Aysonu Kizlari 2008

ay yemek diyince ben daha kahvaltı yapmadım yaaaacokacimcoookcokacimcoook

kendime ekmek arası bi şey hazırlayıp geliyorum.

ay yemek diyince ben daha kahvaltı yapmadım yaaaacokacimcoookcokacimcoook

kendime ekmek arası bi şey hazırlayıp geliyorum.

bende acıktım yaa ama benim ekmek arasıyla olmaz buseye ne verecem bende kahvaltımı yapıp geliyorum
kız madem nefret ediyosun kırmızı oje sürmekten niye sürüyosun illada kokoş olacan yani heeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Nuraycım ilk gelen süt kolostum muydu belki yanlış yazabilirimde. o geliyor sonra süte dönüyor. sorma güzelim benimkide ilk zamanlar habire gögüsteydi artık kapatmayacagım herkes ne zaman gelsek hep gögüste diyordu. uyuyor uyanıyor emiyor hep öyleydik zaman kavramı olmadan sürekli emiyordu.40mız çıkana kadarda öyle devam etti.

banane banane benim ellerim beyaz kırmızı çok güsel oluyo diğerlerine nazaran.ama işte ben biraz beceriksizimmmnaniknanik

kızlarrr ben çıkıyorumm eşim geliyomuş.
yeni yıl dileklerimi daha önce iletmiştim.bkz.sayfa 3442:jeyyar:
hepinizi( ayrıca minnoşlarınızıhihoyyyt) çokkkk öpüyorummm
mutlu,sağlıklı,huzurlu ve bol bebekli yılllaaarrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

kızlar ben geldim geçmişi okudum iyi çok şükür kimseciklerde bir sorun yok
(annelerle kavgalar hariç:))
birsene çok sevindim bana iki tane damat çıktı
birsen kız seni rüyamda gördüm geniş bir zamanda anlatırım
bu arada herkese HAYIRLI NİCE SENELER DİLERİM bebeklerimizle bir ömür inşallah olmayanlarında bu sene olur hayırlısıyla
şimdi çıkmalıyım ders var malum hepinizi öptümmmmm

Iyi seneler.. Mutlu yıllar kızlar....

Samira cnım doğum yapmışsın rabbim analı babalı büyütsün inşallah... Sağlıkla...

Dirim canım prensler geliyormuş hayırlı uğurlu olsun........

Hepinizi çok öptüm sağlıkla mutlu kalın.....

BAŞINIZ SAĞOLSUN fakecim allah geride kalanlara ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…