Aysonu Kizlari 2008

canım hafta sonu yapacaklar o kişide çalışıyor yaaa vakti yok ama haftasonu gelirim dedi hafızayı boşaltırız dedi bütün virüsleri yok ederiz dedi

selam millet herkese iyi akşamlar
ben okuldan geldim eşim yemek yaptı yedik şimdi dinleniyom
bugün okuldaki sıpalar çok yordu beniii

yok heyecanlandırmayak seni sen zaten bugün az oynadı diye korkmuşsun bide biz korkutmayalım seni
heee 4 gün kalmış yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
darısı birsenin başına
esenin başına
neşenin başına
anaaa neşe dedimde aklıma geldi nerde bu lkız yavvv birsen görüşüyonmu telefonda heberin varmı baya oldu gelmeyeli kötü bişey yoktur umarım
üleynnn şu tellerinizide bir ara alacam sizden
kız nuniş kocişine gaz çokarma provası yaptır sonra acemilik çekmesin :roflol:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
cnm neşe ile görüşmüyom kociş yokya tlf açamıyorum cepte kont.yok evinide arayamıyorum...kayanandan kimseyi arayamam çok pintidir çekemem lafını demesede hayıflanır

ohhhhhhhhhh afiyet olsun kuşumm kocan ne iş yapar cnmm
gayrimenkul alıp satıyor tatlım kendi halinde kısaca emlakçı yaniiiidelikafadulden

amin canım amin inşallah bizde hayırlısıyla alırız kucağımızaaaa

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
cnm neşe ile görüşmüyom kociş yokya tlf açamıyorum cepte kont.yok evinide arayamıyorum...kayanandan kimseyi arayamam çok pintidir çekemem lafını demesede hayıflanır

çok açtı arayı yavv
bu kadar gelmemezlik yaparmıydı yani bn geldim geleli heç bu kadar gelmemezlik yapmamıştı msn side açık değildi en son gördüğümde artık benim msn açılmıyor
hicroşa söylesek arasa çok merak ettim belkide onun haberi vardır
:uhm:

allah kolaylık versin bacım biran kurtulup gelirsin inşallah

nerde oturuyorsun tatlım hangi hastaneye gideceksinn
bide alıyorlarmış doğuma ne olur ne olmaz arabaya koyun çantanızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…