacağız çünki değişebilirmi dedim bilmiyorumki dedi 1750 idi paketi böle oldu dedi...sanmıyorum ama dedi konuşuruz dedi..

sorma birsencim benim kız aşık anacım 3 senedir bir çocuk var ondan kopamadı önemsemedim fazla çocukluk aşkı diye ama bu serseri benim kızı iyice aptal yerine koyuyorr benim saftirik kızımda onun kuklası gibi çocuk kızımdan ayrılıyor gezip tozup tekrar kızıma geliyor ve aramak için çağrı atıyor kızım arıyor benim kız ona kontör gönderiyor falan geçen gece eşim su içmeye kalkmış gece 2:30 da bilgisayardaydı sesi geliyordu klavyenin dedi benim dediğimi deme sakın takaip et kandırmasınlar bunu dedi bende bişey demedim önce ve okuldan geldikten sonra bilgisayarı kurcalıyordum bugün dedim hani internete saat kaçta nereye girdiğini görebiliyorsun ya orayı açtım ve kızım bu ne dedim .meğer bilgisayarı yasakladım hafta içi diye gece kalkıp bu çocukla chatleşmiş anam kan beynime sıçradı bende kızdım telefonunu da aldım elinden mesajları bir görsen 2 seni seviyorum mesajı çekmiş kızıma kızım ardından buna 20 kontör göndermişşş ay bidaha kan sıçradı beynime kızım sen aptalmısın iki güzel lafa kontör istemiş keklemiş seni dedim sonra cebi bende ya tel çaldı baktım bu serseri açtım telefonu ödemeli arıyor bastım meşgule o aradı ben bastım en sonunda baktım olmuyor 10 d bir arıyor şerefsiz kabul ettim ödemeliyi niye arıyorsun benim kızımı sen dedim kızımı aptal yerine koyma hem kontör alıyorsun hem ödemeli arıyorsun utanmıyormusun dedim . bırak kızımın peşini dedim seninle görüştüğü zaman okulunu derslerini boşluyor kızıma zarar veriyorsun dedim git başkasıyla eğlen dedim yanlış anladınız ben arkadaşıyım sadece demezmi sanki sesni seviyorum mesajlarını kızıma başkası çekmiş gibi sonra tak diye kapattı yüzüme telefonu ay bu çocuk yücünden 7.sınıfta dersleri tepetaklak oldu bir anda benim kızla beraber başka kızıda idare ediyormuş tabii ben bunlşarı fazla yüzgöz olmamak için kızkardeşimi araya sokarak öğrendim bilmiyorum sanıyor kızım hala sonra ayrıldılar kızım o dönem 2 zayıf getirdi 8.sınıfta yine barıştılar kızım dersanede ve okulda ruh gibi öğretmenler şikayetçii nolduuuuuu oks yi kazanamadı benim snavlarda başarılı olan kızım oks de 200 aldı iyimi şimdi 15 gündür gene dersleri asıyor ruh gibi dolaşıyor meğer barışmışlar gene ben bnu çocuktan nasıl kurtulcam benim kız SÜZME SALAK valla bir psikoloğa götürücem bakalım ikimiz birden seansa gireriz herhalde bu durumda bende kafayı yemek üzereyim valla offfffffffffffffffffffkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…