tamam tamam sustuk aaaaaaa:roflol::roflo
yemegi cikolatayi yedik cocuk oynamaya basladi yaw
kocam cok kizdi acliktan oynamiomus işte cocuk hicbise yemiosun ac bırakıosun diyee
kactım ben şimcik operim hepinizi:jeyyar:
yemegi cikolatayi yedik cocuk oynamaya basladi yaw
kocam cok kizdi acliktan oynamiomus işte cocuk hicbise yemiosun ac bırakıosun diyee
kactım ben şimcik operim hepinizi:jeyyar:
nurişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kızz bişey soracam şu göğüs ucu ve göğüs kalkanı kullan memnun kalırsannbende alacam
o ne kız göğüs pedindenmi bahsediyon senfisfisfis
yok cnm yaaa göğüs ucum yok benim nuriş göğüs ucu almışş bide göğüs kalkanı memnunsa bende alacam
kociş geldii.....................................................
merhaba kızlar ben hstaneden geliyorum önce bana çok yakın özel bi hastane var oraya gittim benim doktoruma değil yani gebelik testimi istiyosun dedi bu 3 oldu çünkü o dr sadece gebelik testi için gidiyorum
neyse sonra aklıma geldi dedimki göbekten baksanız yumurtaların çatladığını yada gebelik oluşup olmadığını görebilirmisiniz dedim oda kırmadı baktı
inanamıyorum ama sağdaki yumurtam çatlamış yawwww hala inanamıyorum kızlar inansammı soldaki paşa paşa duruyo sonra kanda baktırdım 45 dk da çıkar dedi bende sağlık ocağına gittim boşuna heycan yapmamayım diye ordada bi idrar testi yaptırdım tabiki negatif çık herzamanki gibi sonra hastaneye gittim umudum bitmişti veeeeeeeeeeeeee negatifffff 0,01 ülen azıcık fazla olmazmı hep aynı sonuç sıkıldım heralde yarın kendi druma giderim gebelik olmazsa gel dedi çünkü
dırım uyuyo canım sımdı horul horul masallah:roflol:
nolcak yaa kocası ve uvey kızını anlatıp durdu bıktırdılar kadını yaaa
hic insanlıktan da anlamıolar kızının altına kadar temizledi dogum yapınca 15gun baktı
işi bitince yine yapcagından geri kalmıo ikisi de senelerdir boyle işte adam kullanıolar oyle ıste cok bunalmıs kadıncagız
anaa simdi uyandı annem dioki sen sabah dogum yapacan icime oyle dogdu diyo:1shok:
aman istemem kalsın şimcik..
hastaneyi aradık gece dr yokmus ebeler bakıomus dogum basladıysa dr arıolarmıs bende acıklık su gelmesi filan yokki nst ve ultrason degerlendirilmesi lazım ebe ne anlarki
simdi bişeler yiyecem eşim getirdi hala az oynarsa devlet hastanesine gidecegim
orda 24 saat nst dr hersey var acilden gireriz suyun az dediler bebk de oynamıo derim
insallah onlar beni dogurtmadan cıkarım ordan pacamı kurtarırım:1shok:
kociş geldii.....................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?