ama c vitamini de almalısın hiç değilse suyunu iç çünkü inanılmaz salgın var bitanem
ay oku oklu bitmedi amma çeneniz düşükmüş yawwwww
selam millet nasılsınız bakem
birsen çok sevindim tatlım oh cumaya ne kaldı gidersin annene yaparsın gaprüsünü istediğin gibi
hoşgeldinnn cnm okul nasıldı ...çenemiz düşükdü ama ben uykuya yenik düştüm
okul yorucuydu canım yaaaa of şu doğum izni gelseydi de yatsaydım delikafaduldendelikafadulden sanki çok az yatmışım gibi davranıyorumm
olur böyle vakalar sakin ol tatlım relaxxxxxsealm kızlar sizler nasılsınız
valla ben bu öğleden sonra modum düştü yaaa
zaten ssabah kalktığımda gaz sıkışmasıyla kalktım
bi asabiyet vardı üzerimde nedense
sonra busede üzerine tuz biber ekti üst üste çiş yaptı donuna
üleynnn 4 aydır bu çişle uğraşıyom sonunda sinirler iyice gerildi resmen sinir krizi geçirdim
bir iki haşladım onu somrada pişman oldum ağlamaya başladım
ne biçim anneeyim ben dedim hem hamile kalmak için çaba sarfediyorum hem buseyi haşlaıyorum ikincisi olursa nasıl sabredeceksindedim kendime
attım kendimi yatağa kız salonda ağlıyor ben yatakta hem hamile kalma stresi hem bu çiş stresi beni mahvetti yaaaa sonra kalktım içeri aldım kızımı sarıldım çok pişman oldum sanki vurunca düzelecekti
ne bileyim dedim yaaa sinir krizi geçirdim şimdi biraz iyiyim ama hala kendime kızıyorum neden yaptım diye insan dayanamıyor kızlar şimdi sizler bana kızacaksınız niye vurdun çocuğa diye haklısınızda zaten bunu bende kendime soruyorum ama her insanın bir dayanma sınırı vardır
gecmisi okudum tatoscum
bilmem herhalde oyle olur uyuyamam yarin:1rolleyes:
ne bileyim hala saka gibi geliyo hastaneye giderken idrak edecegim sanirim
su an sakin durmaya calisiyorum yoksa zaman gecmez
dirim sen titizsin zaten tahmin ediyorum o anlattiklarinin seni nasil delirttigini kiyamam sana kusum yaa.gerci kaynanan yasliymis evi pek iyi temizleyemez ama sifon cekmek vs baska mesele tabi kendisinde de var sanirim rahatlik
bernacim gercekten gelmiosun yaa tedavi ne asamada bilgi ver kusummm
mefayo canim ne sorunmus bu boyle insallah atlatirsin yaa
bu stresle bence de girme tedaviye sakin rahat olmak cok onemli
olur böyle vakalar sakin ol tatlım relaxxxxx
sealm kızlar sizler nasılsınız
valla ben bu öğleden sonra modum düştü yaaa
zaten ssabah kalktığımda gaz sıkışmasıyla kalktım
bi asabiyet vardı üzerimde nedense
sonra busede üzerine tuz biber ekti üst üste çiş yaptı donuna
üleynnn 4 aydır bu çişle uğraşıyom sonunda sinirler iyice gerildi resmen sinir krizi geçirdim
bir iki haşladım onu somrada pişman oldum ağlamaya başladım
ne biçim anneeyim ben dedim hem hamile kalmak için çaba sarfediyorum hem buseyi haşlaıyorum ikincisi olursa nasıl sabredeceksindedim kendime
attım kendimi yatağa kız salonda ağlıyor ben yatakta hem hamile kalma stresi hem bu çiş stresi beni mahvetti yaaaa sonra kalktım içeri aldım kızımı sarıldım çok pişman oldum sanki vurunca düzelecekti
ne bileyim dedim yaaa sinir krizi geçirdim şimdi biraz iyiyim ama hala kendime kızıyorum neden yaptım diye insan dayanamıyor kızlar şimdi sizler bana kızacaksınız niye vurdun çocuğa diye haklısınızda zaten bunu bende kendime soruyorum ama her insanın bir dayanma sınırı vardır
adaşım sakin ol yaaa bebek işi çok yıpratıyo insanı yaşamayan bilemez kızının ne suçu varr annesi o da istiyodur kardeş hem çiş konusunda ya sana çemiştir ya babasına hanginiz çişini yapmayı geç öğrendi bakimmmmm
orasını heç karıştırma bacımyaaaa
ben 10 yaşına kadar çiş yaptım yatağa
zavallı anam neler çekmiştir benden
umarım bana çekmez
yoksa ayvayı yedim haaaaaaaasenağlama
orasını heç karıştırma bacımyaaaa
ben 10 yaşına kadar çiş yaptım yatağa
zavallı anam neler çekmiştir benden
umarım bana çekmez
yoksa ayvayı yedim haaaaaaaasenağlama
ne kızıyorsun yavrucağa o zaman sana çekmiş işte
annen senin kahrını nasıl çektiyse sende onunkini çek
kızın psikolojisini bozma bakimmdelikafadulden
eeee belli oldu işteee gördünmü kendinide kızını da üzmeee sen streslisin şimdi olur böyle şeylerrr
ooo masallah aksam muhabbeti koyu galiba hatunlarhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?