Aysonu Kizlari 2008

canım keşke biraz daha erken gelseydin bende çıkıyordum kızı doyurmam lazım yarında yokum kızlarrr yeğenimin abimin oğlunun yani doğum günü var oraya gidicez akşama gelirim ancak giremeyebilirim ama geç geliriz herhalde pazar günü görüşmek üzere herkese iyi gecelerrr

iyi geceler canım kızını öp kocaman benim yerimekaydirigubbakcemile2

ne oldu kııı efkarlandınmı gece gece sende benim gibi
oooofff oooooooofffffffffff napcez biz böyle yaaaaaaaaaa
valla hamiş kalmadan rahatlayamayacam yaaaaaaaaa
şu anda beni en mutlu edecek olay hamiş kalmak olacak

günaydın kızlar aksam kocam geldi ama iyi bir karşılama yapamadım adamı kusmukla karşıladım
sanırım kaynanamın yemekleri yağlı ondan oluyor ....offffffffffffff
dün dedim gelince hijjen konusunda anlaşamıyoruz ben yıkarım ederim diyorrr
annem evde yok allah bana sağlık versin evlatlarımın peşinden bir dk.ayrılmayacam
kusmaktan dudaklarım patlamış ve şimdiden kalça ağrılarım var
sabah sabah keyifsiz açtımm sayfayı

günaydın tatlım biliyorum katlanmak zor ama biraz görmezden gel
biz küçüklüğümüzden beri o kadar görmezden geldikki babamı ve yaptıklarını alıştık artık anlatsam ağzın uçuklar

günaydın tatlım biliyorum katlanmak zor ama biraz görmezden gel
biz küçüklüğümüzden beri o kadar görmezden geldikki babamı ve yaptıklarını alıştık artık anlatsam ağzın uçuklar

cnm senin baban mı hijjen problemi yaşıyor
ya erkek olunca insan hadi diyor ama ben bu bir kadın olunca insan daha farklı düşünüyor
yani anlatmak istemiyorum.....neyse eşim gripmiş dedim bana başka havlu ver anne ben
onu kullanacam eşim grip ya bulaşır dedim .......
benim babamda pisdir ama yıllardır annem arkasından temizledi şimdi işe gidiyor annem bağrıyor yok anlamıyolar kadın yüzünü yıkamadan klozet lavoba yıkıyor..

günaydın şekerler
güne güzel başlayın bakem sonuda güzel bitsin
ay buse sabahın 6 sında uyandı bu saate kadar bi türlü ayılamadım yatakta debelenip durdum

yok tatlım babamın pisliği değildi bizim sorunumuz keşke sadece o olsaydı 2. eşinin pisliğiydi annem hergün 4 5 havlu çöpe atardı ama katlandıı bizim için çocukları için

günaydın şekerler
güne güzel başlayın bakem sonuda güzel bitsin
ay buse sabahın 6 sında uyandı bu saate kadar bi türlü ayılamadım yatakta debelenip durdum

iyi olmuş sana sen erkenden uyutursan çocuğuu kalkar o saatte tabiii

bende kalktım içim acıyor hiç keyfim yokkk sersem gibiyimm

yok bacım yaaa uyurdu yinede bizim herüf giderken biraz sesli gidiyor işe busede sese karşı çok duyarlı yaaaaaaa kapının zilini bile çıkardık hanfendinin yüzünden

he valla uykusuzum sizide görecez sabaha kadar nöbet tutmaları felan alırım ifadenizi
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

kes len tehtitmi ediyon kötükedihüsobiz ne kadar uğraştık onlar gelsin diyeekötükedihüso

şimdiden çekiyorum işte gece uyumuyorum yemek yiyemiyorum ağzımdan burnumdan kan geliyorr ...........uykusuz geceler bunun yanında ne olabilirki cnmm...
kusmaktan dudaklarım patlmışş kızımmmmmmmmmmmdelikafadulden

cnm sizin işiniz çok karışık yawwww anlayamadım pek
he bacım çok karışık dedim ya anlatsam ağzın uçuklarrrr
he valla uykusuzum sizide görecez sabaha kadar nöbet tutmaları felan alırım ifadenizi
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

bak bak bii tehdit ediyor deli gacııı
onlar gelsinde hayırlısıyla biz razıyız di mi birsencim bulana kadar anamız ağladı

kahvaltı yapıyorum gelirim az sonraaaa

asıl uykusuz geceleri göreceksiniz siz:roflol:
kız esen sende zormu buldun bebişini yani olmuyormuydu:uhm:
hele bi doğsunlarda o zaman görürüm endamınızı:roflol:
soracam size nasısınız kızlar diyecem sizde bana
ahhhh fatoş ahhhhhhhh sabaha kadar nöbet tuttuk 2 saat uykuyla ayaktayız diyeceksiniz
bende size ohhhhhhhh canıma değsin diyecem
kız birsen senin ne kadar zor dönemler yaşadığını anlıyorum canım espürük yapeyom:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…