Aysonu Kizlari 2008

bende yatayım kızlar uykum var azcukkkk

bugün yiğenimi isteyecekler nurişşş çok önce sana bahsetmiştim bir konuuu o yiğenim işte herkes orada toplanacak...ben buradayımmmmm öpüldünüz kuşlarr

Nurişimmmmmmmmmmm Allahım nazarlardan korusun. Allahım güzel günlerde mutluluk içinde sağlıkla yaşamanızı nasip etsin. yemin ederim gözlerim doldu bakarken. bayıldım. canım yaaa çok güzeller yaaaa. ben zaten kız bebek hastasıyım bayıldım renklere. ya çok zevklisiniz gerçekten. herpsi çok çok güzel yaaa. ALlahım korusun. Maşallah Maşallah Maşallah Nazar değmesin.

Son düzenleme:
ya niye kimse yok yaaaa. fake naptın canım. görüştünmü doktorlar. ben adet oldum. cuma günü doktora gidecem. bakalım nasıl yönlendirirse. sağlık problemlerim var bu ara. pek iyi değilim. önce onların tedavisini ister büyük ihtimalle. yani yine yattı çocuk işi.

saol sultanım darısı basına olsun insallah
Rabbim sana da melek bir kız versin de sen de boyle ciciler al kızına:Saruboceq:hihoyyyt

Allah razı olsun canım. bak İnşallah çok az kaldı doğuma. dualarını eksik etme canım benim. Allahım senide kolaylıkla sağ salim kurtarsın inşallah. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. dilekimin fakemin bernamın fatoşun krispinin gökçen ablanın ve aklıma gelmeye diğer herkesin. inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin o duyguyu. hamişlerimizede sağ salim doğumlar nasip etsin. hemencecik kolaylıkla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

ben çıkıyorum kızlar. eğitime gidiyorum. bu hastalıkla nasıl eğitim verecem bilmiyorum ama iş mecburum işte. neyse öpüyorum hepinizi kocaman.

ben geldim uyudum kaynanada uyuyor ..hala

nurişim o yüzden sordum kuşum ben zaman kestiremiyorum yani 6 aylıkken gidip baksam beğensemmi diyorum ....netten çok yer baktım istnabulda masko var
sırf mağza ama kapı kapı dolaşmak lazım ben dolaşamam iyi bişeyi arkadaşım 2,5 sene önce 1400 almış ona bişey diyemiyorum....öle yerler ucuz olur sandım ama sonuçta hepsi orada biri birinden çok aşağada sataamaz ....netten bi yer buldum anneme yakın bir yer orada güsel şeyler var ama fiyat yazmıyor ...iki beşiği annemler alacağı için tek dolap kalıyor oda pahalısı olan neyse artık yorganı uyku setini beğenmesem dayayacam millete

hımmm işler yoğun desene cnm bol kazanç versin sanaa cnm eşinede bakılsın
yeni yıla bebekle girinn

canim kazanci bana degilki patrona komisyonlari cebe indiriyo bende hals zam bekliyom olsun bunada sukur su kirizde millet issiz zaten hic degilse mutfagimin ihtiyacin karsiyliyom evet cnm cok haklisin esimede bakilsa dahada iyi olcak yarin ins iyi seyler soyler yigenlerim nasil seni uzuyolarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…