Aysonu Kizlari 2008

valla aytunca dedim delü delü düşünme dedii hasta etme beni brn yollardayım sen ne diyon dedi

attınmı depresyonunuu cnm delikafadulden

uyudum kalktım halam uçmuşşşşşşşşş nirde acep

bir kaç gün içinde atarımda depresyonumu sonra bir dahaki ay yine girecem depresyona
sonunda aha böyle olacam haaa-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

ooooof oofffff çok buhranlıyım çooookkkksenağlama senağlama senağlama
arkadaşınız kafayı yiyecek
buse benim için bir mucizeymiş meğer
senağlama senağlama senağlama senağlama

kız fatoş dayakmı istiyon klava:
o zaman o mucizen busene bakıp bakıp şükrettt

canımsın yaaaa
o kadar iyi anlıyorum ki seni
söyliyecek bi şey bulamıyorum ne yazık ki

ooooof oofffff çok buhranlıyım çooookkkksenağlama senağlama senağlama
arkadaşınız kafayı yiyecek
buse benim için bir mucizeymiş meğer
senağlama senağlama senağlama senağlama

o zaman mucizen için şükret ve çok erken ellikere söyledimmm sana ama fayda etmiyorrr

yaaaa fake yaaa yaranı deşmek istemezdim canım bak üzüldüm şimdi zaten gözyaşlarım akmaya bahane arıyordu çok duygılandım kızz ağlattın beni senağlama senağlama
tabiki halime şükrediyorum o çiçeklerin hepsinin sahibi var seninkide sahibini bulacak bebişin olunca adını hasret koyarsın artık hasret hasrete kavuşacak inşallah canım
benimde kusuruma bakma canım yaaa buhranlıyım yaaa saçmalıyorum işte al bana al bana:mymeka: :mymeka:

iyiyim fakem işte ne olsun aynı yani
şimdilik iyi gibiyim
en azından kk ya girecek gücü buluyorum kendimde
aslında çocuk konusunda konuşmak da istemiyorum hiç
bu hafta sonu evi yerleştirdik iş de
bu sayede kafam dağıldı yani şimdilik galiba

canımsınnnnnnnnnnnn
evinizin işi bittimi şimdi

valla fake ev temizdi yani temizlik önceden yapılmıştı o kobuda rahattık neyin nereye konulacağı da belliydi o yüzden çok rahar yerleştik c.tesi öğleden sonra herşey bitmişti pazar gecesi saat 10 da bile benim elimde bez eşimde tornavida vardı yani eksik hiç bitmiyor cidden bi de perde halı eksiğimiz var onu da halledicez bu hafta iş de ama sanmıyorum ki eksik bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…