Aysonu Kizlari 2008

yaaaa dırımm yaaaa,
ben artık gizli bayeeennn değilim ki :dilcikar:
gündüz malum işteyim giremiyom akşamları da hep geliyom fırsat buldukça ama herkes çookktaaaann gitmiş oluyoo,baksana fırsat buldum taaa nirelerden giriyom ama yine kimse yokkk:1no2:
benim şansımm yada daha büyük ihtimalle şansızlığım herhaldefisfisfis

ay çok güldüm vallahi
ama senin eşin bana kendi eşimi hatırlattı.benimki de rüyasında bol bol konuşup bol bol saçmalıyoa.s benim de uykum hafif olduğundan sürekli onu konuşturuyorum gece gece gülüp duruyorum.sonra sabah olanları anlattığımda bana inanamıyoo.ya sen geceleri benimle dalga mı geçiyosun ,eğlence olduk valla diyoooo
ama onlar öle konuşup dururken insan kendini tutamıyoo dimi nuray:)

heyeyyyyy yaşasınnnn ,kendi kendime yazışmaktan birazdan kafayı sıyıracaktım yawww.
hoş geldin canım .
ben bugün ne yaptım biliyo muzun itiraf edeyim: test aldıımm ama daha yapmadım

aaaa kaçıncı gündesin tatlım
ve hemennnnnnnnnnn yap söyledin ben meraktan çatlarımmmmmmmmmmmmdelikafadulden

yaa günümü bilemiyorum kiii:uhm:
yazmıştım ya bi yumurtam ayın 8inde çatlamış doktor didiydi,diğeride ayın 10unda çatladı.süreyi hesaplayamıyorum:uhm:

:roflol::roflol: kız sen televizyon seyredeceğine gir yatağa kocanı bekle asıl film onda desene seyret bol bol gül eğlen anam :roflol:

biliyom gisli değilsin ama çok uğrayamıyorsun zaten bak liste yaptım yanluz sen değilsin yani

benimki kunkfuu yapıyor gece bide donlarını konuşuyor

heyeyyyyy yaşasınnnn ,kendi kendime yazışmaktan birazdan kafayı sıyıracaktım yawww.
hoş geldin canım .
ben bugün ne yaptım biliyo muzun itiraf edeyim: test aldıımm ama daha yapmadım

aslında bir an önce kendimi kötü sonuca hazırlamak için kan vericektim ama sonra vazgeçtim,cesaret edemedim

ya ben sizin gibi olsam her ay yapardım ya kulakları çınlasın bebeklik derdi çok param olsun gebelik testi yapıp dağatacam

nuray yaaa amma güldüm yaaa allahda seni güldürsün bacım yaaaa
ben valla aytunçu dinlemiyorum tam derin uykumda yapıyor
ama hiç konuşmayı göze alamadım bigün deneyim elinin tersi ile vurmazsa çünki abuk sabuk şeyler yapar kendüsü bencede şimdi benle yatmayışı korkudan
hiç unutmam burayada yazdım ayağımın altını gıdıkladı gece yorganları alıyor
bizimki korkuyor ......işyerinde bi kadın var annesinden büyük ona gıcık olmuş sıkacam gırtlağını diyordu ....
yani bizimki çok milaim ya gece vampirleşiyo

nassı ya yumrtan çatlamış ama adet olmadın ve hamile değilsin bu ne biçim iş yaaa alla allaaa

ne bilemki cnm yaaa bişeyde diyemiyorum valla ama teki çatlasada adet olursunn gibi geliyor her ay bi yumurta çatlaması ile adet olan kadın var cnm ya

kız birsennnnnnnnn senin kafanı kırarım haaa. ben yemek yiyecek vakit bulamıyom sen ne diyon. işimiz olmadıda yazmadıkmı. bak hastayım bi türlü iyileşemedimde. neyse hadi hamilesin kafana vurmayım. ama ya benim durumumu göreniz acırsınız halime. kızlar birde benim için iyi dilekleriniz içinde çok çok çok teşekkür ederim. canım benim işe gelmemem mümkün değil. ancak tam yatarsam. oda çok zor yani. kendim değil ama bünyem çok zayıf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…