Aysonu Kizlari 2008

dırımımmmmmm şekerparem çok sevindim kocanın testlerine hadi hayırlısı inşallah tüpe gerek kalmaz sen 2.aşılamada yakalarsın bebişini başladın mı spora rejime nasıl gidiyor

annem kırcamiili babam serikli ben merkezde oturuyorum antalyayı biliyosan dashuribebacım konyaaltındaki migrosun karşısında oturuyorum bu arada bide eşim vardı demi o da serikli

annem kırcamiili babam serikli ben merkezde oturuyorum antalyayı biliyosan dashuribebacım konyaaltındaki migrosun karşısında oturuyorum bu arada bide eşim vardı demi o da serikli

biz de yani annemler il sağlığın arkasında oturuyorlar hayatım 2 yıldır orda değilim sadece ahhh antalyammmmm güzel antalyammmmmm

ayyyyy bi tlf daydım siz uçmuşsunuz

esaracığım takılma sen kocana kuşum bebeişne ve bize takıllllll

ülen ben hamiş olacam adam beni pamuklara sarar alınmayım diye kelime haznesinde 2 kelamı klaır oada evet ve hayır olu heheheeee

arzucuğum cnm diyete başladım tatlım ama spora malesef koşu bnadı almamız lazım şuan pat diye alınmıyo yani kocam bakacak işte nerede kaç kuruşu daha ucuzu diye yaniiiiiiiii

mira askım allahhhhhhhhhhhh bollllll kazanç nasip etsin sana cnmmmmmm

şitttttttttttttttt çetelşeme yok:mymeka:bugünde antalyalılar çeteleşmiş dünde hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayşe göğüslere bakma sen sana öyle gelmiştir bebeğe bir şey olsa dayanılmaz ağrılar içinde kıvranırsın ve kanaman olur çok şekilde üzülme sen bir şey olmaz

çok sağolll arkadaşım sanırım haklısınn yaaa suygusallık olurr annelerdee sanırımm o yüzden bide babamızz bağırıncaa üzüldükk içime korku girdi nese geçer sanırımm azcık iyim şimdi iyi ki varsınızz yaa gerçektenn.. benim hiçç arkadaşımm yok burda elti görümcee onlarda konuşmam slm slm der geçerimm.. 2005 kardeşim gibi gördüğüm tek dostumu trafik kazasında kaybettim 2005 ten beri bir tane bile arkadaşım yokk eger bebeğim sağlık bir şekilde dünyaya gelirse benim tek arkadaşım o olurr... :çok üzgünüm:

evet tabii kışın burası ayrı bi cennet haklısın tamam tamam dırım kızma ben yeniyim ya ondan

biz neciyiz burda aloooooo.kıza bak ya bizi adam yarine koymuyo kırıldım valla:dilcikar:

miraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cacan gel bacım yanlıssssssss kaldım bunlar benle ilgilenmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

dırımcım bu arada eşinin sonuçları için sevindim biz de böyle bi sorun yaşamışdık bi ara eşimde bi sorun yok ama bi merkezde yaptırdık sonuç iyi çıktı sonra aynı yere bi daha yaptırdık düşük çıktı bizde şüphelendik ticarimi yaklaşıyolar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…