Aysonu Kizlari 2008

diğer kızlar nerde yaaaa
fake bugün hiç uğramadı
esen doktora gidecem dedi hala gelmedimi
kesin ordan başka yere gitti zilli

ohaaaaaaaaaaa kızımmmmm 5 aylığız dedikyaaa

temem len başladın yine fırçalamaya
demek ben korunmayı bırakmışım sen hamile kalmışsın o zaman bende 5 ay oldu korunmayı bırakalı ayın kaçından kaçına ay doluyo yani tam dolu dolu 5 aylıkmısın yoksa geçtinmi ayın kaçında 6 ay dolacak

bakıyorum şekerler burdasınızz hangi arada yazdınız ben kaçırmışımm.
NURAY canımm çok geçmiş olsun güzelim. dedigin dogru bak ben dün akşamdan beri öksürük şurubunu verdigimden beri öksürügü arttı demekki balgamını atıyor yavrucugum.

cnm pazartesi 20 haftayı bitirip 21 haftaya geçiyoruz yaniii 6 aya geçiyoruz cnm delikafadulden

aslıcım merhaba canım valla ara ara girip çıkıyoz birbirimizi yakalayamıyoz kaydirigubbakcemile3

kontrolüm vardı tatlım ayrıntılı ultrasona girdim
diğer kızlar nerde yaaaa
fake bugün hiç uğramadı
esen doktora gidecem dedi hala gelmedimi
kesin ordan başka yere gitti zilli

nirdesiniz kzlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
aman ya iki gündür görüşemiyoz neyse anlatam da banyoya gireceğim doktora gittim oradan anneme geçtim ablam yarın nevşehire gidecek onu gördüm sonrada tufanla söylemesi ayıp sahlep içmeye gittikdelikafadulden

doktor %100 kız dedi birsencim sana gelin geliyoooo
baktı çok şükür herşeyi yerinde hiçbir sorun yok adam inceledi de inceledi valla sorun yok Allah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip eder inşallah
ben şimdi bıcı bıcı yapam yarın okul varrr

merhaba kızlarr kimseler yok galiba ben çok fena hastayım gözlerim yanıyor başım ağrıyor grip beni mahvetti kızıma bile bakamıyorum yaklaşmamaya çalışıyorum babası bakıyor ona yarın ne yapacağım bilmiyorum

tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol c vitamini al bak kendineeeee

kız pazar pazar kontrol oluyormu yavv
neyse demek yüzde yüz kızımız olacak heee hadi hayırlısı
sağlıklısıhhatle doğar inşallah anasına babasına hayırlı evlat olur inşallah
bu arada sen normalmi doğuracan yoksa sezeryanlamı kız hastaneye gitmişken banada uğrayı verseydin beeeee
eşim dedi haseki 29 mayıs hastanesine çok yakınmış ben 29 da doğurdum

günaydın kızlarr şimdi dr dan geldim grip beni bırakmıyorr hala ağır grip devam ediyor bir sürü ilaç aldım inşallah ilaçlar işe yarar gerçi evde antibiyotik vardı alıyordum bide ıhlamur limon mandalina yiyordum zencefil içiyordum ama fayda etmedi bakalım bu ilaçlar işe yarayacakmıı

gene kimse yok ama misafirler cogunluktakaydirigubbakcemile3
kuzuyu saat 1 de doktora goturecegim.simdi bir gireyim didim ama kimse gelmemisss

geçmişolsun canım yaaa minicik bünyesi nasıl kaldırıyor o kadar iğne ilacı ağrısı da vardır kesin allah acl şifa versin minik kızımıza

hasekiye gitmedim canım ben her ihtimale karşı evimizin arkasında bir hastane var oraya da devam ediyorum
29 mayıs hastanesini duymadım ama yakındır oralarda çok hastane var
gene kimse yok ama misafirler cogunluktakaydirigubbakcemile3
kuzuyu saat 1 de doktora goturecegim.simdi bir gireyim didim ama kimse gelmemisss

tekrar geçmiş olsun canımmm dikkat et meleğimizeeee

canım yaklaşmamaya gayret ediyorum ama ne kadar olur ki kız beni istiyor kucağıa almayınca huysuzluk ediyor 2 gündür zaten bi altını değişirlken yaklaşıyordum ona nerdeys ağladığında alıyordum kucağıma bu gün eşimde yok az önce gitti zaten zilli kızımdan bulaştı bana o daçok fenaydı nasıl dayandı bu ağrılara baş ağrısına bilemiyorum hep ağlıyordu inliyordu yavru kuşum onada bir sürü ilaç vermişlerdi geçti çok şükür onunki inşallah bulaştırmayız gene ona.ben maske takıyorum evde gerçi ama maskede bitti aldırıcam kapıcıya şimdi .benim büyük kız grip olmuştu yaklaştırmadık ceyline ama bulaştı işte onada

ben geldimmmmm eltimle konuşuyordummmm yazamadım nuriş sana anlattığım olayı konuşuyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…