evettttt işte bu artık klasik oldu ben geliyorum siz yoksunuz siz varsınız ben sizi kaçırıyorummmbenneyaptımki
birsencim gözün aydın arkadaşım,ay ne çok öslemişsindir sen eşinivalla biz aynı evdeyiz ama o ders çalışıyor diye yüzünü göremiyorum bende çok öslüyorum valla:asigim::asigim: buldum mu yapışıyorummŞeniz
canım keşke biraz daha erken gelseydin bende çıkıyordum kızı doyurmam lazım yarında yokum kızlarrr yeğenimin abimin oğlunun yani doğum günü var oraya gidicez akşama gelirim ancak giremeyebilirim ama geç geliriz herhalde pazar günü görüşmek üzere herkese iyi gecelerrr
günaydın tatlım biliyorum katlanmak zor ama biraz görmezden gel
biz küçüklüğümüzden beri o kadar görmezden geldikki babamı ve yaptıklarını alıştık artık anlatsam ağzın uçuklar
günaydın şekerler
güne güzel başlayın bakem sonuda güzel bitsin
ay buse sabahın 6 sında uyandı bu saate kadar bi türlü ayılamadım yatakta debelenip durdum
günaydın şekerler
güne güzel başlayın bakem sonuda güzel bitsin
ay buse sabahın 6 sında uyandı bu saate kadar bi türlü ayılamadım yatakta debelenip durdum
günaydın bacımmm nasılsın bakem belli ki uykusuz sun ee çocuk olunca
yok tatlım babamın pisliği değildi bizim sorunumuz keşke sadece o olsaydı 2. eşinin pisliğiydi annem hergün 4 5 havlu çöpe atardı ama katlandıı bizim için çocukları için
he valla uykusuzum sizide görecez sabaha kadar nöbet tutmaları felan alırım ifadenizi
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
he bacım çok karışık dedim ya anlatsam ağzın uçuklarrrrcnm sizin işiniz çok karışık yawwww anlayamadım pek
he valla uykusuzum sizide görecez sabaha kadar nöbet tutmaları felan alırım ifadenizi
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
kes len tehtitmi ediyon kötükedihüsobiz ne kadar uğraştık onlar nlıyorum canım
şimdiden çekiyorum işte gece uyumuyorum yemek yiyemiyorum ağzımdan burnumdan kan geliyorr ...........uykusuz geceler bunun yanında ne olabilirki cnmm...
kusmaktan dudaklarım patlmışş kızımmmmmmmmmmmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?