tatos o dedigin kisi halletsin yaa bilgisayari yok mu virus programiniz 5 dk da hallolur yaw
dirim kiz su kusma isinin moku cikti artik ne burun kanamasi yaa nasil is bu boylee hayret ediorum artik
fekoo biri catlasa da adet olman lazim kusum yaa
ama senin isin hic artmadi acep diorumki sende progesteron eksikligi mi var bacum o hormon yukselip dusmeden adet olunmuo cunkuuu
ee isin da artmadigina gore gayet mantikli geldi bana sahsen:uhm:
ama o olmadan hamilelik de olmaz progestan iste birdahaki sefere
bebek olursa tutunur olmazsa da adet olursun en azindan sokturucuye gerek kalmaz
evet hicros benim kocam film ya cok egleniorum onu konustururken:1rolleyes:
merhaba kızlar nasılsınız
ne yapacan cocuklara paşa paşa hizmet edeceksin etraflarında fır döneceksinhihoyyyt
Allah o gunleri gostersin insallah
selam millet herkese iyi akşamlar
ben okuldan geldim eşim yemek yaptı yedik şimdi dinleniyom
bugün okuldaki sıpalar çok yordu beniii
5gün bile kalmadı kızz carsamba sabahtan biter bu iş insallah heheh
bilmiorum kusum bişe hissedemıorum sadece cok ama cok tedirginim
bir de bugun bebek az oynadı diger gunlere gore
hastaneye koşup nst ye girmemek icin kendimi zor tutuyorum
yarına kadar bu durum devam ederse sabahtan gidecegim zaten nst ye..pazartesiyi beklemem:1no2:
yok heyecanlandırmayak seni sen zaten bugün az oynadı diye korkmuşsun bide biz korkutmayalım seni
heee 4 gün kalmış yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
darısı birsenin başına
esenin başına
neşenin başına
anaaa neşe dedimde aklıma geldi nerde bu lkız yavvv birsen görüşüyonmu telefonda heberin varmı baya oldu gelmeyeli kötü bişey yoktur umarım
üleynnn şu tellerinizide bir ara alacam sizden
kız nuniş kocişine gaz çokarma provası yaptır sonra acemilik çekmesin :roflol:
gayrimenkul alıp satıyor tatlım kendi halinde kısaca emlakçı yaniiiidelikafaduldenohhhhhhhhhh afiyet olsun kuşumm kocan ne iş yapar cnmm
yok heyecanlandırmayak seni sen zaten bugün az oynadı diye korkmuşsun bide biz korkutmayalım seni
heee 4 gün kalmış yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
darısı birsenin başına
esenin başına
neşenin başına
anaaa neşe dedimde aklıma geldi nerde bu lkız yavvv birsen görüşüyonmu telefonda heberin varmı baya oldu gelmeyeli kötü bişey yoktur umarım
üleynnn şu tellerinizide bir ara alacam sizden
kız nuniş kocişine gaz çokarma provası yaptır sonra acemilik çekmesin :roflol:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
cnm neşe ile görüşmüyom kociş yokya tlf açamıyorum cepte kont.yok evinide arayamıyorum...kayanandan kimseyi arayamam çok pintidir çekemem lafını demesede hayıflanır
dırım uyuyo canım sımdı horul horul masallah:roflol:
nolcak yaa kocası ve uvey kızını anlatıp durdu bıktırdılar kadını yaaa
hic insanlıktan da anlamıolar kızının altına kadar temizledi dogum yapınca 15gun baktı
işi bitince yine yapcagından geri kalmıo ikisi de senelerdir boyle işte adam kullanıolar oyle ıste cok bunalmıs kadıncagız
anaa simdi uyandı annem dioki sen sabah dogum yapacan icime oyle dogdu diyo:1shok:
aman istemem kalsın şimcik..
hastaneyi aradık gece dr yokmus ebeler bakıomus dogum basladıysa dr arıolarmıs bende acıklık su gelmesi filan yokki nst ve ultrason degerlendirilmesi lazım ebe ne anlarki
simdi bişeler yiyecem eşim getirdi hala az oynarsa devlet hastanesine gidecegim
orda 24 saat nst dr hersey var acilden gireriz suyun az dediler bebk de oynamıo derim
insallah onlar beni dogurtmadan cıkarım ordan pacamı kurtarırım:1shok:
dırım uyuyo canım sımdı horul horul masallah:roflol:
nolcak yaa kocası ve uvey kızını anlatıp durdu bıktırdılar kadını yaaa
hic insanlıktan da anlamıolar kızının altına kadar temizledi dogum yapınca 15gun baktı
işi bitince yine yapcagından geri kalmıo ikisi de senelerdir boyle işte adam kullanıolar oyle ıste cok bunalmıs kadıncagız
anaa simdi uyandı annem dioki sen sabah dogum yapacan icime oyle dogdu diyo:1shok:
aman istemem kalsın şimcik..
hastaneyi aradık gece dr yokmus ebeler bakıomus dogum basladıysa dr arıolarmıs bende acıklık su gelmesi filan yokki nst ve ultrason degerlendirilmesi lazım ebe ne anlarki
simdi bişeler yiyecem eşim getirdi hala az oynarsa devlet hastanesine gidecegim
orda 24 saat nst dr hersey var acilden gireriz suyun az dediler bebk de oynamıo derim
insallah onlar beni dogurtmadan cıkarım ordan pacamı kurtarırım:1shok:
gızlar nerdesinz yaaaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?