Aysonu Kizlari 2008

valla aslıcım oluruna bırakmaktan başka çarede yok zaten ben öyle dertleniyorum işte ama çabuk toparlanıyorum her ay başı benim böyle buhranımı çekeceksiniz artık kaydirigubbakcemile3

olur olur inşallah patlatırızda çatlatırızda evvelallah allah sağlık versin sağlık olunca herşey olur inşallah erersin muradına u ay:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

fekooooooooo günaydınmı desem tünaydınmı desem yoksa iyi akşamlarmı desem nedesem bilemedim uykucu feko bu saate kadar uyuyormusun bak hafiften canlandı buraları

ay canım yaa çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:
yasık yaa surupu felan nası içiyo minnacık yaa
ya iğnee :1shok: inşallah çabucacık iyleşir :Saruboceq:

ahhh kıyamam yavruşumuzaa canım benim çok geçmiş olsun inşllah kızımız hemencik atlatır ama gerçekten balgamı atmaları kolay olmuyor sanırım bizde 2 tane şurup kullanıyoruz sanki hiç fayda etmiyor gibi kuzuma geçmezse tekrar getirirsin demişti hafta sonuna kadar ilaçları kullanacagım bakalım inşllah geçer geçmezse tekrar dra.
Meyra yavrumuz küçücük bedeniyle Allah'ım saglık versin güzelim.Nuraycım maddiyat gerçekten herkes aynı durumda ne yapacagız bilmiyorum ben dışarı bile çıkmıyorum ama inan yinede gidiyor Allah'ım sonumuzu hayır etsin.

kuşum hoşgeldinnn pamuğuma çokkkk çokkkk üzülüyorum dayanamıyorum hamişlikden dahada bi duygusalımm ..kıyamıyorummmm

kuşum sen herifi boşuyordun bense o karıyı atmaya çalışıyor için için yanıyor kahroluyordum hem çok seviyor vazgeçmek istemiyordum hemde bu yaşadığımı nasıl hazmedecem diyordum....evet yanımda olsa boğacağım geliyor annemde herkes yapar kocan asla yapaz diyor.......yiğenimde diyor birsen abla siz nişanlı gibisiniz 7 senelik evli gibi değilsiniz diyor...........offffffffffffffffffff kocamı özledim hiç doymuyorum onu sevmeye
herşeyim o yaaa korkuyorum bu kadar sevmekten

aslım kuşum sağlığım iyi ama kusmalarım fulll ama şükür kuzularımı artık daha iyi hissediyorum harika bişeymiş yaaa böle hissettikce gelecekleri gün için nefesim kesiliyor

bernoşum heycanın tabiki olacak allahın izni ile inş. olacak

krispi buhran yapıyor tüyüyorsun sonrada neredesiniz diyon leynnn karııı delüüüüü

usus nerede acepp halen partimi yapıyor

myfish de yok aylinnnn hanummmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhh ohhh misafirimiz çokk çaymı kahvemi versekkkkk

eğer bu misafirlerden usus kokoş avukatta varsa saçını yolacam buraya geldiğinde

gitmişsiniz amaa saklambaç oynuyoruz sankii :)

hicarncım hayırdır yaaa??

selam canım nolsun işte sırt ağrısı kol ağrısı derken bide grip bulaştı onla cebelleşiyorum 4 gündür geçmek bilmiyor meret fena etti benide kızımıda minik kuşum geçirdi hafif kaldı onda ama bende tekrar gecer diye korkuyorum kızıma yaklaşıp öpemiyorum yaasenağlama

çok sevindim canım hayırlısıyla inşallah herşey güzel gider de bebişine kavuşursun inşallah sendeŞeniza.s.

merhaba aslıcım ok yaa iyileşmedik henüz 2 gün kendim çaylarla meyvelerle vitaminlerle atlatmaya çalıştım olmadı dün sabah dr gittim ilaç verdi kullanıyorum bakalım daha ne kadar sürecek bu meret

canım benim yaaa dayanamıyorum şu miniklerin hasta olmasına kızımda ben fena olmuştum hasta olunca valla çok geçmiş olsun maddi yönden allah yardımcın olsun zor olay inşallah rabbim bir kapı açar size sıkıntısız bir hayat dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…