Aysonu Kizlari 2008

annesindeeymiş almanyadaki abisi gelmiş evdede neti kesmiş kocası komşusu ile ortakmış faturayı yatırmıyolarmışş

cnm yaaaaaaaaa ne biçim konuşmaaa buu o doktora deseydin ben tüp bebek yapacam ama hormonlarım düşmüyor diyemedinmii

ne kızıyon beeeee giyiniyordukk
inşallah canım sende gezebilirsin artıkkk
neşeye selamlar
fakecim üzme kendini bana da ilk tüp bebek denemesi dediklerinde bende ağlamıştım sonu iyi olur inşallah
ben şimdi çıkmalıyımm görüşürüz

yaaa canım nedesem anlamsız ,boş
uyunca herşey geçiyomu
ya uyanınca tekrar devam ediyo
demekki bunun üstesinden gelmeden bu iş çözülmmüyor
üstesinden gelmek belki çok zor ama yapacak başka bişeyde yok
ya bebekten vaz geçecesin yada mücadelene devam edeceksin
ben senin bebekten vaz geçeceğine inanmıyorum
mücadeleci birisin eğer öyle olmasaydın onca yıl dayanamazdın
tüp bebek oluyormuymuş doktor öyle dedi yaaa
yaptırman için bir engelmi var maddi olarakmı
orayı anlamadım yani doktor tüp bebek yaptır dedi yaa öyle dediğine göre olur o zaman

kızlae fake para bulup denkleştirse bile tüp bebek zor olur çünki fsh yüksek
manyakmkı bu adam yaaa tmm hormonları düşürüsn alla alla
acaba sarç oğlundan soğan kürümü alsa hani belki evde bizler kaynatımı tam yapmıyormuyuz yaa

ama doktor ona tüp bebek yaptır dediyse olma ihtimali vardır mutlaka doktorunuda değiştirsin bence tüp bebek bölümündeki bir doktora gitsin onun doktoru normal kadın doğumcumu yoksa tüp bbebek doktorumu

ben inanmıyorum o kürlere felan
yeni bir moda aldı başını gidiyo sabah programlarını esir aldı şu bitkiciler yok bimem kürcüler sanki birbirleriyle yarış içindeler yok bu ona iyi gelir yok bu şuna iyi gelir
bence doktorunu değiştirsin ve tüp bebek doktoruna gitsin

cnm fsh yüksek fsh yüksek insanın tüp bebek yapası imkansız olsada düşük olurmuş cnm .................fsh düşmesi için stressiz olması lazım .....ve o kürlere inanıyorum ben o saraçoğlu çok inaçlı biri adam bilim adamı kızım daha dün çıktı kadın ondan aldığı soğan suyu ile kisti yok olmuş menopozlu olduğu halde düşünn

fakecim yaa aglama tatlımmm canım benimm bak neşede neler düşünüyordu kendiliginden hamile kaldı canımcımm.üzme o güzel tatlı canını.
dırımım neşe iyiymiymiş pekii şekercim.anamm ben sizleri çok özlüyorum bi tane kontorlü hat alacam hep arayıp duracagım sizi rahat bırakmıyacagım:)) benim geçen ay fatura baya kabarık gelmiş eşim bu krizde ne bu fatura diyor -tatlicadiarzu-

kuşum neşe iyiymiş kusuyormuş azbucuk annesindeymiş kontürü bitti konuşurken zati
cnm sen hatllıyı şu 60 dk.yada 120 dk .lıkdan yapsana cnm yaabilirsin faturanı vergiler dahil oluyor içinde turkcelli ve sabit hatlarla konuşuyorsun ben evi kapatacam cebi öle yapacam ama adsl var işte

stresmi o stresle heç düşmez fakenin fsh şı bu ne fsh miymiş kardeşim bi türlü bırakmadı yakasını kızın yapıştı kaldı fsh stresi seviyor fakede stresi bırakmeyooo ne olacak bkalım:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

ben çıkıyorum kızlar naaz kılacam buseyi yedirip uyutacam sonra gelirim öpüyorum hepinizi
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
özellikle fakenin

o yüzden sen zırlama cnm delikafaduldenallaha çok çokk dua ediyorum fakem hamiş kalsın diye doğuma gidem aytuncaz diyecem unutturma bana fake için dua edecemm

canımm benim hattım kamucel eşiminde öyle biz onunla ücretsiz konuşuyoruz o yüzden yaptıramam canımcım.dırımcımm yaa şu gönderdigin mailden çok etkilendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…