Aysonu Kizlari 2008

inş.çekmezler ama öğrencilikde kopya şarttttttt bacımmmm
dimek küçükdünüz orada anladımmmmm tmm o vakitt

nuniş yataktan kalkameyooo
yardıma gidek kaldıralım onu ağır vasıta malum
vinç lazım onu kaldırmak için he he he heeee

ben yaa ben sanırım 30 haftada kalkmama vinç banada yolla ama biz mayıs anneleri ile anlaştık toplu olunca indiirim yaparlar dedik

nuriş seni tanımayan kalmayacakbacım böle diyecekler bu karııı doğaramadııı:roflol: dur sen furma ben kendüme furam:mymeka:ama acımadkii acımadıkiiiiiiinaniknaniksositososito

ayyyyy ben kocam gelene kadar tam depresyonluk olacammm yaaaaa

yok yok seni vinç de çekemez bacım malum iki dene taşıyon sen yatakta kal latif gelir evde doğurursun anca sen kalkıp hastaneye gidene kadar böcükler çıkar kendiliğinden:roflol::roflol::roflol:

yok yok seni vinç de çekemez bacım malum iki dene taşıyon sen yatakta kal latif gelir evde doğurursun anca sen kalkıp hastaneye gidene kadar böcükler çıkar kendiliğinden:roflol::roflol::roflol:
babaaa baaaaa karuyaa bakkkkk bikerem hastane bize 5 dk. uzaklıkta
senide görecez inş.ikincide şişer şişerrrr balon olurusnnnnn
kaşundunnnn

selam millet ben geldim ama kaçıcam karnım aç kahvaltı yapmadım çünkü daha

slm cnmmmmm sende öğle yemeği yiyeceğim anda kahvaltı yapıyorsunnn sennn yawww hadi git gel buhran yok ben buhranlıyımmm bu ara

aslıııı kuşum nasılsın birazda senle uğraşayımmı heeee

ben iyiyim kuşlarrrda sizleri çok özlüyrum Esencigimin dedigi gibi bagımlılık yapıyorsunuz şekerim ne yapayım özlüyorum işte sizleri.
Nuray kuşum nasılsın canım daha dogum gelmemiş bakıyorum. göbişinin son halinin bir resmini çekip koysana şekercim.
kızlarrr sizlerle sohbet çok güzel bizim minnoşun ilaçları var burun spreyi ve nezle ilacı havada güzel ogluşuda alıp eczaneye ordanda arkadaşıma ugrayacagım. öpüldünüz hepinizi çok seviyom şekerlerr. kendinize ve minnoşları olanlar minnoşlarına dikkat etsin. Şeniz

ayy inşalllah bende balon gibi şişerim
:roflol::roflol::roflol:

ben bu arlar azıttım iyice sabah 9 ,10 gibi kalkıyorum ama canım hiç yemek istemiyo ancak 12 gibi kahvaltı yapıyorum iyi değil aslında ama canum istemiyoooooooooooo

:tomato::tomato:
uleynnn sabursuz karuu
surda ne guzel yayıldıydım kaldıracan mı simcik benüüüüü:CüvCüv:

kalk yawwwwwwwww merak ediyom 7 aylığım ben yaaaa sabursuzumm

kaşınma leynnnnnn fena yaparım haaaaaakötükedihüso

o koca göbüşle ezerim seni sinek gibinkaydirigubbakcemile
yere yapuşu kalusun haaa:1closedeyes:

haydi nuriş haydiii ezzz krispiyi haydiii
sen sağdan ben soldan haydiiikaydirigubbakcemile3

kaşınma leynnnnnn fena yaparım haaaaaakötükedihüso

o koca göbüşle ezerim seni sinek gibinkaydirigubbakcemile
yere yapuşu kalusun haaa:1closedeyes:

sen o göbişinle kalkda yerinden ben sererim kendimi yere sana zahmet vermem
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
umarım alınmıyorsun şakalarımdan

çok sıkılıyorummmm yaaaaaaaaaa
kaynanam yine seriye bağladı vır vırr konuşuyorrrrrrrrrrrr
kocam yok buhrandayımmm dedim sağlıkocağına git sor ben burada kalacaksam aşımı yaparmı bana diyo ben gidemem kalk beraber gidek aytunç duysa furacak bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…