Aysonu Kizlari 2008

kızlar ben şimcik çıkayım kızı uyutacam bugün uyumadı gündüz uykusunu erken uyur şimdi bende kafa dinlerim accuk çay yaparım kendime gelirim yine gelebilirsem tabi bana bakın gelemezsem virüstendir haberiniz ola

geldim valla erken uyudu bu zilli ama sık sık uyanır bu gece çayım demleniyor bende bu arada kaçırdığım dizilerimi izleyem netten buralardayım haaaaaaaa

yemegi cikolatayi yedik cocuk oynamaya basladi yaw
kocam cok kizdi acliktan oynamiomus işte cocuk hicbise yemiosun ac bırakıosun diyee
kactım ben şimcik operim hepinizi:jeyyar:

nurişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kızz bişey soracam şu göğüs ucu ve göğüs kalkanı kullan memnun kalırsannbende alacam

yemegi cikolatayi yedik cocuk oynamaya basladi yaw
kocam cok kizdi acliktan oynamiomus işte cocuk hicbise yemiosun ac bırakıosun diyee
kactım ben şimcik operim hepinizi:jeyyar:

heee kız çikolata neyynnn yiyince kıpır kıpır olurlar ağızlarının tatlarını biliyorlar hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

üzme kendini olmadı diye bacım allahın izni ile en kısa zamanda sende burdan hamiş müjdesini vereceksin bize inşallah

kız aklına kötü şeyler getirme son dönemler yeri dar diye az oynayabilir ama 2 saat içinde hiç oynamazsa tatlı yiyincede oynamazsa dr ara mutlaka allah kolaylık versin sana canım bir avazda pardon bir neşterde inşallah :roflol:

evettttt işte bu artık klasik oldu ben geliyorum siz yoksunuz siz varsınız ben sizi kaçırıyorummmbenneyaptımki
birsencim gözün aydın arkadaşım,ay ne çok öslemişsindir sen eşinivalla biz aynı evdeyiz ama o ders çalışıyor diye yüzünü göremiyorum bende çok öslüyorum valla:asigim::asigim: buldum mu yapışıyorummŞeniz

ya kızlar ya önceden bana bu dzilerdeki,reklamlardaki anne bebek ilişkisi,görüntüleri çok koymazdı,ay ne tatlılar filan derdim sadece.ama bebek istemeye başladığımdan beri daha doğrusu bekleme süresi uzadıkça daha bi fena olmaya başladım.resmen içim acıyo görünce,burnumun direği sızlyor vallahisenağlama

önce derinden kocaman bi "ahhhhh" çekiyorum,sonrada "inşallah,inşallah hayırlısıyla" diyorum napıyım:sm_confused:

neysem ben gece gece yine bunalım oldum öptüm hepinizi tatlı rüyalar.güsel anne adayları gece bizede dua edin emi:Saruboceq:a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…