saolun canlarim
inanin cok yoruldum artik ruhen yiprandim kime inanacagimi guvenecegimi sasirdim
nasipse dogacak 1 haftaya kalmaz insallah:Saruboceq:
beynime agrılar giriyo cok kötü oldum bugun hem stres hem yorgunluk beni mahvetti
dırım ne inat mide varmıs sende yaww hicbise fayda etmedi
yemek yiyecez öldük aclıktan opuorum kusumm
bu bizim kaderimiz herhalde yine kapi kapi gezdik
once 10da askeri hastaneye gittik kaynım da geldi saolsun.biraz sıra bekledik o zaten randevu almıs ama girişte iki tane çirkef hemşire beni köpek gibi azarladı aglaya aglaya cıktım ordan:çok üzgünüm:
cıkmasak zaten dalacaktım onlara orta yaslıydı ikisi de..hmen cıktık kaynım dısardaydı onu gormeden gittik sonra kaynanam boyle boyle oldu ıdye soylemiş o da gidip onları benzetmiş hamile kadına nasıl davranıosunuz ilk defa getirdim ben kardeşimi buraya demiş
bir de utanmadan alınganlık etti gitti demiş adiler
neyse benim sinirler laçka oldu agla agla susamadım birturlu suratım kızardı morardım filan
oranın karsısında ozel polıklınık var oray gittik kadın daha beni gorur gormez solunum sorunun mu var dudakların mor senin dedi...
neyse durumu anlattım bu da ultrasona aldı evet suyun baya azalmıs dedi.obur haftaya kadar idare der mi bizi dedim orasını bilemeyiz dedi:1shok:
ee tabi bu durumda eve dönemezdik benim hastaneye de gitmek istemedim cunku adam daha 3 gun once gordu bizi..normal dedi yolladı niye zırt pırt geliosunuz diyecek
zaten fazla ilgilenmio kalabalık diye
neyse bindik taksiye baska bir ozel hastaneye gittik.cok sempatik bir kadın dr vardı zaten kk da okumustum orda dogum yapan devam edenler kadını övmüş.neyse orda da sıra vardı ama kadın dogumda deil ultrasondaasagı radyoloji uzmanına yolladı.adam suyu ölçtü mm olarak
91mm mi ne cıktı normal sınırlar 70 180 arasıymıs evet boyle bol bol su yok ama tehlikeli boyutlarda da deil normal sınırda kabul edilebilir dedi
her kafadan ayrı ses cıkıo yemin ederim bunaldım bugun aglamaktan icim dısıma cıktı..
sonra fazla dolastıgım icin sanırım camasırım epey ıslanmıs bunu kadına soyledim hemen ebeye yolladı alttan muayene etti acıklık veya su gelmesine dair bişe yok dedi.1hafta daha dursun derim ben dedi.sonra ayagı kalktıgımda giyinirken zorlandım.resmen şeyime agrı vuruyor.normal zaten 1 haftan var yok dedi.
bebegin bası asagıya inmiş cunku ..
burdaki kadın dr cok ilgiliydi dogum yapacagımı anladım yaaa neydi o oburu oylee..tamam iyi dr muş da agzını bıcak acmıyor insan hamile olunca ilgi ve acıklama bekliyo yaa
sonra odaları gordum kız ve erkek bebekler icin ayrı ayrı pembe-mavi süslemişler odalar cok guzeldi heryer cok da temizdi baya icime sindi.dogumu burda yapmaya karar verdim.kadın dediki ssk sezeryanı kısıtladı o yuzden simdi ben radyolog dr a soyleyecegim su azalmıs sezeryan gerekli diye rapor yazacak bunu değiştirecegiz dedi..pazartesi beni arayın bir sıkıntı olmazsa carsamba gunu sezeryan yaparız ama o gune kadar sorun olursa pazartesi yaparım dedi.su patlar nişan gelir filan oyle bir durumda hemen gelirsiniz dedi..atlayıp zıplamak dolasmak yok dediler
sonra nolur nolmaz nefes sorunu yasamayalım diye ciger geliştirici igne yazdı.ilk dozu hemen vuruldum yarın 4.30da ikinci doz vurulcam
yani en gec carsamba kurtulacagız artık Allahın izniyle:Saruboceq:
o kadr yoruldum ki anlatamam zaten ayakta zor duruyorum şeyime agrılar giriyo yaaa
yalnız bu hastane ve dr cok icime sindi her işte bir hayır vardır deil mi kuşlar
yoksa diger hastanede yapacaktım adam soruna bile cvp vermio dogru durust
burda biraz nazlanma fırsatım olacak hehe:1rolleyes:
afiyet olsun cnm şu yimek programında mantı vardı canım nasıl çekti yaa makarna yapıyor kaynanam sahte olrak yiycem
evet kuşum çok inat çekecezz kuşlarım bana böle tepki veriyor sanırım
hadi afiyet olsun
ah bacım ahhh yakın olaydık getirirdim sana ben komşum çok güzel yapıyor kayserili kocası onlardan öğrenmiş feci güzel yapıyorr
kız sen şimdi hep kaynananda mı kalcaksın nerde oturuyordu kaynanan hem sanaiyi bakıyormu bakiim selamlarımızı söle önce ALLAH 'a sonra eşine ve ona emanetsin sen canımŞeniz
ya kızlar bide aklıma takıldı.şimdi benim bi yumurtam ayın 8inde diğeri de 10unda çatlamıştı ya, işte şu 14 günlük süreyi ben hangisinden itibaren başlatcam.kafam karıştı yawww:))
huuuu kızlarr herkes kaçmış biyerlerrr birgün bu sayfada kimse kalmayacak herkes bebişlerle uğraşacak ay dua gibi oldu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnşşşşaaaallllaaaahhhhhhhhhhhh ama kopamayız biz burda olmasada hamiş olan ay sonu kızları diye bir konu açarız ordan devam ederizzz sayfa herkese uğurlu gelir belkiii:lepi:
hey misafir kimsin sennnn kız birsoş senmisin yoksaa
sen çok tatlısın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1hug:Şenizsositososito
yok bacım ben çıkmıştım arkadaşım ve aplası geldi aşkı memnuyu izledik bebeklere annemin aldıklarını gösterdim kalktılar arkadasımdaymış araba babası yola çıkacakmış kaçtılar...bense hala midem bulanıyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi bu ilaç bana bişey yapmıyor yaaa boşa içiyorum latif anlamıyor :mymeka:
yarın aksam allahın izni ile kocam ,aşkım ,nefesim,hayatım,varlığı varlığıma armağan olmuş ilk insan (ikiniciler meyvelerimiz):asigim:geliyorrrrrrrrrr yarın saat geçmez gün geçmez uyusammı bütün gün :roflol:
günaydınlarrrrrrrrrrr bakalım kim gelecek önceeee
günaydın tabiki ben geldim heheheh kaydirigubbakcemile3
nasılsın bugün bakem ama kocişin geliyor iyisindir sennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?