kız nasıl okuon delü dr belli işte hastanedeki
ben kendi dr uma sadece kontrol amaclı gidiorum gusel ilgilendigi icin
o da kendine dogum yaptıracam sanıo hehehe:jeyyar:
hastanede kalabalık ondan kısa kesio adam tatmin olmuyorum ondan yani...
ama simdi 2si farklı konusunca icimize kurt dustu tarafsız bir ücüncü doktor suyuma bakacakkaydirigubbakcemile3
yok canım neden kotu olsun gelişimi onde işte cok iyi masallahhhhh
zaten erkek bebekler biraz daha iri oluyor kıza gore ondan olabülüüüüüü
mumkun oldugunca ittirmeye calıs kusum derine gitmesi lazım sanırım
bir de karnından egilmen zor olur yaaa eşin yapsın bence
oyle canım kımse eşin yerini tutmuyor Allah onları basımızdan yanımızdan eksik etmesin
ben dogum yapınca bile eşimi refakatci istiyorum yanımda o kalsın istiyorum
ama bugun soyledim hic sevmedi bu fikri:roflol:
nasıl tutacam ben yeni dogmus bebegi nasıl yardım edecem sana dio
ama ben onu istiyorum yanımda yaaaaaasenağlama
olabilir dırımım erkekler daha sert vuruyo sanırım
erkek bekleyunler oyle diyor genelde
kızlar daha bir kibar hehe
bu arada dogru anlıomusum dr a sordum ultrasonda bakarken
o sağ yanımdan yumurta gibi cıkıp yanımı deşen şey ayakmış:roflol:
yirim ben o minik ayagı:1rolleyes:
belkim de kordonu pipi sanmıstır:1rolleyes:hehe
belli olmazki birdahakine kesinleşir artıka.s
onlar mutlaka depüşürler kusum
tek bebek zor sıgıyo oraya bunlar 2 dene tabiki ittirecekler birbirlerini
karnın savas alanına dönecek hahah
bu misafirler kim yaw 4 kişi birden:mymeka:
bu arada bende bugün doktordaydım.progesteron için kan verdim sonrada sevkliydim ya eve geldim.sonucun 10.5 çıkmış.doktor çok iyi didi ama ben anlamadım bana biraz düşük geldi.siz daha iyi bilirsiniz zannımca:)şimdi napcazzz???? regl olmamayı bekleyeceğizzzzz(inşallaahhhhh):))))))
birsen kız gelirken az kalsın gebelik testi alıcaktım
ama sonra kendimi zor ikna ettim başardım almadan geldim
kendimi tebrik ediyorum aferin bana umut etmek istemiyorum
of ulen of deli oldum geldim kuslar
oglenden beri süründük kapı kapı
kendi doktoruma gittim bebegin suyu azalmıs dedi.nst cektir duruma gore ya hemen ya da cumartesi alalım dedi.o da kendine dogum yaptıracam sanıo garibimsırnaşık şey..ee tabi ben sevine sevine kosaraktan hastaneye gittim nst girdim sonra efendim 46.sıra bize verilmiş sonlara kaldık bayram donusu mıllet hucum etmiş:mymeka:
bekle bekle kafayı yicektim
dr saolsun yine 5 dk da bizi dısarı attı:mymeka:
suyu normal sorun olmaz haftaya bugun gel nst gir gün kazanalım dedi:1shok:
38+4 te gun vermekten bahsedio adam
sanırım beni normal dogurtmayı kafaya koymuşbunun neresi planlı sezeryan ben anlamadım
eşimin abisi askeri hastanede memur..orda iyi bir dr var ona da baktıracaz suyu gercekten azalmıs mı yoksa benim dr kendine uygun tarih oldugu icin mi 20sini verdi onu anlayacaz.eşimin abisi hastanedeki dr u tanıo bugun soyledik dr da kaynımı tanıo.ordan emekli olmus..kaynım onun icin yılların dr u cok iyi dedi.sizin dr uyanıklık etmiş olabilir oyle yapanlar yok deil dedi.
ama icimize kurt dustu bir kere.diger doktora da baktıracaz carsamba persembe gibi..
doktorlara çok kızıyorumkafalarına göreler benim kanamam varken acildeki doktor kanamayı durdursak nobel alırdık dedi.ama kadın şıp diye durdurdu latife dedim jane hanıma nobel yaptıracağız.diye.....gülüyor ....bugün karımda ağrı varyaa zırt pırt çişe gidiyom ne zaman bu çocuklar yukarı çıkacak
nurişim bebekler büyünce yükarı çıkıyormuşlar ya onu diyom yawww bu çiş furyası ne böle yawwwww korkuyorum ...bide bu progestan hapı ağızdan aldığımı artık vajinadan kullanacağım ama ben öle ileri ittiremiyorum yaaa hayatta parmığımı sokamam içeri yaa ufacık haplarda ağızda kalıyor iş.oluyordur
nurişim erkeğimin hareketini hissediyormuşumm ben bir hafta büyükya debbüklüyorr
ötekı kızsa milaim olacak dimek
GÜNAYDIN kızlar dün migrenim tuttu gene o yüzden giremedim siteye bide kızla uğraşmaktan yemek yaptım o halde ilaçlar işe yaramıyor sanki dr randevu da alamadım çok yoğunmuşş bayram sonrası hep alınmış randevularr haftaya salıya ancak alabildim randevuyu beklicez mecburen
büyük kızda sinirlerimi bozdu dün baya haşladım onu valla çok salakça işler yapıyor benim bu kız allah akıl fikir versin ne diyeyim rabbim herkesin çocuklarını ıslah etsin bir sürü sıkıntının yanında bide tuba sıkıntı veriyor oooooofff offff
oyle canım kımse eşin yerini tutmuyor Allah onları basımızdan yanımızdan eksik etmesin
ben dogum yapınca bile eşimi refakatci istiyorum yanımda o kalsın istiyorum
ama bugun soyledim hic sevmedi bu fikri:roflol:
nasıl tutacam ben yeni dogmus bebegi nasıl yardım edecem sana dio
ama ben onu istiyorum yanımda yaaaaaasenağlama
yukarı çıkacaklar diye sevinme boşuna bacım yukarı tükürsen nefes darlığı aşağı tükürsen kasık ağrısı kanama vs her türlü sıkıntı çekiliyor:roflol: inşallah senin bundan sonrası rahat geçer bariia.s.Şeniz
bence de ittir ama yatağa uzanarak yap bu işi oturma bebişleride sıkıştırma zaten alan dar orda birbirlerinin yüzüne kıçına basıyorlardır tekmeyiii:mymeka::roflol:
genelde ikizlerden biri mülayim biri zıpır olur zaten allah kolaylık versin sana oğluşun seni yoracak gibi
cnm beee geçmiş olsun çok kötü baş ağrısı yaaaa
kuşum kızında küçük ve ergen belki biz onların zamanında yükümüz fazlaydı öle olmadık ama kardeşimden biliyorum 19 yaşına geldi annemlerle kedi köpek gibi
biliyorum çok zor ama azcukkk daha sakin ol zaten stres başı bu ağrıların biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?