Aysonu Kizlari 2008

yok cnm yaa üzermi onlar hiç dün yatarken soldakinin üzerine yattım az hemen dbbükledii erkekya güç gösterisi yapıyor velett :jeyyar:

evet cnm bu krizde işsiz kalmak çok zor allah herkese bol kazanç versin

yok cnm yaa üzermi onlar hiç dün yatarken soldakinin üzerine yattım az hemen dbbükledii erkekya güç gösterisi yapıyor velett :jeyyar:

evet cnm bu krizde işsiz kalmak çok zor allah herkese bol kazanç versin

ooo kuslarm ya yerum onlari bnnn saglikla kucagina alda gerisi kolay dimi buarada sen istenmi ciktin izinlimisin

ooo kuslarm ya yerum onlari bnnn saglikla kucagina alda gerisi kolay dimi buarada sen istenmi ciktin izinlimisin

cnm net gitti düştüm......ben işten çoktan çıktım kızz 5 ay kim izin verir adama
çok zorlu geçiyor cnm halada tam atlatamaDIK hayırlısı buymuşşş

sabah gidecen heeee kız almasınlar seni cart diye doğumaa

kız nire alıo benı delü kendi hastaneme gitmiorum oraya pazartesi gidecez
simdi kaynım ayarladı askeri hastenedeki dr bakacak suyuma
tarafsız bir göz olarak bize fikir verecek icimiz rahatlayacak:1rolleyes:

biliyom kuşum şaka şey ettim haftaya doğur artıkın yaa
bişey soracam ben 17 haftadayım ya netten bakem dedim 17 hafta 16,ile 16+6 bitmiş ben 18 haftaya bakıyom nasıl bi iş bu yaa

kuşum bulduğum yer annemlere çok yakın adamlar imalatacı hem
ve biz sadece doalbı alacaz yatak ve içindeki şeyleri anneler alacak yatağını uyku setini
ayrı yORGANIIdolap parası bizden çıkacak yaniii şimdi erken bi şu ocak ayı gelsin ortasında giderim bakarım araba ile gideriz kuşum 6 aylık olacaz bakma zamanı değilmi

kaan kocatepe sıtesınde oyle gecıyor
18 hafta deil de 18inci hafta seklinde
ve bana da daha mantıklı geliyo sonucta 17haftayı doldurmusun 18e girmissina.s

yani ben 18 haftadamıyız diyecem sorana ?

şaka maka 20 haftaya geldik kuşum çok garip geliyor bana dün gibi hereşygamyoncuiremsu

günaydınnn güzel hanımlarr. Nurayımm pek şekermiş kızımızın odası güle güle kullansın minnoşumuz senin göbişte baya büyümüş artık kızımız çıkayım diyor bence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…