annem kırcamiili babam serikli ben merkezde oturuyorum antalyayı biliyosan dashuribebacım konyaaltındaki migrosun karşısında oturuyorum bu arada bide eşim vardı demi o da serikli
miracım yaramazlık yok dün evdeydşm kociş getirme taraftarı değil artık beni ona çok eziyet ediyormuşum bir de netten kalkmıyormuşum:) sen naıslsın ne yaptın
ayşe göğüslere bakma sen sana öyle gelmiştir bebeğe bir şey olsa dayanılmaz ağrılar içinde kıvranırsın ve kanaman olur çok şekilde üzülme sen bir şey olmaz
günaydın cnm dashuribeba nasılsın iyisindir umarım.herşey yolundamıyerimseniben
aaa çok yakınız sende antalyalısın o zaman ne güzel
çok sağolll arkadaşım sanırım haklısınn yaaa suygusallık olurr annelerdee sanırımm o yüzden bide babamızz bağırıncaa üzüldükk içime korku girdi nese geçer sanırımm azcık iyim şimdi iyi ki varsınızz yaa gerçektenn.. benim hiçç arkadaşımm yok burda elti görümcee onlarda konuşmam slm slm der geçerimm.. 2005 kardeşim gibi gördüğüm tek dostumu trafik kazasında kaybettim 2005 ten beri bir tane bile arkadaşım yokk eger bebeğim sağlık bir şekilde dünyaya gelirse benim tek arkadaşım o olurr... :çok üzgünüm:
biz neciyiz burda aloooooo.kıza bak ya bizi adam yarine koymuyo kırıldım valla:dilcikar:
günaydın canım sana da herşey yolunda iyiyim tşk ederim.sen nasılsın.kötü düşünceler yok di mi artık kafanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?