dileeeeeeek bak zaten dün 4 tane attınız bizeeee
kızdırma beniii:jeyyar:
eşime de sitem ettim o da cimbomlu
dedim ki bak üzdünüz beni dedim..
doktor stres yapma dedi dedimm
çocuk sevinemedi yasıkk :icecream:
teessüf ederim berna sabahleyin sana yazdım ama sanırsam görmedin. neyse canım yine yazarım Allahım seni boş çıkarmasın inşallah. nunişim hepimize bol bol dua edecek. hepimiz hamiş kalacaz. demi kızlar? birsen canım sorun olmamasına çok sevindim Allah korusun olsa sen oralarda patlayacaktın az kaldı. neyse sayılı gün çabul geçer cumaya kadarda idare ediver canım.
canım sultancım valla sayfaya bir iki saniye bakıp işime geri dönüyorum bazen..
ya da böyle bi anda yazıp kaçıyourm canım arkadaşım..
saol bitanem dileklerin için .. benim için o kadar önemli ki Şeniz
inşallah az kaldık sıra bizde :Saruboceq: herhangi birimiz hiç önemli deilll
ben çıkıyorum hiç moralim yok biraz içimi dökmem lazım
canım benim tabiki sıra önemli değil. önemli olan herhangi birimiz hamile kalsında. bombom kusura bakma canım seni atladım bitanem yaaa. aslında o önce sanırm adeti yakın. Allahım ona yılbaşı hediyesi verecek bence. :ecrin_bebek:
birsencim herşeyin yolunda olmasına çokkkkkkk ama çok sevindimm
inşallah bızdıklar hiç ama hiç üzmezler seni cnmmmm
cinsiyetleri kesnleşti mi cnm bi de kızma bana yazdıysan da
en son biri erkek gibiydi
ben orda kalmışım..
önce bak buradki berna ,bombom,fake,sultan,fatoş ve mira 2 sene yi geçen 1 seneyi deviren ve ne tedavilerden geçen var o yüzden bana nekadar kızarsan kız seni tesüf ettimÇok üzgünüm çoookhem senin bir kuzunn var ya hiç olmayıp mücadele eden ne yapsın cnm yaaaa...bak geçmişte baktınmı bilmem bugün tüp bebekde annem yaşında kadın adam vardı ilk göbiş iğneleri yapıyolardı ne zordu biliyormusun ben onları gördükçe göbişe sarılıyor allaha şükrediyor ve bebişlerime iyiki benlesiniz diyorum toparlan gaz sancın için ılık suya limon sık iç ayağını sıcak tutkızlar merhaba hiç keyfim yok yavv
evi topladım yemek yok sadece çorba var kız uyumuyor bir gaz sancısı sardı beni sormayın karnım ağrıyor rahat gezemiyorum yürürken bıçaklar saplanıyor
karnımdan gur gur sesler geliyo ya üşüttüm ya gaz sıkışması var
kendimi çok asabi hissediyorum yoruldum artık yavv şu bebek işi beni manevi olarak yordu anlamadan
ne kadarda artık kafama takmasam desemde yoruldum yavvv 2 günde bir banyo yapmaktan sıkıldım
doktora gitmeye korkuyorum kötü bişey söyleyecek diye muayene olmaya korkuyorum
ooooofff ooofffffff
aşolsun sultancım ne kusuru bitanem yaaa
hepimiz aynı anda 2009 un ilk aylarında hemencik hamiş kalıcaz inş. ama yok ben kendimden umutlu değilm geçen aylarda son 1 yıldır umutluyum da ne oluyor be güzelimmmmm amannnnnnnn umutlanacak bile sabrım gücüm heyecanım kalmadı benim
bernoş valla pazar günü taşınıcaz inş. yetişirse tabi
sadece ben değil kardeşim ve annem de taşınıyor eş zamanda biras karışık bi hikaye
tatlı bi telaş var yani herbirimizde
ye birsen hafif de olsa bi şeyler yeee
portakal mandalina yeee
grip salgını çok şidettli kızlar korktum var
çevremde hasta olmayan yok aöman dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?