Aysonu Kizlari 2008

günaydın kızlarrr ben yine bu sabah burnumdan soluyorum nerdeyse yaaa ceylin yemiyor aç duruyor dr reflüden demişti ama kafama takılıyor işte siz napıyorsunuz nasılsınız

aleyküm selam canımmm ebru iyi kızdır çiğdeme benzemiyor o daha vicdanlı uslu bişii

geçmişolsun canım ya nerde mikrop kaprın ölee neden dikkat etmiyorsun bacım ben dışarda mecbur kalırsam wc için tuvalet kağıtlarını seriyom heryere sonra tuvalet kağıdıyla dokunuyom musluklara

peki ben ne ediyom gııııı beni saymadın iyiyemi kötüyemi yorayım bunuu:roflol:

aleyküm selam canımmm ebru iyi kızdır çiğdeme benzemiyor o daha vicdanlı uslu bişii

evet cnm sakin bişey çiğdem leylanın tekiii zatiii
ceyline takılma kuşum ya aç olsa yırtar bi taraflarını yaaa

selam canlarim
sabah anam geldi esime valizini verip kacmis bankada isim var diye
telefonu kapali hala da gelmedi ne isler karistiyo ki bu kadin simcik:uhm:
abooooo acep ne yaporrrrr arasan kızzz

peki ben ne ediyom gııııı beni saymadın iyiyemi kötüyemi yorayım bunuu:roflol:

eyii eyiii bacımmmm

sağolll cnm yaaa geliyor ama benüüü delüüü ediyor uçak bulamamışşdaaa saat 8 de binecek saat 9.30 bulur gelmesi ayy hamişken heç kocasızlık çekilmiyor yaaa ya bu herif benim doğaracağım zamanda burada olmazsaaa göstermem çocukları onaaa

cnm korkma çok yoruldun vücudun kaldırmıyor ondandır rahat uyumadınya tansiyon işide ondandır eeeeeee yük ağır son dakikalardasın kuşumm ayyyyyyyyyyyy çok heycanlıyımm yaaaaaaaaaaaaaa....nasıl bir yavru kuşşşş ayyy ayyy

hadi yaaa hamişmiymişş allah tamamına erdirir inşallah seviyorum ben o kızı ya çok hoş bir bayannn

benimde sol tarafıma yatınca kızlar tam eklem yerimden bacağıma ağrı vuruyor sağ yatıyorum sonra belim ağrıyoo düz azcuk yatıyom yaa şimdiden ben yatamıyom yaa normalmi

nuraycım allah kolaylık versin bacım az kaldı zaten az daha dayan çok iyi bilirim o ağrıları sanki bebek çıkacak her an gibi geliyordu bana da tansiyonuna dikkat et mutlaka tabii son dönemler önemli biliyorsun yemeğinide zamanında yemeye çalışş yat dinlen fazla hareket de etme uyu uyuyabildiğin kadarrr:roflol:sonra bu günleri bile arayacaksın çünkii :roflol:

:roflol::roflol: kız allah iyiliğini versin kocanın ne güzel canlı canlı program yapıyor banttan değüüllll :roflol:senden bişey gizleyemez işte ne güzel bir huyy:jeyyar:

maşallah annene kuşummm ne güsel benimki anlamaz ama yaptırabilidği kadar
kocanda alem heee
annen bankadaysa artık öğle tatilindeydi

ayy cnm yaaa üzülme boşver olacağı varmışşş

ayyy kaynanam seriye bağlandı yawww anlatıyorrrr daa analtıyroumm

eeee nerde şimdi herkesler???
valla dayanamadım adliyedeki baro odasından yazıyorum size düşünün yani.bunlar kesin kaynatıyolardır didim ,bide ne göreyim kimsecikler yok(

kaderin banaaa ,bi oyunuuu muuu buuu,nanananana....... verdi zulumüüüüü(b
de sözlerini bilsem tam olcaktı emme idare edin garii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…