Aysonu Kizlari 2008

kız birsen gülünücek durum yok ama ben çok güldüm kız kaynanaya

ahhh cnm ben buhrandayım yaaa canım ne konuşmak isityor ne başka şey herşey olumsuz geliyor gözüme azdaha sıkarsam kaynanama uyuz olacam
halbuki kadın bişey yapmıyor

şiddete hayır lennnnnnnnnnnnnnnnn:enbuyukkk:kötükedihüso

hepimiz kardeşiz bu öfke nereyeeee:roflol:sırnaşık şey

destekliyorum bu görüşükaydirigubbakcemile5

fake bacım nasıl tanımış bizi efet döverizzz fake cumaya kadar buhran yokkkk bana bakkkkkkkk

fenalardayım dokunsalar ağlayacam kocamla bile konuşmak istemiyorum

nuriş koy resmi yatayım uyuyayımm

anlaşılan çok haşladılar seni
kız onlar beni nasıl haşlayacak daha yerlarinden kalkameyolar
:roflol::roflol::roflol:

üleynn beni fakemi sandunuz buldunuz garibimi haşladınız onu demi:mymeka:

biz öyle anlaşıyoz deseydin

ay çok güzel yaaaa maşşallah maşşallah allah nazarlardan saklasın çok hoş güle güle büyür inşallah odasında
eeee hani senin göbişin çekemedin demi almadı ekran ben demiştim sığmaz ekrana

nurayım harikaaaaaaçok güsel yawwww dolabı felan bende dunden biri sardım oda işine ama çok babhalı yaaa

güle güle yatsınn miss gibii dolabın içi açukda çekseydin yawwww

kızlar gördüm odayıda göbişide hepsi çok güzel
şimdi benim çıkmam lazım namaz kılacam evi yerleştirecem buseyi yedirip uyutacam yemek yapacam
anaaaaaam ne çok işim vae yavvv
şimdilik görüşürüz baaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy

allahım bu ne güzellik böyle yarabbim yaaaaaa
nasıl güzel maşallah sağlıkla bol kahkakayla büyür odasında inşallah meleğin nurayım
bu arada göbeğişine bittim
harikasınız maşallah valla

bayram güzeldi cnm çok şükür 2.gün akraba ziyaretini bitirdik diğer günler gezdik sadece oldukça güzeldi ama üşüttük bayramda ikimizde acayip giribiz çok salgın aman dikkat edin kızlar

krispi yalnız değilsin cnm anladın sen onu
fakem nasılsın bitanesi
birsen sen nasılsın cnm buhranda olduğunu söylüyorsun ama ne zaman gelicek eşin az daha sabret cnm

cnm kocma cuma gelecek hergeçn gün duygusal anlamda iyi olacağıma dahada duygusal oluyorum ....kendimi ok yanlıss ,çağresiz hissediyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dimek kocan kapacak heee ne yapacak cnm pc.kuşum tekrardan güle güle giysin bebeğin kaç kuruşa aldınız siz bu odayı yawww....sence ben ne zaman almalıyım kuşum
evet krispi bizz 5 kişiyiz nurişş senin bu göbişin biraz ufağı bende var hahaha
beni gören çekilin birsen gelecek diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…