Aysonu Kizlari 2008

kızlar korkarım eşim az sonra beni yiyecek seni iskender gibi görüyorum diyor
yassık rejim yapıyor açııım diye bağırıyorr

kız şaka maka oldu 92 kilo ekmeği saklıyorum yoksa sonu kötüü
nuray nerdesin kız
birsen nereye gittin sen ay tekerleme gibi oldu hehehehe

yuhh 92 mi napptın kız kocişini kız sen hakket öldüreceksin adamı baksana seni iskender gibi görüyo bebişide yanında hediye menü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ohh tatos besle kocani yarasin et olsun heheesen sen besleme kusum seninkine yarayanlar yaramis zatisırnaşık şey
evet yaaa benim kociş yesin zaten 70 kilo geliyor bi hamile kalsam doğurana kadar onu geçerim:roflol: :roflol:
hamile kalırsam çok dikkat etmem lazım deveyle pire olmayalım mazallah:roflol: :roflol:

yuhh 92 mi napptın kız kocişini kız sen hakket öldüreceksin adamı baksana seni iskender gibi görüyo bebişide yanında hediye menü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tufanda öyle diyor zatiii
sen iskender gibisin kızımda yoğurt olsun bastırır diyorrsırnaşık şeysırnaşık şey
evlendiğimizde 69 kiloydu yawww çok almış di mi ben hep aynıydım şimdiye kadar tabiii

ayyyy nurayımmmm yaaaa hayırlısıyla sende kızında eşinde bi rahatlasanız sen anlatınca çok kötü oldummmm allahım yardımcın olsunnnnnn

uleynnnnn öldürcen mi adamı şişmiş patlıcek yazık hala da beslemee calısıonkaydirigubbakcemile

karnım acıo oturamıorum uzancam opuldunuzzz

yok kızzzz ben beslemesem de kendini besler o yemekten sonra hemen çikolota yedi tatlı hastasıdır hadi sen git uzan canımmmm öptümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…