Aysonu Kizlari 2008

yok bitanemm yaa
yatili misafirler vardii bir hafta kaldilarr ondan giremedim ne demek begenmekk yirim ben onun findik gozleriniiicokacimcoook

tüp bebek diiynce neden ağlıyorsunnn anlamadımm

birsen neden olabilir çaresizliğimden
ve annemin üzülüceni bildiğimden
ben kaçıyorum başım ağrımaya başladı

çağresizlikmi buu kızıyorum yaa çağresiz olsan hiçbir tedavi yöntemi olmaz
ama sen tüp bebek yaptıracaksın .....

tüpbebek çağresizlikse benim karnımdaki bebekler ne?

ama sen parasal yönünü diyorsan bişey diyemem

merhabalarr güzel arkadaşlarımm ne güzell sohbetler etmişsinizdir uzun uzun günlerdir ama ben geçmişe dönüp okuyamıyorum benim minnoş uyuyor heran uyanabilir bu kadar ziyaret edebildigime seviniyorum geçmişi okumayıda çok istiyorum ama zamanım elvermiyor.
NURAYcımm canım çok geçmiş olsun kızımız hasta sanırım igne olacak demişsinn çok çok geçmiş olsun acil şifalar benim minik ogluşumda balgamı varmış 2 tane şurubumuz var onları içirmeye başladım inşllah geçer.
herkese güzel pazarlar keşke hepiniz şuanda burda olsaydınızda azıcık sohbet etseydik ama kimsecikler yok.

ben geldim millet mrhaba nasılsınız
ay sabah giremedim netin kablosunu bizim nene yanlışlıkla koparmış sabahtan beri onunla uğraştılar internet ortak olduğu için bende giremedim tabi
esencim hastaneye niye gittinki kontorlmü vardı canım
birsen geldinmi halandan nerdesin şimdi
busede grip oldu burnu şakır şakır akıyor kocişededim git bi burun damlası al bde şurup aldırdım bakalım ne olacak tabi ondanda bana geçecek al başına derdi

cnm halamdayım ama kuzenimin eşi var burada lak lak yapıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…