Aysonu Kizlari 2008

kızlaaaaaaaaar nirdesiniiiiz. ben geldim. çok hastayım. heryerim hasta kızlaaaaar. bi yerde lavaboya gitmiştim mikrop kapmışım oda iltihap yapmış gripten dolayı bünyede zayıf olunca hızlı ilerlemiş. ve ben çok fenayııııııım.

o kadar çalışmaya bünye dayanmaz cnm yaaa çok geçmiş olsun doktora git ilça al ve yat işim çok deme ben hastayken hiç işe gitmezdim .......sende gitme hiçbişey senden kıymetli değill

artık kimse gelmiyor
hele o neşe nerelerde acaba merak ediyorum
berna okuyor yazmıyor
aşkımdoğa heç yok
mirada öle
arzuda öle hiçroş aslıı imkan buldukca geliyor
tabi sultan sende pasifsin bacım
fatoş bir aksamları kimse yokken okuyor kaçıyorr
ikinci fatoş aplasından sonra aksattı en sonunda virüs bulaştırmış pc ye
fakeye diyecek sözüm yokk
nuray kuşum doğuma buradan gidecek
ben zaten tek dünyam heç gitmiyom buradan
usus gizli bayenn myfish oda öle aklıma gelmiyor daha

merhaba kızlar ben geldimmmmmm
sultan çok geçmiş olsun canım
benimde iltihabım vardı kanda ilaç kullandım ama daha sonra hiç gitmedim gitmem lazım
birsen gözünaydın koçiş geliyomuş

şimdi seni kalaylıyordum bende hoşgeldin neden pasiflik yapıyonn sen kötükedihüso

çağla halt etmiş bacımmm görmemişin çocğu olacak dursun bi bakalım öle bir yolki neyin ne olacağı belli olmuyor valla
ve ben hamile kaldığımda bile inanmadım beee hala bile göbişimi görünce idrak ediyorum olayıı ...............sana fırça kaydım bide şaplak atıyorum:mymeka:

ülen bu saatte kadar neden aç kalıyon beee
bua rada fakeee kk da el emeklerim diye bir bölüm var orada yaptıkları örgüleri satıyolar düşünmezmisin kız senin kocan postacı göndermen kolay olur

üleynn fake kaçmışsın gitmişsin
ben gene kustummmm içim çıktı yaaaaaaaaaaa offff kalkamııyorumda poşete kustukca daha fena oluyorummm valla kasıklarıma ağrı girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…