başlık atamıyorum
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma şükürler olsunn
ama daha 1 2 haftalık olduğundan bebeişi göremedik..........
dış gebelik falan olmaz inşallah.. kids var ufacıkk o kadar bebeği haftaya göreceğizz
canım yaaa çok sevidin allah tamamına erdirsin rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin aklına kötü şeyler getirme emiii.az kaldı bende arkandan geliyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmm eltimle konuşuyordummmm yazamadım nuriş sana anlattığım olayı konuşuyorduk
kontrolüm vardı tatlım ayrıntılı ultrasona girdim
nirdesiniz kzlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
aman ya iki gündür görüşemiyoz neyse anlatam da banyoya gireceğim doktora gittim oradan anneme geçtim ablam yarın nevşehire gidecek onu gördüm sonrada tufanla söylemesi ayıp sahlep içmeye gittikdelikafadulden
doktor %100 kız dedi birsencim sana gelin geliyoooo
baktı çok şükür herşeyi yerinde hiçbir sorun yok adam inceledi de inceledi valla sorun yok Allah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip eder inşallah
ben şimdi bıcı bıcı yapam yarın okul varrr
günaydın kızlarr şimdi dr dan geldim grip beni bırakmıyorr hala ağır grip devam ediyor bir sürü ilaç aldım inşallah ilaçlar işe yarar gerçi evde antibiyotik vardı alıyordum bide ıhlamur limon mandalina yiyordum zencefil içiyordum ama fayda etmedi bakalım bu ilaçlar işe yarayacakmıı
Bende kaçıyorum gidip yatayım biraz baş ağrım ilaca rağmen devam ediyor halaa
:mymeka:BİZE NİYE ANLATMIYON LEYYN MADEM ANLATMIYON NİYE SÖLÜYON BURDA yasakkelime
merhaba kızlaaar napıyonusss bakiiim delikafadulden
ben doktordan yeni geldim oğluşumu gördüm. biz bakarken bize güldü aayyy çok tatlıydı ya. yerim ben onu yerim.
anlatırım bacım yaaa bizim oğlanların ismi kaus yarattı ailede kocamla birbirimize girdikk
ömer ismi iki numaralı amcanın ismi 1 numaralı amca msn densiz bir yazı yazmış ben gördüm başladım ağlamaya ne demek istiyolar diye yeter ben bunların kaprsini çekemem dedim.kasklarıma ağrı giridi ,bizimki delirdi kime ne ali koyarım veli koyarım dedi
ooooo birsürü şeyyyy
alla allah ne isim yüzünden üzüyolar senüüü zaten sağlıkla bi doğsunlar hele ozamana kadar isim bile değişebilir yanii bizimki öle oldu keza 2.ismimi rana idi azra oldu mesela ozamana kadaaaaaaaaaarrrrrrrrrr boşver bacım yaaa sen ne takıyon bu kadar kafana sen bebeklerini düşün sağlıkla doğacağı günleri düşün gerisi fosssssssssssssssssss
merhaba kızlaaar napıyonusss bakiiim delikafadulden
ben doktordan yeni geldim oğluşumu gördüm. biz bakarken bize güldü aayyy çok tatlıydı ya. yerim ben onu yerim.
bu arada gece rüyamda kocam kuma getirmiş:1shok:
ben evde deli oluyorum ama işle güçle uğraşıyorum bide o kadın dalga geçiyor benle
ben kocamdan ayrılmam diyorummmmm ..........veeee o kadınla aytunç aynı yatakda
ağlmaktan helak oldummmmmmmmmm.....senağlamaen son aytunç o kadına diyorki
bu benden ayrılmaz sen git diyorrÇok üzgünüm çoookkötükedihüso
katil olacammmmmmmmm leynnnnnnn
EEEEEE krispi hanummm sen neden kaçtın
saat bir ve kimse yok bende uyurum
ay napim hiç yazasım yok accuk annemlerle konuştumda rahatladım biraz ilk gün böyle biraz moralim bozuluyor sonra biraz tel görüşmesi yapıyom azcık rahatlıyom napim
halen inanamıyorum 33.cü günde adet oldum yaaasenağlama senağlama senağlama
fatoş mrb
üzülme dicem ama yapamadığım bi şey sana yap demek çok saçma geliyor
sırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı
ay napim hiç yazasım yok accuk annemlerle konuştumda rahatladım biraz ilk gün böyle biraz moralim bozuluyor sonra biraz tel görüşmesi yapıyom azcık rahatlıyom napim
halen inanamıyorum 33.cü günde adet oldum yaaasenağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?