Aysonu Kizlari 2008

günaydın hiçroş keyifsizim bacım hala kahve kahve geliyor sancımda var endolu günde 4 kere demiş biz birkere anladık dedi aytunç öncekinde jane bize 4 kere verdi bi yanlış var dediaksam yine latifi aradık adam bıktı bizden valla hastanedeki veznden hasta bakıcıya kadar tanıyo millet çocuk adımı bile sormuyor düşün ....ebru diyo valla çok sıkıntı çektiniz...taktım kafaya bebeklere bakmadı da bakmadı

dünden beri oynamıyolarda hissetmiyorum ölecem çarşambaya kadar valla..tmm bu haftalRDA ÇOK HİSSEDİLMEZ AMAilla hissediyordum ....geceleri ağırlık basıyor üzerime uyuyamıyorum kaynanam dua yazacak sıkıntıdasın gebesin kanaman var zayıfsın dedi yanlış anlamazsan dua yazayım tak dedi bende kocam ölünce oldum dedi..böle işteee

birsencim bu haftalarda çok hissedilmez güzelim beni biliyorsun hissetmmiyordum işte senin hissettiğin bağırsaktır şimdi de hassassın ya sana öyle geliyordur
Allah muhafaza bişe olmamıştır inşallah ama içini rahatlatmak adına git baktır bebeklerine

birsen canım kuşum dikkat et kendine bugünlerde biraz fazla sinirlendin. bide miden kötü ya ondan olmuştur belki. korkma canım bişey olmaz inşallah. Rabbim korur onları

birsen canım kuşum dikkat et kendine bugünlerde biraz fazla sinirlendin. bide miden kötü ya ondan olmuştur belki. korkma canım bişey olmaz inşallah. Rabbim korur onları

sağolun kızlar esenciğim gidemem dokttora eşim çok kızar ves vese yaptığım için
kaynanam yapacak duayıı

bi saatir garanti ile uğraşıyorum yaaa bilgilermi güncelledim şimdi yine güncel değil şubeye git diyor ...annem bişeyler aldı bu kartla yarım yamalak ödemiş faiz binmiş tlf işlem yapamıyorum aytunçla kesin kapışcaz

kızlaarrrr ben birazdan çarşıya çıkcam kardeşimle saçımı kestircem yılbaşı için uygun bişiler bulursam kıyafet bakıcammm evi süpürüyorum şuannnnn

annene söyle ödeme yapsın bi de bunun stresiyle uğraşma

tlf yaptırmıyolar işlemleri çok gıcıklar yaaa deseydin ben hamileyim gelemem diyeeee hahahah şaka bi yana yarım yamalak ödendiyse faize girmiştir kesinnn kredi kartlarını hiç sevmiyorummm

kızlaarrrr ben birazdan çarşıya çıkcam kardeşimle saçımı kestircem yılbaşı için uygun bişiler bulursam kıyafet bakıcammm evi süpürüyorum şuannnnn

ooohh süper ya kendine bakıyorsun bakıyorum
bende kıyafet alıcam aynı şeyleri giymekten sıkıldımm:benneyaptımki

selam millet
nasılsınız bakem bugün umarım dünkü gibi değilsiniz dir
amanın hava ne kadar soğuk bacılar bi tarafım dondu yavv

birsencim kanaman kahve rengiye döndüyse demekki kesiliyordur korkma canım

selam millet
nasılsınız bakem bugün umarım dünkü gibi değilsiniz dir
amanın hava ne kadar soğuk bacılar bi tarafım dondu yavv

birsencim kanaman kahve rengiye döndüyse demekki kesiliyordur korkma canım

selam canım iyiyiz biz sen nasılsın
he valla çok soğuk kalktığımda kar olur diye düşündüm ama yoktu heryer buz tutmuştu
okul tatil olur dedim ama nafile of başlasaydı doğum iznim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…