Aysonu Kizlari 2008

aslıcım kusura bakma canım azıcık işim vardı takip edemedim iyiyim çok şükür bebeğin hareketlerini duymak için uğraşıyorummm
neşeden haber yok bizdse merak ediyozzz

yumurtlama testleriyle olmuyormu
hani yumurtlama oluyorsa pozitif falan çıkıyopozitif çıkınca 24 yada48 saat içinde yumurtluyorsun yanlışmı biliyom ben yaaaaaaaaaaaaa

ama onlardan çok alman laızm cnm yaaa sen tahmini günü bulamıyorsun bacımm ama erken doktor içinde yaniidelikafadulden

ama onlardan çok alman laızm cnm yaaa sen tahmini günü bulamıyorsun bacımm ama erken doktor içinde yaniidelikafadulden

yaaa ne bileyim işte bir dahaki ay gidecem doktora o beni yönlendirir
sanırım en iyisi yle olacak keşke taaaa başından gitseydim işte benim gibi ödlekler böyle yaya kalır al bana al bana:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ne bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee konuşsanızaaaaaaaaaaaa alla allaaaaa

ne oluyor lenn bunalıma girdiğin neden belli
üleynnn resmi niye değüştürdün bunalıma giren karılar kuaföre gidip saçını başını değiştirir yaa sende öylemi yapeyon kuaföre gidemeyon sanal değişiklikmi yapeyon yemezler
koymuşsun oraya incecük karıyı bende yuttum bir anda okadar değişilmezcicim
hem ben seni o topntiş halinle seveyom değiştir hemen resmininaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…