Aysonu Kizlari 2008

gayrimenkul alıp satıyor tatlım kendi halinde kısaca emlakçı yaniiiidelikafadulden

amin canım amin inşallah bizde hayırlısıyla alırız kucağımızaaaa

vavvv küçük çaplı işadamı heeee

dimek uyuyorr uyur tabi temizlenmiş yıkanmış paklanmışş ohh maşallahhh
kuşum üvey kardeşin annesi ölmüşmüki annen baktı
kuşum böle ikiyüxlü insandan nefret ederim annen bakmış allah razı olsun diyeceğine
sinirim zıpladıı.......
bana bak doğurma şimdiiidelikafadulden

slm geçmişe bakıyolar heraldea.s
yazmışlar duymuşlar bizi hehehe
kapris yapmayın üleynnn yazıyok işte haaaaaaaaaa
yaparız zaten çok giremiyoz giriyoruz o zaman da yazmıyorsunuz yaparız işte kapriste yaparız
yaa küçük çaplı iş adamı kendi halinde işte zavallım anca hastaneye çalışıyor hehehe

esen sen öğretmendin demi ya sana bi soru oğlan seneye ana okuluna başlayacak sence pilot okula vereyim yoksa normal olkulamı

kızlar uzun zamandır gelen mesajlarıma bakmıyodum bi bakem dedim heç tanımadığım kişiler bana mesaj yollamış biri diyo yanlış anlamada o parktaki gerçekten senmisin habersiz çekilmiş deyooo ona göre ne ise kim olacak benim tabi yok başkasını koydum
biriside diyoki insan nezaketen bi cavap yazar şok oldum üleynn ne sordunki cevap vereyim allah allah şaşırdım
yavv kızlar bu rep neki aslı bana rep göndermiş anlmadım ne olduğunu bide nuniş arkadaşlık teklif etmiş şimcik kabul ettim yaaa
birsende bana nanik hareketleri yapmışsın şimcik gördüm nanikin bir nedeni varmı

ulan sen bide siteyi kullanmayı bilsen delikafadulden aha böle olacammmdelikafadulden

kızlar ben çıkıyom oğlan oyun diye başımın etini yedi herkese hayırlı akşamlar hepinizi öptüm sizleri çoook seviyorum sabah gelmeye çalışırım

esen sen öğretmendin demi ya sana bi soru oğlan seneye ana okuluna başlayacak sence pilot okula vereyim yoksa normal olkulamı
bencew pilot okula ver derim ben biraz daha külfetli olur ama etkinlikleri daha çoktur tatlım ama tabi öğretmende çok önemli işinin ehli mi kadrolu mu ücretli öi ufak çaplı bir araştırma yap ona göre ver ana sınıfı neyse 1. sınıf çok zoooooooorrrrr
ulan sen bide siteyi kullanmayı bilsen delikafadulden aha böle olacammmdelikafadulden

Allah iyiliğini versinnn:sm_cool::sm_cool:hiç güleceğim yoktuuu

gülmeyin üleeeeeeeeeeeeynnnnnnnnnnnnnnnnnn
bakın kancayı takarım size heeeeeeeeeeeeee:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…