Aysonu Kizlari 2008

nurayım kuşum şükürr bi doktorda bişey dedi yawww bu neydi böleee allah şükür biri doğru düzgün bişey demiş çok şükür inş. haftaya çarşamba gübü alırsın minnoşu koynuna cnm

bugün ağlama günümüzmüş bende ağladım ağladım şiştim başım ağırdı ağrıkesici içitim uyudum

fake cnm çok sıkıldım kocam yok istediğim gibi gitmiyor vs.vs.vs...annemede ağladım kimle konuştuysam zırladım..sonrada bebeklerimi üzdüm diye ağladım ağlama günü yaniiii

saolun canlarim
inanin cok yoruldum artik ruhen yiprandim kime inanacagimi guvenecegimi sasirdim
nasipse dogacak 1 haftaya kalmaz insallah:Saruboceq:
beynime agrılar giriyo cok kötü oldum bugun hem stres hem yorgunluk beni mahvetti

zaten 38 hafta bitti cnm ya haftaya 39 hafta kuşum yaaa doğsun artık
bu hafta bile olur yaniiiiiii bende 37 haftaya gelsem takla atarımm

dırım ne inat mide varmıs sende yaww hicbise fayda etmedi
yemek yiyecez öldük aclıktan opuorum kusumm

afiyet olsun cnm şu yimek programında mantı vardı canım nasıl çekti yaa makarna yapıyor kaynanam sahte olrak yiycem

evet kuşum çok inat çekecezz kuşlarım bana böle tepki veriyor sanırım

hadi afiyet olsun

CANIM YAA neler yaşatmışlar sana ölee allahtan korkmaz bunlar yaa bide dr olacaklar canımızı kimlere emanet ediyoruz biz yaaaa neyseki istediğin gibi bir yer bulmuşsun bebekte iyiymiş madem o hastanede yap doğumu canım hayırlısıyla kurtulacaksın artık az kalmışş dikkat et kendine dualarımız seninle rabbim hayırlı ve kolay doğum versin herkese en başta sana tabii yeğenimizde büyümüştür artık sıkıntısız bir şekilde annesinin kucağına geleceği günü bekliyordur merak etme sen onu hasretle ve heyecanla bekliyoruza.s. ALLAHA EMANET OLUN

Son düzenleme:

ah bacım ahhh yakın olaydık getirirdim sana ben komşum çok güzel yapıyor kayserili kocası onlardan öğrenmiş feci güzel yapıyorr
kız sen şimdi hep kaynananda mı kalcaksın nerde oturuyordu kaynanan hem sanaiyi bakıyormu bakiim selamlarımızı söle önce ALLAH 'a sonra eşine ve ona emanetsin sen canımŞeniz

ben şimdi latif bana tamam yavaş yavaş dön yaşantına derse eve gidecem ama yok yat derse burada kalacam ...kaynanam bana iyi davranıyor cnm yatağıma getiriyor yemeğimi suyumu istediğimi pişiriyor ....ama temizlikde anlaşamıyoruz bunuda diyemiyorum çok zorlanıyorum o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum cnm ........slmlarını söyleyecem cnm

kızlar kustukdan sonra bu bebeler bana tepki veriyor acaba rahatsızmı oluyolar yaa kasıklarımada iğne batması gibi oluyor yaww....................

