Aysonu Kizlari 2008

canım yaaa çok sevidin allah tamamına erdirsin rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin aklına kötü şeyler getirme emiii.az kaldı bende arkandan geliyommmmmmmmmmmmmmmmmmm

KIZLARRR NOSTALJİ YAPAYIM DEDİMM NE ÇABUK GEÇTİ DEĞİLMİ AYŞEYE ARKANDAN GELİYORUM DEMİŞİM SANKİ İÇİME DOĞMUŞŞŞ VE AYNI GÜN 2 HAMİŞ HABERİ VERİLMİŞ BURDA İNŞALLAH DİĞER ARKADAŞLARDA BÖÖÖLE HABERLERİ VERİR TEZ ZAMANDA VE BEBİŞLERİNİ KUCAKLARLAR SAĞLICAKLA İNŞALLAHa.s.

dimek geldi gelin kesin benimkiler için kesinn kesin demediler erkek dediler son ayakda süpriz yermiyim acabaaa delikafadulden

cnm çok geçmiş olsun yaaaaaa dikkat et diyecem ama ediyorsun grip öle bir illetki herkese zıplıyorrr kardeşin gelse bacım yanına geçecene kadar giribin

Bende kaçıyorum gidip yatayım biraz baş ağrım ilaca rağmen devam ediyor halaa

yat dinlen bakimmm bana kimler olacak bugün kimse gelmiyor gündüz krispi haricinde yawww...

merhaba kızlaaar napıyonusss bakiiim delikafadulden

ben doktordan yeni geldim oğluşumu gördüm. biz bakarken bize güldü aayyy çok tatlıydı ya. yerim ben onu yerim.

:mymeka:BİZE NİYE ANLATMIYON LEYYN MADEM ANLATMIYON NİYE SÖLÜYON BURDA yasakkelime

anlatırım bacım yaaa bizim oğlanların ismi kaus yarattı ailede kocamla birbirimize girdikk
ömer ismi iki numaralı amcanın ismi 1 numaralı amca msn densiz bir yazı yazmış ben gördüm başladım ağlamaya ne demek istiyolar diye yeter ben bunların kaprsini çekemem dedim.kasklarıma ağrı giridi ,bizimki delirdi kime ne ali koyarım veli koyarım dedi
ooooo birsürü şeyyyy

günaydın kızlar
ben yine adet oldum iyice şaştı adet günlerim şimdide 33.cü günde adet oldum hiç buralara kadar çıkmamıştım
artık doktora gitmek şart oldu yaaaa sinirlerim çok bozuk 3 gün geçti diyede ne kadar umutlanmıştım
benim moral yrlerde fazla gelmekte istemiyorum ama çabuk toparlanırım yarın gelirim kızlar gerçekten buraya yazacak takatim yok

alla allah ne isim yüzünden üzüyolar senüüü zaten sağlıkla bi doğsunlar hele ozamana kadar isim bile değişebilir yanii bizimki öle oldu keza 2.ismimi rana idi azra oldu mesela ozamana kadaaaaaaaaaarrrrrrrrrr boşver bacım yaaa sen ne takıyon bu kadar kafana sen bebeklerini düşün sağlıkla doğacağı günleri düşün gerisi fosssssssssssssssssss

cnm ama olmazki bu kadar kıskançlık iki numaralı amca ömer bir numara ömeri bu amca için koyuyoruz sanıyor....ama ömer adı dedesinin yani çocuk gibi ne o öle msn yazmışlar salak salak şeyler dalga geçer gibi .....artık değişiceği varsada değişmeyecek

çok terbiyesizlerrrr ne yapsam ne etsemde ben onlarla konuşmasam kocama dedim git konuş ben konuşursam bebeklerime bişey olur ben onları parçalarımm

bu arada gece rüyamda kocam kuma getirmiş:1shok:
ben evde deli oluyorum ama işle güçle uğraşıyorum bide o kadın dalga geçiyor benle
ben kocamdan ayrılmam diyorummmmm ..........veeee o kadınla aytunç aynı yatakda
ağlmaktan helak oldummmmmmmmmm.....senağlamaen son aytunç o kadına diyorki
bu benden ayrılmaz sen git diyorrÇok üzgünüm çoookkötükedihüso

katil olacammmmmmmmm leynnnnnnn

sırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı

EEEEEE krispi hanummm sen neden kaçtın
saat bir ve kimse yok bende uyurum

ay napim hiç yazasım yok accuk annemlerle konuştumda rahatladım biraz ilk gün böyle biraz moralim bozuluyor sonra biraz tel görüşmesi yapıyom azcık rahatlıyom napim
halen inanamıyorum 33.cü günde adet oldum yaaasenağlama senağlama senağlama

fatoş mrb
üzülme dicem ama yapamadığım bi şey sana yap demek çok saçma geliyor

fatoş mrb
üzülme dicem ama yapamadığım bi şey sana yap demek çok saçma geliyor

evet canım bende kendime üzülmüycem diyorum ama kafama takmıyacam dedim ama olmuyor olmuyor insan içten içe yiyor kendini farkında olmadan taki adet oluncaya kadar offff offfff
sen ne alemdesin canım

sırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı

valla aytunca dedim delü delü düşünme dedii hasta etme beni brn yollardayım sen ne diyon dedi

attınmı depresyonunuu cnm delikafadulden

uyudum kalktım halam uçmuşşşşşşşşş nirde acep

ooooof oofffff çok buhranlıyım çooookkkksenağlama senağlama senağlama
arkadaşınız kafayı yiyecek
buse benim için bir mucizeymiş meğer
senağlama senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…