Aysonu Kizlari 2008

birsenin kanaması mı vardı yaaa???
birsen nerdesin cnmmm

nuraycım da doğum yapmış.. allahım ne mutluluk yaaa ..
mis gibi simdi kollarında:))

inşallah birsencim sen de alacaksın kollarına kuzularını :)
hiç üzme kendini ikiz bebek kolay değil cnm.. olabilir böyle şeyler ..
kendine dikkat et yeter .............

kızlar işlem yaptığım şubeyi aradım ben sizde böle böle işlem yaptım ama tlf yok diyolar dedim şuan hamileyim ve size gelemem dedim kaıdn baktık iişlemleriniz güncel dedi arayın dedi

aradım hemen ne dese beğenirsin siz kartınızı bloke etmişsiniz onu açtırmanız lazım dedi
haydaaa aradım şubeyi dedim böle böle ee o zaman öle deselermiş biz bunun için işlem yapmadık dedi....ee dedim ne yapacam ben kalkamıyorumda dedim kız dedi şubemize fax çekin dedi ben işlemizi yapacam sonra halledersiniz işinizi dedi hay allah razı olsun dedim ....şimdi aytunç bey fax çekecek imzamı atar inş.bende tutarlı imza atamam ama neysee

lülülülülülü+
selam canım iyiyiz biz sen nasılsın
he valla çok soğuk kalktığımda kar olur diye düşündüm ama yoktu heryer buz tutmuştu
okul tatil olur dedim ama nafile of başlasaydı doğum iznim

merak etme kışın bol bol tatil olur okullar
ne zaman almayı düşünüyorsun bakim iznini yoksa son güne kadar çalışacammı diyosun
zaten bayanlar için en rahat meslek bence öğretmenlik
benim kız kardeşimde sınıf öğretmenliğini okuyor ama şimdi pişman oldu nasıl çekecem diyor onca çocuğun sesini:roflol: :roflol: :roflol:

bernoşum dün sabah başladı yine kanamam kahve rengi başladı hala öle devam ediyor çamur gibi pıhtı geliyor dün gittik doktora sancı kesici ilaç progestan verdi haftaya çarşamabaya kadar yatacam
inş. sağ sağlim doğurum kuşum ağlamaktan şiştim iyice

haklı yol yakınken geri dönsün:roflol::roflol:
yok canım doğuma 8 hafta kala izin alabiliyorum yani martın sonunda doğum iznimm anlayacağın daha çoooooooooook varrr

akşam ölüyom zannetti ya mideme bi sancı geldi nefesim kesildi sabahın dördünde çok kötü oldum

kızlar benim anlamadığım her sene bu kart parası için kavga ediyorum parayı iade ediyolar sonra aynısını yapıyolar ............bizim avukat gelsede sorasam kart parası yasal olarak kaltı biliyorum

ilknur geçmiş olsun cnm gaz sancısıdır o merak etme

esen leynn sen neden doğum iznini martta alıyon nisandamı doğuracan

ilknur geçmiş olsun cnm gaz sancısıdır o merak etme

esen leynn sen neden doğum iznini martta alıyon nisandamı doğuracan

yok leyn ne nisanı inşallah mayıs 23 ama malum bizimki kıymetli gebelik olduğu için 40. haftayı beklemiyorlar bir hafta öncew aldıklarını düşünürsek doğumdan 8 hafta öncesi doğum iznim başlıyor o da martın sonuna denk geliyor inşallah o günler hemen gelirde evden çıkmak zorunda kalmam sıkıldım okuldan ve çocuk sesinden

sen bir hafta önceden alırsın bacım ben 3 hafta önce bile alsam takla atacam

kız birsoş bakmıştır latif bebilere sen korkudan heyecandan anlamamışsındır alttan muayene etmiş ya seni o görmüştür ultrasonda kalp ritm lerini falan sen merak etme iyidirler allahın izni ile sen sakin ol bacımmm kafanda kurup kurup hasta edecen kendini de bebişleride sakin oll yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…