Aysonu Kizlari 2008

günaydın mileeet
çok şükür virüsü çıkardılar pc den msn de açılıyor artık
eeee sizler napıyosunuz
birsen gitti doktora sanırım esencim ismini altta görüyorum ama ordamısın
yoksa okuldanmı yazıyosun

evet nuniş yaaa kimsecikler yok dün neydi bugün ne oldu
ama toplanırız herhalde yaaaa gelen kimse olmadığını görünce kaçıyo
demek çarşamba 9 da gidiyon heeee
hayatının dönüm noktası olacak her şey çok heyecan verici kız
yarın akşam sabaha kadar uyuyamazsın hehalde
valla ben olsam uyuyamazdıma.sa.s

kız nuniş bundan sonra buranın en yoğun günü pazarları olacak herhaldea.s
ama sen bi dahaki pazar köfte dudaklımla beraber olacaksın ozamana kadarda epey toparlanırsına.sa.sa.s
çarşamba doğurursan muhtemelen cuma günü dönersin eve

yok canim ertesi gun cikariyorlarmis bir sorun olursa kaliyorsun yoksa 1 gun yani
insalah toparlanirim canim hatta ben ayni gun toparlanmayi dusunuyorum:roflol:
pozitif enerji yukluyorum gendumehihoyyyt

demek tıp biraz daha ilerlemiş ben 2 gün yattım
hadi anlat bakalımbirsoş neler oldu böcüklerimiz nasıllar

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::sm_cool:geldimm büyük ikramiye çıkmış kadar mutluyum
çocuklarımı kucağıma almış kadar mutluyum :teytey::dance:mutluyumda mutlu işteeeedelikafaduldendelikafadulden

şimdi latif baktı rahim boyuna 52 mm çok çok iyi dedi erken doğum ve düşük riskin yok dedi geçen hafta gördük bebeklerde iyi dedi
eklem ağrılarım için yatmaktan dedi.artık evinde yemeğini yap ye ev içinde gez dedi..
iş güç yok dedi....yemek işi sadece otur yat keyfine bak dedi....
çok duygusal sinirliyim dedim olabilir bu yaşadıkların seni sıkmış duygusallık gebeliğin temelinde var dedi...sağlıkocağına çokda gitmen gerekmiyor dedi....kasık ağrın normal ama karnın bir toplanıp gerliyorsa onu bize söyle dedi...şimdilk gayet iyisin dedi haftaya detaylı ultrasona geleceksin dedi....

ohhh maşallahhh büüytmüşsün bebişi bayaa hayırlısıyla doğuma kadar sıkıntısız geçirirsin inşallahh vallahamişlik rejimi fena oluyor evet ben çok sıkılmıştım valla bide benim şeker yüzünden di hiç bi halt yiyemiyordum kaydirigubbakcemile3allah kolaylık versin :Saruboceq:

aslıcımm maşallah yeğenimiz büyümüş kızzz allah nazarlardan saklasın çok şeker olmuş buuuŞeniz

oooooooooo gözün aydın bacım yaaaaa
oohhhhhhh böyle güzel haberlere ihtiyacımız vardı
şimdi gönlünce git evine yemek yap
hiç aklına gelirmiydi evimde yemek yapacağına sevineceğin :roflol::roflol:

ohh kusum yani evine mi dönüyosun dimek oluo bu:sm_cool:

valla kuşum şimdi bizim paşa kardeşi seyhate gitti diye bu haftada burada kalalım dedi...
bende asansördeydim he dedim milletin içinde yani bu haftada burada olacaz....ama olsun bak bugün p.tesi cumaya ne varki c.tesi evde olacam çarşamaba detyalıya gidecez aytunçla sonra anneme vın kaçacaz birazda annemde kalam çok oldu gitmedim 6 ayı orda tmmlarım halam kızları iyi olır iki insan yüzü görürüm....7 aya girdimmi ben sa bebekler selamet cnm hahahadelikafaduldendelikafadulden

kızlar benim şimdi çıkmam lazım namaz kılacam evi toparlıyacam sonra gelirim
tekrar gözün aydın birsen çok sevindim iyi olmana

sorma sormaa latif bana didiki ızgara et ye didi protein al dedi....
yimek yiyemiyorsan kendünnn pişirme didiii merak etme bebişler beslenirler ama sen çökersin diidiii o göbiş kofti göbişş

oooooooooo gözün aydın bacım yaaaaa
oohhhhhhh böyle güzel haberlere ihtiyacımız vardı
şimdi gönlünce git evine yemek yap
hiç aklına gelirmiydi evimde yemek yapacağına sevineceğin :roflol::roflol:

çok doğru deyyon valla yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olsun ben evimde olamda yemek yapam delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ahanda bu da benim göbişimmm ama sizinkinden tek farkı içinde bebiş yokkkkkk:roflol::roflol::roflol: hala hamiş gibi yawww ne zaman gidecek bu göbekkk

http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/resim-068f5bc3.jpg

allah iyiliğini versin .delikafaduldendelikafadulden kızz latifin ora yeni gelenlerle kaynıyor ne kadar çok gen çift var bebek sahibi olamayann yaşlıda tabüüüüüü
bizim kızlar isyanda ama ben orada görüyom annemden yaşlı çiftleri yaaa
tabi oradaki zarif bu hastaları böle ytl bazında görüyor 3 gebe vardı valla ben dahillsengözlerimebaksanab

en güselide birazda üzülüyom ama göbişimi gere gere girmek oraya yaww
bende ilk gittiğimde hamile görünce ağlıyordum orada delikafaduldenşakkıdı

hadi hayırlısı inşallah kolaylıkla alırsın bebişini kucağına allah kurtarsın canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…