Aysonu Kizlari 2008

hadi hayırlısın inşallah kolaylıkla alırsın bebişini kucağına allah kolaylıklar versin canıma.s.

ay canım yaaa çok sevindim senin içinnn rabbim sıkıntısız bir şekilde tamamlamanı nasip etsin sağlıcakla ve zamanında doğum yaparsın inşallah e iyi ozaman haftaya 2.yeğenimizinde cinsiyeti belli olur o zamannn ay çok sevindim valla gözün aydınnn ama sen yinede rahat davranma fazla dikkatli ol bence 1 hafta daha kal kayınvaldende sonra git evine azcık daha sabret bebişler için olmazmı canımŞeniz

ay geçmişi okumaktan helak oldum valla kızda durmuyor gidip gidip geliyom yanına az sonra mama saati geliyor yine gidicem yemiyor kızım gene yarın dr gidicezz testler yapılaca ayy içim fena oluyor idrar bakılacak önce ama onların sonucunda bişey çıkmazsa kana bakılacak nasıl kan alacaklar yawww offffff istemiyorum yaaa

canım nuraycım yok daha taşınmadım pazar günü inş.
şimdilik toplanma aşımasındayız
inş. bitanem yeni evimize yeni bebiişimiz olur
senin ne kadar az kalmış yawrus yaaa
allahım yardımcım olsun hayırlısıyla kavuşursun inş.meleğine canım yaaa

birsencim göbişin süper güzel arkadaşım ama ne güzeli dr un söyledikleri tabi cnm benim
kaynanan için de allah sabır versin ben dayanamazdım

fakeme çok üzüldüm gerçekten haberim yoktu
maddiyatsızlık çok kötü yaaaa
allahım arkadaşıma sabır versin yaaa

bernamda bugun tekrardan başlıyor
kalbim ve dularım yine onunla yine

neşe neler yapıyor nasılmış nasıl gidiyormuş hamişliği bilen var mı

fatoş da zor günler geçiriyormuş allahım onun da yardımcısı olsun

hicroşum da tam gaz güzel annem benim yaaaaaa

sayı olarak çok az kaldık yarabbim yaaa
sultan da gelmiş fakem bernam fatoşummm ben o kadar az kaldık ki inş. bizim de zamanımız gelmiştir kızlar

aaa abisinin gelmesine sevindim neşenin aklı hep ondaydı
neyse sorun morun olmasında varsın gelmesin (bundan kensime de pay çıkarıyorum)

valla allahım yardımcın olsun nurayım çok zor son günler yani öyledir heralde
aklım varmıyor zaten hiç orda bebeğin olduğuna ki bazılarında 2 tane 3 tane
sözün bittiği yer iş de

biliyorusun bitanem benim ve diğerlerinin duana çok ihtiyacımız var benden sonraki ilk hamiş kalan sensin sen de doğuruyorsun bak hadi dua et de senin doğumundan sonra hemen hamile kalalım

selam dilekçim nasılsın yaaa görüşemişyoruzzz bayadırrr kolay gelsin ev taşıyormuşsun güle güle otur evinde nereye taşınıcaksın pekiii işler nasıl senin durumlar nasılla.s.Şeniz

selam dilekçim nasılsın yaaa görüşemişyoruzzz bayadırrr kolay gelsin ev taşıyormuşsun güle güle otur evinde nereye taşınıcaksın pekiii işler nasıl senin durumlar nasılla.s.Şeniz

canım benim yaa evet ya görüşemedik ne zamandır iyiyim canım ben ne kadar olabileceksem iş de işler çok durgun gerçi ama sezon geçişi iş de bizde b.düzüne taşınıyoruz bitanem komşu oluyoz yani bebek çalışmaları dersen valla aynı işte ben açlışmalarımı yapıyorum umutla bekliyorum sonu hep hüsran oluyor bu ay beklemedim yine bakalım kısmet iş de

ayyy neşeye üzüldüm yaaaa
eşine de ne oluyor yaaa o kadar beklediler istediler şimdi de burnundan getiriyor yazık kıza yaaaa niye bu erkekler böyle

bu arada sen bi prens çıkırıcan cnm yaaa anne afet baba yağşuklu prensesinin başka şansı yok zaten

allah kahretsin yaaa
fenewr cimbom neyse de
ki benim çocuğum için birinin bu cümleyi kurması imkansız
çarpık bacaklı demek ne demek yaa
nasıl bi mantık nasıl bi kültürdür bu yaaaa
nefret ediyorum cahil insanlardan
yaa allah vergisi çarpıksa bile bu neşenin sucu mu ki hiçde öyle değil çok güzel bi bayan
bacağı olmayan o kadar insan var ki
allahım yaaaa
eşine de tesüf ederim yani erkek milleti işte
büyük konuşmıyım aynı şey benim başıma da gelebilir
ayy minnoşıum yaaa ne kadar içlenmiştir nasıl üzülmüştür

canım yazamıyorum ama sizi takip etmeye çalışıyorum..
inşallah güzel bi doğum geçirirsin çok az kaldı Şeniz

bende bi haber yok kuşum yaa
bugün iğnelere başlıyorum .. daha çok var..
daha somut şeyler yaşadığımda haber verirrim ben :1rolleyes:
yumurta toplama transfer gibin a.s

ben geldim ama kimse yok gözümü açtım açım aboooooooooooooooo ,
bombom gelmiş hoşgrlmiş

birsencim herşeyin yolunda olmasına çokkkkkkk ama çok sevindimm
inşallah bızdıklar hiç ama hiç üzmezler seni cnmmmm
cinsiyetleri kesnleşti mi cnm bi de kızma bana yazdıysan da
en son biri erkek gibiydi
ben orda kalmışım..

kızlar merhaba hiç keyfim yok yavv
evi topladım yemek yok sadece çorba var kız uyumuyor bir gaz sancısı sardı beni sormayın karnım ağrıyor rahat gezemiyorum yürürken bıçaklar saplanıyor
karnımdan gur gur sesler geliyo ya üşüttüm ya gaz sıkışması var
kendimi çok asabi hissediyorum yoruldum artık yavv şu bebek işi beni manevi olarak yordu anlamadan
ne kadarda artık kafama takmasam desemde yoruldum yavvv 2 günde bir banyo yapmaktan sıkıldım
doktora gitmeye korkuyorum kötü bişey söyleyecek diye muayene olmaya korkuyorum
ooooofff ooofffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…