uyyyyii sen daha 5 aylık mısın kız ben seni 5.5 aylık felan sannıyom
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohaaaaaaaaaaa kızımmmmm 5 aylığız dedikyaaa
temem len başladın yine fırçalamaya
demek ben korunmayı bırakmışım sen hamile kalmışsın o zaman bende 5 ay oldu korunmayı bırakalı ayın kaçından kaçına ay doluyo yani tam dolu dolu 5 aylıkmısın yoksa geçtinmi ayın kaçında 6 ay dolacak
bakıyorum şekerler burdasınızz hangi arada yazdınız ben kaçırmışımm.
NURAY canımm çok geçmiş olsun güzelim. dedigin dogru bak ben dün akşamdan beri öksürük şurubunu verdigimden beri öksürügü arttı demekki balgamını atıyor yavrucugum.
cnm pazartesi 20 haftayı bitirip 21 haftaya geçiyoruz yaniii 6 aya geçiyoruz cnm delikafadulden
kontrolüm vardı tatlım ayrıntılı ultrasona girdimben geldim millet mrhaba nasılsınız
ay sabah giremedim netin kablosunu bizim nene yanlışlıkla koparmış sabahtan beri onunla uğraştılar internet ortak olduğu için bende giremedim tabi
esencim hastaneye niye gittinki kontorlmü vardı canım
birsen geldinmi halandan nerdesin şimdi
busede grip oldu burnu şakır şakır akıyor kocişededim git bi burun damlası al bde şurup aldırdım bakalım ne olacak tabi ondanda bana geçecek al başına derdi
diğer kızlar nerde yaaaa
fake bugün hiç uğramadı
esen doktora gidecem dedi hala gelmedimi
kesin ordan başka yere gitti zilli
merhaba kızlarr kimseler yok galiba ben çok fena hastayım gözlerim yanıyor başım ağrıyor grip beni mahvetti kızıma bile bakamıyorum yaklaşmamaya çalışıyorum babası bakıyor ona yarın ne yapacağım bilmiyorum
kontrolüm vardı tatlım ayrıntılı ultrasona girdim
nirdesiniz kzlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
aman ya iki gündür görüşemiyoz neyse anlatam da banyoya gireceğim doktora gittim oradan anneme geçtim ablam yarın nevşehire gidecek onu gördüm sonrada tufanla söylemesi ayıp sahlep içmeye gittikdelikafadulden
doktor %100 kız dedi birsencim sana gelin geliyoooo
baktı çok şükür herşeyi yerinde hiçbir sorun yok adam inceledi de inceledi valla sorun yok Allah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip eder inşallah
ben şimdi bıcı bıcı yapam yarın okul varrr
gene kimse yok ama misafirler cogunluktakaydirigubbakcemile3
kuzuyu saat 1 de doktora goturecegim.simdi bir gireyim didim ama kimse gelmemisss
hasekiye gitmedim canım ben her ihtimale karşı evimizin arkasında bir hastane var oraya da devam ediyorumkız pazar pazar kontrol oluyormu yavv
neyse demek yüzde yüz kızımız olacak heee hadi hayırlısı
sağlıklısıhhatle doğar inşallah anasına babasına hayırlı evlat olur inşallah
bu arada sen normalmi doğuracan yoksa sezeryanlamı kız hastaneye gitmişken banada uğrayı verseydin beeeee
eşim dedi haseki 29 mayıs hastanesine çok yakınmış ben 29 da doğurdum
gene kimse yok ama misafirler cogunluktakaydirigubbakcemile3
kuzuyu saat 1 de doktora goturecegim.simdi bir gireyim didim ama kimse gelmemisss
hicros gecmiş olsun dikkat et yaa bebege bulasmasin sakin.esim yaklasmadi agzinda maske ile gezdi gunlerce ama yine de oldu belki de yengemden bulasti.o da hasta gibiydi salak kafam izin vermemeliydim kucagina almasina..o da saolsun cok kirilgandir hemen kuser zaten laf dokundurmustu anneme elletmiosun bana diye.salak kafa ne diye verdim buyuk ihtimal ondan gecti cunku o geldi ertesi gun cocuk hasta oldu biseyi yoktu ahmete diyemiyorum valla kafami kirar ben yaklasmazken nasil verdin diye..senden gecti diyorum ona:çok üzgünüm:
sen de maske tak eczanede satılıyo kagıt maske.aynı ortamda yaklasmasan da hava yoluyla bulasabilir mikrop kapmasın yazık
kendı kendıme konusma sırası bana geldi ususcugmkaydirigubbakcemile3
ya bu berna nerde yaaaaaaa tup bebe nolduu cok merak ediyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?