bilmiyom valla kime benzediğinide hoşş nunişide görmedimki esrarengiz karu işte
neyse ama çok tatlı maşşallh emziğide aynı busenin küçüklük emziğinden amann özlemişim küçük bebekleri yaaa yine duygulandım bensenağlama senağlama
3300 gr 50cm dogdu kuslar
ama cok doymakbılmez bıse bukaydirigubbakcemile
evet dırım ıkımıze de benzio
emzirmem lazım gelecem
yok öyle yağma anında istiyoruz fotoları hele seninkileri çok merak ediyom bakacaz kimmiş o annelerini bu kadar çektirendöferim seni beee alla allaaÇok üzgünüm çoookinş. bende böceklerimi alırım gelürüm hemen benimkiler serpilene kadar koymayacam ufak olur benim kuzularımbu arada artık böcek demiyom civcivmiş aytuç paşa öle dedi civcivlerime laf deme deyyo
kızz geçen dedinya sen 160 ytl geldi doğalgaz diyee
bizede 116 ytl gelmiş ama benim ev hamam gibiydi ama genede çok buldum şahsım adıma 30 ytlden birden 116 çıkış tepe sersemi yaptı neyse bu ay doğalgaz su elektrik yok tlf yok bakem ne gelecek
durun uleynnn bebisin fotolarini yukluodumkaydirigubbakcemile3
bi dene seceyim de yukleyim hemen bakin kuzumahihoyyyt
birsennn kız seninde böle resimlerini görücez innşallah hemde 2 tane birdennnn inşalllahhhh
nuray bacım hastaneden çıkarken tarttılarmı nekadar geldi kilosu işitme testi kalça ultrasonu ve birde aşısı vardı yapıldım bacım gözleri falanda kontrol ediliyor aman ihmal etme bacım işitme testi ve kalça ultrasonu 1 hafta sonra yapılıyor gerçi bize öle demişlerdi 10 günlükken yapıldı bizim kızın çok şükür hepsi iyi çıkmıştı ay inanamıyorum maşallah bugünleride görüyoruz kızlar sayfamızın bebekleri yolda geliyorlar bakın artık bebekleri görmeye başladık onları konuşuyoruz arada da inşallah hepinize nasip eder rabbimm
canım ben her baktığımda Allahım esirgesin diyorum Maşallah diyorum ama birsenn dediği gibi canım bencede bişeyler yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?