Aysonu Kizlari 2008

neyse ben sonra gelirim oğlan başımın etini yedi ben oyun oynayacam diye NURAY TEKRAR HAYIRLI OLSUN CANIM hihoyyyt

kız manyek git sen çişine :roflol:
bende evi havalandıracam diye dondum yavvv kapatayım bari pencereleri
nuniş işetecek seni donuna

hahaaa bebişlere türksanat müziği dinletiyorum delikafadulden neymiş o klasik müzik delikafaduldenen efkarlısı .çalıyor zeki müren kAhır mektubu delikafaduldendelikafadulden alemci olacaklar şimdidendelikafadulden:roflol::roflol:

abooooooooooooooooooooooo nurişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ahmete benziyor dur pc kaydetecem eyice bakacammm

kız birsen gerçi sen çişe gidip gelene kadar nunişin bebişi büyür yaaaa:roflol: :roflol: :roflol:
kolay değil üç kişilik çiş yapacan :roflol::roflol::roflol::roflol:

işte böle bişey olduğu için ben yolda işiyorum tuvaltte çok vakit kaybetmiyorum delikafadulden

ulen en heyecanli yerinde net gitti heheh
bakin teyzeleri minik kusum meyra defnehihoyyyt

oyyyy oyyyyy oyuyyyyy aman allahım ne tatlı şey bu böyle o ne güzellik maşşallah kız nuniş sanamı benziyor buuuu allahım mucizeye bak yaaaa
çok tatlı kız nuniş hiçde öyle zayıfa benzemiyo haaa kaç kilo doğdu bebişin

nuray kuşumm gözleri açık yokmu şöle daha açık bi resim koyy yumuk yumyuk maşşallaahhhhhhhhhhhh kızımaaaaaa.... kaç kilo doğdu boyu bosu endamı nedir bacım

krispi sen kocasını görmedin bacın kocasına benziyor artııı annesinde benzettimmm ben nuriş anacığınada benziyor buu böcekkkkkkkkkkkk maşşallahhh

krispi sen kocasını görmedin bacın kocasına benziyor artııı annesinde benzettimmm ben nuriş anacığınada benziyor buu böcekkkkkkkkkkkk maşşallahhh

bilmiyom valla kime benzediğinide hoşş nunişide görmedimki esrarengiz karu işte
neyse ama çok tatlı maşşallh emziğide aynı busenin küçüklük emziğinden amann özlemişim küçük bebekleri yaaa yine duygulandım bensenağlama senağlama

3300 gr 50cm dogdu kuslar
ama cok doymakbılmez bıse bukaydirigubbakcemile
evet dırım ıkımıze de benzio
emzirmem lazım gelecem

ohhh maşşallah kızıma kuşum tekrar tekrar hayırlı olsun
orada olup bunu birkere kucağıma almka isterdim çok gsüel yaaa
izmirin kızımı desem anasınamı çekmiş desem ne desem yaww
cin gibide o memede çok güsellllllll ağzına yakışmışş beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…