oooooooooooooo yazmıyorsunuz ama yaaaaaaaaaaaaaaa kaçarımmm
birsencim bu haftalarda çok hissedilmez güzelim beni biliyorsun hissetmmiyordum işte senin hissettiğin bağırsaktır şimdi de hassassın ya sana öyle geliyordur
Allah muhafaza bişe olmamıştır inşallah ama içini rahatlatmak adına git baktır bebeklerine
ayyyy evdet okudum birsencim darısı başına canım bebişleri hissetmiyorum diye üzüme canım daha zaman vardır hissetmene sabret canım biliyorum çok zor ama sabret hep senin için dua ediyorun kaynanan dua yazsın bence çok faydası olur en azından rahatlarsınnn
birsen canım kuşum dikkat et kendine bugünlerde biraz fazla sinirlendin. bide miden kötü ya ondan olmuştur belki. korkma canım bişey olmaz inşallah. Rabbim korur onları
sağolun kızlar esenciğim gidemem dokttora eşim çok kızar ves vese yaptığım için
kaynanam yapacak duayıı
bi saatir garanti ile uğraşıyorum yaaa bilgilermi güncelledim şimdi yine güncel değil şubeye git diyor ...annem bişeyler aldı bu kartla yarım yamalak ödemiş faiz binmiş tlf işlem yapamıyorum aytunçla kesin kapışcaz
sağolun kızlar esenciğim gidemem dokttora eşim çok kızar ves vese yaptığım için
kaynanam yapacak duayıı
bi saatir garanti ile uğraşıyorum yaaa bilgilermi güncelledim şimdi yine güncel değil şubeye git diyor ...annem bişeyler aldı bu kartla yarım yamalak ödemiş faiz binmiş tlf işlem yapamıyorum aytunçla kesin kapışcaz
hey millet günaydın dedim bana günaydın yokmu ağlarım ama((
kızlaarrrr ben birazdan çarşıya çıkcam kardeşimle saçımı kestircem yılbaşı için uygun bişiler bulursam kıyafet bakıcammm evi süpürüyorum şuannnnn
ooohh süper ya kendine bakıyorsun bakıyorum
bende kıyafet alıcam aynı şeyleri giymekten sıkıldımm:benneyaptımki
selam millet
nasılsınız bakem bugün umarım dünkü gibi değilsiniz dir
amanın hava ne kadar soğuk bacılar bi tarafım dondu yavv
birsencim kanaman kahve rengiye döndüyse demekki kesiliyordur korkma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?