iyi akşamlar güzel hamiş adayları,güzel anne adayları ve taze annelerrra.s.
bi kaç gündür gelemedim sayfaya.malum annem bendeydi,bugün gitti,onu yalnız bırakmak istemedim.ama sizleri de kıskanmadım değil doğrusu.genelde benim girebildiğim saatlerde kimsecikler olmuyo,bende o güsel sohbetinizden mahrum kalıyoruma.s neyse sanırsam yine tek başınayım:çok üzgünüm:
neysem öncelikle hicrancım çok çok geçmiş olsun.uykusuz kalıyorsun tabi yoruluyorsun oda tansiyonunu düşürüyo.umarım şimdi iyisindir.:teselli:
nuraycım doğuma çok ama çok az zaman kaldı.inşallah hayırlısıyla minik kelebeğini kollarına alırsın ve bize fotosunu yollarsın:sm_cool:
birseeeennnn,sen niye bunalıma girdin bakıııyiiiimmmm.bence senin tedavin eşin canım anca o anlar senin halinden ,sende inşallah en yakın zamanda eşine kavuşursun.
gelelim sana fakeciğim.şu aralar senle aynı duyguları paylaşıyorus sanırım.bende bugün test almamak için zor tuttum kendimia.s ama kendimi hamile hissettiğimden değil.aksine bu ay kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum diğer ayların aksine.zaten ne göğüslerim şisti ne de diğer belirtiler var sanırım artk hissizleştim hiç bişey hissetmiyorum.saşkın şaşkın ağlayıp duruyorumkafamçokkarıştı ha bide progesteron testinin tarihini sormuşsun 19.günümde yaptırdım.yani doktoruma göre yumurtlama olmuş ama biz işi beceremiyoruz galibaaa:roflol:
diğer güzel bayanları unutmadım tabi: dilek,esen,krispi,mefayo,berna,sultan,asli,daha merhabalaşamasakda( tekerleme gibi oldu:) mira sizlerde iyisinizdir inşallah
umarım kimseyi unutmamışımdır.bu gecelik benden bu kadarrr
mektıbıma burada son verirkeeennn byüklerimi ellerinden,küçüklerimin gözlerinden hasretle öperimmmmŞeniz

ya kızlar bide aklıma takıldı.şimdi benim bi yumurtam ayın 8inde diğeri de 10unda çatlamıştı ya, işte şu 14 günlük süreyi ben hangisinden itibaren başlatcam.kafam karıştı yawww:))

huuuu kızlarr herkes kaçmış biyerlerrr birgün bu sayfada kimse kalmayacak herkes bebişlerle uğraşacak ay dua gibi oldu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnşşşşaaaallllaaaahhhhhhhhhhhh ama kopamayız biz burda olmasada hamiş olan ay sonu kızları diye bir konu açarız ordan devam ederizzz sayfa herkese uğurlu gelir belkiii:lepi:

hey misafir kimsin sennnn kız birsoş senmisin yoksaa

anam misfirler 2 ye çıktı gelin leyn burayaaa diğeride nuraymı yoksamm kız fake senmisin yoksa anam mefayo da olabülüüü dilek hanım zaten arada bööö diyorr bernoşta arazilerde arada giriyorr bebeklik nasıl acepp özledim onuda valla esennn krispiii hadi gelin yawww neşe zaten uçtu arazilerdeee inşallah iyidir ay noluyorr ben yalnızmıyammm:roflol::roflol:kafamçokkarıştı

ya kızlar bide aklıma takıldı.şimdi benim bi yumurtam ayın 8inde diğeri de 10unda çatlamıştı ya, işte şu 14 günlük süreyi ben hangisinden itibaren başlatcam.kafam karıştı yawww:))

sen çok tatlısın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1hug:Şenizsositososito

yok bacım ben çıkmıştım arkadaşım ve aplası geldi aşkı memnuyu izledik bebeklere annemin aldıklarını gösterdim kalktılar arkadasımdaymış araba babası yola çıkacakmış kaçtılar...bense hala midem bulanıyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi bu ilaç bana bişey yapmıyor yaaa boşa içiyorum latif anlamıyor :mymeka:
yarın aksam allahın izni ile kocam ,aşkım ,nefesim,hayatım,varlığı varlığıma armağan olmuş ilk insan (ikiniciler meyvelerimiz):asigim:geliyorrrrrrrrrr yarın saat geçmez gün geçmez uyusammı bütün gün :roflol:

hadi gözün aydın canım ben kaçtımŞeniz

yaaa hiçroşşş söleyecem bi türlü yazamadım hastanedeki ebru varya hani randevu aldığımız kız seni sordu hilal hanum nasıl dedi...iyi dedim doğurdu uğraşıyor dedim...slm söyleyin dedi....

hadi bende kaçtım uykum gelsin gündüz uyudum ya öpüldünüz

kızlar merhaba gecenin bu yarısı oldu ama size haber vermem lazım benim bilgi sayara virüs girdi bir kaç gün gelemeyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…