günaydın millet nasılsınız
benim biraz keyfim yok ama sebebide yok kendimi halsiz hissediorum belki açlıktandır bi mama yersem canlanırım galiba
birsen bende bebişlerin ismini çok beğendim hem peygamber isimleri hemde kulağa hoş geliyor
ben demiştim tüp bebeklerin çoğu erkek oluyor
ve birde nedense sanatçıların çoğu erkek bebek yapıyor
bizim ailede bir babam bir erkek kardeşim birde ablamın oğlu var diğerleri kız ve milletin diline düştük anamın 5kızı olmuşta kızlarınında hep kızları oldu diye anamda gurur yaptı üleynn birinizde erkek doğurun banamı çektiniz deyoooo
günaydın kızlarrr ben erkenciyim bu sabahda aksam erken yattım bi kustum kople sırtım ağrıdı
halamlar vardı aksam arkadaşım geldiii
halamın kızı birsürü ağız mendili yapmış bana herkess bebişlerimin ismini çok beğendi
iki erkek olmasında çok sevindiler annem biraz buruldu keşke kız olsaydı didi ama olsun sağlıklı hayırlı olsun sağsağlim doğur cilen bitmiyor kızım dedi bende kustum ama senin gibi değildim diyorr
canım ben kaçırdım orayı bulamadım yazını bebişlerden biri ALİ olacak sanırım diğerinin adı neee olacak :sm_confused:
günaydınn cnm benimde belim ağrıyooo hergeçen gün karım şişiyor heralde aksam füze gibiydi annemde erkek ya sivri diyoyrr............tüp bebek tesadüf bence cnm benle yaptıran kızın biri erkek biri kız cnm ...aslında erkek spremler dayanıksız olur derlerdi
valla aytunçun ağzı kullaklarında ....gerçi ben doktora gerçekten erkekmi dediğimde ne o çok sevindin dedi....:1shok:yooo didim bi kızı bulamamışız dedim...hepsi evlat hayırlı olsun tek dedim.....bakıyo bön bön ne sandı bizi erkek düşkünü aşiretmi acep..
bizimkinin sevincii erkekyaa istediğim gibi hırpalarım kız gibi nazik olamaz vuracam kıçına diyor....bide laf aramızda benimkii oyuncak bebekden çok korkarrr çokkkkkkkkk:jeyyar:
kız olsaydı heryer kaynayacak dı adamın korkusu var kıııııııııı
oyuncak bebek korkusumu :roflol: :roflol:hiç gülecem yoktu
koskoca adam oyuncak bebekten nasıl korkar:sm_confused:
bence sen yatağın içine bi oyuncak bebek koy açınca korksun belki korkusunu yener
:roflol: :roflol:
günaydın millet nasılsınız hayırlı cumalar hepinizee
günaydın millet nasılsınız hayırlı cumalar hepinizee
delimiisin sen beni vurur kızım benim kocam gece konuşuyor cnm
biraz farklı bi durumumuz var yapmam öle şeyyy
bence çakiden etkilenmiş çokkkkk
belimin ağrısı bacağıma vuruyor oturamıyorum halam gelecek aksama kadar benle oturacak
sanda hayırlı cumalar cnm güsel ceylinim nasıl yawww mis kokusunu çek içine benim için
şanslı anne iki kızın var ......eğer bunları doğurdukdan sonraaaa kazaraaaa hamiş kalırsam kız olur inş...bana bak hala sıkıntıdayımm ben neler düşünüyorum :roflol:
cnm ÖMER & ALİ olacak allahın izi ile çok oynak olan ömer sankin ve inat olan ali cnm
serkanın anasını ağlattı çarşamba günü:roflol::roflol:alimmm kçını dönmüşşş çevirmiyor tabi benimde ağlattı bir saat yattım belim koptuuu:roflol::roflol:
gördün ya bebişlerini sağ salim allah kucağına almauı da nasip etsin sağlıkla doğup büyüsünler canım isimlerde güzell ama bana söz vermiştin erkek olursa ben koyacaktım madem 2 banane banane birinin ismini ben vericemmm yaaaa ARAS ASAF YİĞİT TUNA :roflol:
gördün ya bebişlerini sağ salim allah kucağına almauı da nasip etsin sağlıkla doğup büyüsünler canım isimlerde güzell ama bana söz vermiştin erkek olursa ben koyacaktım madem 2 banane banane birinin ismini ben vericemmm yaaaa ARAS ASAF YİĞİT TUNA :roflol:
kızlar kahvaltı yaptım geldim şimdi de okula naşlıyom,
ne o kız fatooş beğenemedin mi izciliğimi:)))
kızlar kahvaltı yaptım geldim şimdi de okula naşlıyom,
ne o kız fatooş beğenemedin mi izciliğimi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?